Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Динков, аз всичко чакам. То затова гледам да не изброявам защото забравям понякога. Като вляза на спокойствие вътре пак ще ви разгледам. Оправях си малкия цветен кът днес отвън и се наслаждаваме с котинка на хубавото време.
Аз почти уших всичко, освен котката. Много е странно така, но ще стане. Утре сутринта като седна пак от 5 до 7 се надявам да напредна още.

# 466
  • Пловдив
Привет, радвам се на всичко и всички, защото аз почти не съм шила последните 2 месеца. Стигнах до завършващ етап - разхвърляни и изпуснати бодчета, контур:. Ако намеря 2*3 часа време, готов ще е, ама кога ли:

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искам, искам, искам...
лявото цвете не мога да си го представя без контур Simple Smile
ще чакам много нетърпеливо. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 468
Етап  от мен
Преди:
Сега:

Лесничко е с печката. Спорна е .
До печката имам бучка за биене на масло. А синята купа трябва да я пълна с репи и зелении. Буркана с цветя и той е бавен.

# 469
  • Карлово
olenka63 много ми харесва!  did_tag с контура ще светне!
dinkov2 не остана. Имаш ли следващ проект?
 При мен нещата се движат мноооого бавно.

# 470
баба понесе менчето. Simple Smile
много ви се радвам на всички. Simple Smile не се отказвате. а аз... само ги местя от шкаф в шкаф и чакам сами да се ушият.
Wink

# 471
ида с блага вест Wink

новото нормално Simple Smile Simple Smile Simple Smile
https://www.aliexpress.com/item/1005003518500071.html

# 472
Много сте зареждащи!
Calli, нямам думи от възторг, великолепни! Моля, показвай пак.

Блгодаря, Динков! Ще покажа и салфетките с цветята, като ги завърша. Сега сме малко на морска почивчица и не съм си взела нищо за бродиране Simple Smile

# 473
  • Sofia
Ох, не мога, аз такива френски възли не м8га да правя.
https://www.facebook.com/reel/702093927535161?fs=e&s=cl

Иначе, до сега не ми себеше случвало да правя такава груба грешка. Наложи ми се да разшия половината от ушитото. Много ме хвана яд.

# 474
не мога да видя. какво не успяваш?

# 475
  • Sofia
не мога да видя. какво не успяваш?

Съжалявам, че не се отваря. На клибчето един младеж прави перфектни фр. възли на бродерия.

# 476
Ох, не мога, аз такива френски възли не м8га да правя.
https://www.facebook.com/reel/702093927535161?fs=e&s=cl

Иначе, до сега не ми себеше случвало да правя такава груба грешка. Наложи ми се да разшия половината от ушитото. Много ме хвана яд.
Семелина, ще се научиш. За мен няма по приятно нещо от френските възли. Никога не ги правя обаче с броя конци по инструкция. Особено очичките с една нишка. Тези са хубави на клипчето, защото са с дебел конец.

# 477
Според мен много лесно се правят френските възли! Аз ги правя с 3 или 4 нишки и увивам конеца два пъти около иглата. Никога не правя френски възли с 6 нишки, дори и да го пише в инструкциите, много грубо става.

Най-удобно е с държач за гергеф - така се правят най-лесно.

# 478
С една нишка и на мен ми стават гадни, ако е с 2-3 нишки е най-добре.

# 479
Аз точно заради това спрях да правя френски възли и заоочнах да шия мъниста на тяхно място.

Общи условия

Активация на акаунт