Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Привет прекрасни сръчни гобленарки! Heart Eyes

Показвате невероятни красоти! Пълните ми сърцето! Благодаря ви!

Аз най-сетне имам напредък, който мога и искам да покажа.
Преди:

И вече прогледна моята фея! Сега:

И по-близък план:

Много ме радва и съм горда, че макар и бавно като охлювче бутам напред.

В черното на косата ми се струва, че малко прозира панамата, но се надявам като я изпера, след 10тина години, да се скрие това прозиране!

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 451
teddybearm, една къщичка трябва да стане. Ще видим кога. Скоро пак ще трябва да правя пауза от гоблените, но се надявам поне едно нещо да завърша Grinning

CvEtEmOe, голям напредък, браво!

# 452
  • sf
Айде и аз четвъртъчно

# 453
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, колко "екскурзии" си си направила?
последно май виждах "окото" Simple Smile

# 454
  • sf
Ето ги...
Скрит текст:

# 455
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple SmileSimple Smile люта клетва - Simple Smile всичките да ги видиш на живо дано! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 456
Simple SmileSimple Smile люта клетва - Simple Smile всичките да ги видиш на живо дано! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Допълвам, но да не ти се налага да вадиш чадър, когато отидеш. Simple Smile

# 457
  • Sofia
Направо нямам търпение да започна пак да шия. Много гадно ми беше, когато трябваше да прибера всичко под спалнята. Почти завърших, остана ми още един ден писане на дипломна работа, която ми извади душата и накрая на месеца да я защитя. После с голям кеф ще си извадя пак кутиите с конците. Мисля първо да направя шевиците за шефката.

# 458
Добро утро момичета.
Аз само набързо минавам. Изтървам четвъртък, но... здраве да е.
Засега оставих единия проект на страни. Направих следващата част и спрях. Още 3 или 4 има, но ще се появи отново юли.
Ето я и нея, снимах и всички, но са смачкани и няма да ги кача.
Скрит текст:
И наближи време за следващата подложка. Дъщеря ми ми заяви, че иска за Коледа и за рождения си ден да получава по една, докато не получи всички 6. Тези дни обсъждахме коя да е от останалите и какво да пише на гърбът.
Каза ми: Пиши кафе, че не е добре като дойде някой да има подложка за чай, а да пие кафе Simple Smile
Едно цветенце направих вчера. Черното установих, че на едната страна виждам къде да шия, но на другата е ад.
Скрит текст:
Лек и слънчев ден. Аз отивам да се трудя. Тази седмица е само с три работни дни.

# 459
Здравейте, имам нужда от помощ. Търся схема и ключ на "Слънчев кът" по Вилер. Предварително благодаря.

# 460
  • София /Абсурдистан
Записвам се при вас. Но не успявам да кача снимка.

# 461
Добро утро.
Чакам ви с красотите.
Цветенце, щях да казвам за феята. Много ми харесва, че прогледна. Много е хубава.
Чакам снимки на масата с котенцето, бабата и всички други с малки и големи етапи.
Селцето дали и то е построено вече?
The Iron Lady, добре дошла. Аз отварям снимката на телефона си, правя скрийншот, качвам него и изрязвам това, което не искам да се вижда. Моите снимки на камера на телефона са големи и не ми ги приема.
Снощи ших малко, дано днес успея да ушия всичко с изключение на котката. Шие ми се, до неделя съм в къщи, но това ми е и шанса да си подредя и май пак ще изостане....
Толкова бавно пипам, не съм на състезание, но все пак....
Скрит текст:
Лек ден на всички.

# 462

Току що завършен. Това е първия гоблен, който шия с кръстат бод.

А сега се връщам към един, който беше малко зарязан последните 3г. Не защото не ми харесва, а защото с малко дете трудно се шие.

# 463
  • sof
Много сте зареждащи!
Calli, нямам думи от възторг, великолепни! Моля, показвай пак!
Цвете, огромен напредък, следя те!
Хексилина, не е красота, ама дочака това дето не чакаш, ето етап:
Скрит текст:

# 464
  • Sofia
Голямо чудене падна, какво да започна. Имам да довършвам разнинеща, но ми се искаше нещо ново. За първи път шия с програма и мога да кажа, че е адски удобно.

За два дни - толкова

Общи условия

Активация на акаунт