Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми предоставите сравнителна таблица на Ariadna и DMC?
Къде мога да намеря модели за бродиране?
Как мога да отворя схема в XSD формат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми предоставите сравнителна таблица на Ariadna и DMC?
-
Къде мога да намеря модели за бродиране?
-
Как мога да отворя схема в XSD формат?
За да отворите схема в XSD формат, можете да използвате програма като PM (Pattern Maker) или специализирано приложение за шиене директно от XSD файлове, като Cross Stitch Paradise. Ако срещнете проблеми с инсталирането на програмата, можете да потърсите помощ от други ръкоделци или да използвате алтернативни методи за преглед на схемите.
-
Как да определим колко конци са необходими за бродерия?
-
Как да шиете на по-голям бод от 14?

и се радваме и на не толкова перфектната ти Офелия.
Ще шия на 16 каунт аида екрю, за сега имам 50 цвята и трябва да си купчя още 150цв. Ще шия кръстат бод... Почвам едва когато ушия малкия семплер..Стана ми е много примитивен, но като за начало май там ще го кача, ще си търся само хубава лампа..Органайзер също се озъртам, но не знам от къде да поръчам... Оленка е натиснала яко газта и усещам че другия път ще има вече лук
надушвам го.. Въъъъъ, герберите и рамката са страхотни!
Или ще останем с намеренията само...

много хубаво върви....Сподели как започваш и завършваш конеца? Размера на Китчън корнър за 16 каунт е 53X64 не е много голям... Общо цветовете са 195, бленди са 101, а еденични цветове 94....А венеца със зеленчуците е на Лютиче, аз дошивам един мини семплер на Виктория семплер и после се мятам в дълбокото. За разтуха съм си приготвила Жанлина зимата / за горещите летни дни да разхлаждам/ Оленка много мило е че си успяла да зарадваш детенце! Днес такава радост истинска е рядкост!