Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
......

Момичета имам и друг проблем. През 2021 г. ми преинсталираха пакета на лаптопа /заради отдалечен достъп за работа/. Нашето ИТ ми е махнала PM 4. Сега много от схемите в архива са ми в xsd формат, а не мога да ги отворя. РМ 4 го имах инсталиран още от форума goblenite.org. Сега съм с 10ка. Дайте моля съвет и линк /по възможност/, от където да си изтегля програмата и да мога да боравя със схемите си.

Пусках скоро линка на една друга дама, не знам получи ли й се
Ето от тук изтегли и опитай https://disk.yandex.ru/d/j11OS4utJQetS

Благодаря ти сърдечно! Ще пробвам, дано стане:smile:

# 121
  • Карлово
Добро четвъртъчно утро, дами! Малък напредък с мноооого контур. .

# 122
  • София
Добро утро и от мен!
Това е новият проект - вече е наполовина готов. Тази седмица имах повече време и напреднах. Много леко върви

Трябва да стане това
Скрит текст:

И да покажа още два дребосъка ушити междувременно за участието ми в една игра

Скрит текст:

На долното ще трябва да дооправям рамката, че ме дразни Confused

# 123
  • sof
планирате ли си какво ще шиете за близък бъдещ период? Аз мисля, че следващото, като довърша мънистата на нашта удавница, ще е един семплер на Long Dog, по лимитиран модел, с който случайно се сподобих, и даже си оцветих лен в червено за него (със simplicol).
Скрит текст:
тихерула, мноого е хубаво!

# 124
Аз се колебая между мечетата на Шишкин, започнато едно ъгълче преди мнооооого години и един токущо купен от Чудесная игла. Може и паралелно да ги карам  Grinning
Скрит текст:

# 125
  • София
планирате ли си какво ще шиете за близък бъдещ период? .....
Динков развесели ме с въпроса си и ето и отговора за да се посмеете и вие с мен:
Имам около 80 предстоящи проекта - има няколко съвсем миниатюрни, но някои са доста големи. Снимала съм всичко и съм си ги направила в албум. И като преполовя това, което шия в момента, питам домашните кой какво би харесал от албума и ето ти следващите три проекта в произволен ред. Голям цирк настава като дойде момент да ги питам, веселят се здраво за моя сметка. Blush
Отделно имам албум с "желани проекти за след запасите". Като ми хареса нещо и хоп в този албум, но започна да става много голям и съм решила в него да няма повече от сто желания и затова като харесам нещо ново, гледам да махна някое от другите. Луда работа!!! Rolling Eyes Joy

# 126
  • Sofia
планирате ли си какво ще шиете за близък бъдещ период? .....
Динков развесели ме с въпроса си и ето и отговора за да се посмеете и вие с мен:
Имам около 80 предстоящи проекта - има няколко съвсем миниатюрни, но някои са доста големи. Снимала съм всичко и съм си ги направила в албум. И като преполовя това, което шия в момента, питам домашните кой какво би харесал от албума и ето ти следващите три проекта в произволен ред. Голям цирк настава като дойде момент да ги питам, веселят се здраво за моя сметка. Blush
Отделно имам албум с "желани проекти за след запасите". Като ми хареса нещо и хоп в този албум, но започна да става много голям и съм решила в него да няма повече от сто желания и затова като харесам нещо ново, гледам да махна някое от другите. Луда работа!!! Rolling Eyes Joy

Аз постоянно си харесвам нещо от нета и съм събрала толкова много схеми за бъдещи проекти... Цял живот не мога да ги ушия.

# 127
  • Бургас
Хоп ...

Още едно етапче, следващия път ще е финално! Blush

# 128
Здравейте момичета.
Аз щях да показвам в четвъртък, но май не съм доуточнявала кой.... Simple Smile
Ето ми вазата до къде я докарах
Скрит текст:
Другия не е пипан. Скоро няма да ги свърша, но съм си казала, че друго няма да почна. Този месец е леко свързан с разни мероприятия и ще се отдалечи шиенето.
Плановете ми са тези уж....
Този го бях показвала преди. Искам да си сглобя рамката и да го почна поне. Въобще не знам какво ще стане и колко години ще ми трябват....
Скрит текст:
Този го бях купила започнат.
Скрит текст:

Този е третия.
Скрит текст:
Освен тези три имам още балоните и един чорап. Видяха ми се малко и тази седмица дъщеря ми ми купи три схеми. Аз си купих една светлосиня панама и видях втора употреба запазена папка за Дмц конци и ментово зелена панама и си ги поръчах и тях. Ще покажа като си събера всичко.
Малко да повдигна настроението, че иначе май ще е по- добре да хвана гората, вместо самолета за Бг.
Лека и спокойна вечер

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 20:05 от Хексилина

# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в моите планове е да си намеря гоблените първо.
после мога да започна обмислянето кой от двата да е пръв.
а след няколко месеца мога и да почна.
не знам как съм се оправяла преди - работа, малко дете... а имах време и за плетене и за шиене и за всичко, сега... Sad

# 130
  • Карлово
Аз съм привилегирована късметлийка. Цялото ми време извън работата и грижата около моите старци , употребявам за мое удоволствие. Като добавим и хроничното безсъние, съм богата на време. Сега обаче съм в ужасна чуденка с какво да продължа , заради двата налични гоблена. Остава около 2 седмици до края на полските красавици , излязох от четвъртия лист.Дано да реша дилемата до тогава...И за да не е спам, неделен етап днес --точно 2 месеца след началото.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 22:52 от тихерула

# 131
тихерулке моя, няма да кажа колко пъти прочетох "полските красТавици" и колко се чудех и краставици ли има в лучения гоблен. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

да ти направим анкета?
пусни двата варианта и ние ще гласуваме кой да започнеш.
ще е забавно, а и нямаме други игри тази година.

# 132
  • Карлово
тихерулке моя, няма да кажа колко пъти прочетох "полските красТавици" и колко се чудех и краставици ли има в лучения гоблен. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

да ти направим анкета?
пусни двата варианта и ние ще гласуваме кой да започнеш.
ще е забавно, а и нямаме други игри тази година.
О, да!
1 - бабиният гоблен
И 2 - Сумерки в городе

Heart

# 133
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Гласувам за Бабата на тихерула.

Не, че пейзажа не е хубав - на бабата е по-хубава!

Revolving Hearts

# 134
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

баба или полумрак - нека гласуването започне сега!

аз съм за баба! твърдо. Simple Smile

малко ме изпревариха, но не пречи

баба - 2
полумрак - 0

продължаваме. Simple Smile

Скрит текст:
и втория не е лош, но баба носи особен заряд и е нещо специално за всяка внучка.и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт