Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • при Arctic Monkeys
Ами, не съм особено хепи. Лошото е, че има риск и от пигметация. Просто не мога да си обясня как не са се научили да работят. Това е машина, която сигурно я имат от 10 години, и да гориш на хората лицата...И тук говорим за реномирана клиника, не за хелена фейс...

# 241
Ами, не съм особено хепи. Лошото е, че има риск и от пигметация. Просто не мога да си обясня как не са се научили да работят. Това е машина, която сигурно я имат от 10 години, и да гориш на хората лицата...И тук говорим за реномирана клиника, не за хелена фейс...
Какво ползваш сега за намаляване на синините и отоците?
В момента и аз съм така след поставяне на филъри, но моята кожа е ужасно тънка и чувствителна.

# 242
  • при Arctic Monkeys
В първите дни фусидин и авен цикалфат, както и нурфазол за откритите рани. Включих сега терезиен ойл против белези и през цялото време-spf 50 на авен.

# 243
Кармакома, аз май и преди съм писала, вземи си от аптеката Витасин крем маз против изгряния.
Когато има изгорено от СО2 на шията се мазах дълго и упорито с него, нямам и следа. 100% натурален продукт, ползвам го за всякакви белези .Дъщеря ми белези от акне бори с него и има разлика определено:

# 244

Здравейте девойки. На 33г. съм, не съм слагала нито ботокс, нито хиалуронова киселина. Като цяло лицето ми е добре, но има 2 неща, които ме влудяват. Качвам снимки. Намерих д-р Ирина Бабаян, която прави промоции за хиалурон и ботокс. Някоя от вас ходила ли е при нея. Искам ботокс на гневна бръчка и хиалуронова киселина на назолабиалните бръчки. [/img]

# 245
  • в 1001-та нощ
Ако ти допада, заради намаленията - ОК. Но ако целиш прословутата руска техника - недей - нито при нея, нито при друг лекар.

# 246
Ако ти допада, заради намаленията - ОК. Но ако целиш прословутата руска техника - недей - нито при нея, нито при друг лекар.
Целя изглаждане на гневнана бръчка и оправяне на бръчката на назолабиалните. Устата не искам все още да я правя.

# 247
  • при Arctic Monkeys
Не бих сложила филър директно в назолабиални в този случай. По-скоро малко в основата под носа и в скулите по мд кодовете, което ще дръпне и назото.

# 248
Не бих сложила филър директно в назолабиални в този случай. По-скоро малко в основата под носа и в скулите по мд кодовете, което ще дръпне и назото.
И на мен точно това ми препоръчаха за назолабиалните, но аз някак не мога да се престраша още да не стана като бобър, мн грозно съм виждала издути  назолабиални. На моя приятелка са слагали с канюла в скулите, но много назад почти в косата и се е получило добре, няма издути скули, а сякаш са загладени назолабиалните, но аз нещо не смея.

# 249
Не бях влизала тези дни във форума. Гледам, започнали сте точно темата, върху която и аз умувам напоследък - филърите.
Миналата година слагах под очите и в назолабиалните при д-р А. Милева . Доволна съм от този под очите, 1 год не е мръднал, но тези около устата за 2 месеца се абсорбираха. Гледам сега някакви по-трайни има и мисля да ги пробвам да видя как ше е. Принципно при здравословно хранене, нискокалорични диети и спортуване се абсорбирали по-бързо. Поне обикновените, но тези трайните ще видя как са. Щом този под очите не се разгражда толкоз бързо, трябва да има начин.

Имам проблем и с бръчки около очите, но за тях трябва да ходя на други процедури и още ги умувам.

Също се чудя и на устните дали да не си направя, но срещнах няколко оплаквания от д-р Милева и съм с резерви. А при друг също се чудя дали да рискувам. Мислех в Хил клиник, но не знам дали да рискувам. Все пак може да се засегнат нерви и какво ли не и човек да се парализира най-малкото. Д-р Милева доста внимаваше като пълнеше очите, че там, ако се направи грешка, може пациентът да ослепее завинаги. Та от тази гледна точка и имам доверие и затова се чудя дали да рискувам с друг лекар или да си ходя, при който съм доволна.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 21:31 от Olele2

# 250
Дерматологът също е лекар.Отделно ходят на обучения как се поставя всеки продукт.Валянова и Ванеска в Хил клиник са лекари с дългогодишна практика, слагат конци, филъри, ботокс…Няма причина човек да не им се довери.

# 251
Ще помисля. Може устни там да си направя по-естествени.
Иначе записах за назолабиални при Милева. Добре бяха миналата година , не е имало изпъквания и подобни, само дето супер бързо се абсорбираха. Сега ще отида за Ellanse, същите ги има и в Хил клиник. Може да се избира трайност - 1,2,3 или 4 години. Докторката каза, че по-добре първия път с филър за по-малко години да се направи и предложи този, който е с трайност 2 год. Ако всичко е наред следващия път ше си сложа такъв с трайност 4 години.

# 252
Категорично съм отписала др Милева, след като преди време беше навсякъде споделен случая на едно момиче, което е направила огромна реакция след филър, поставен от нея - в носа.

Има толкова други опции, разгледайте е моя съвет!

# 253
  • София
Д-р Ванеска на мен ми препоръча според нея най-доброто на пазара за назолабиалните гънки Ultra deep, но директно там.
След четене тук и на други места се колебая, дали да е директно в назолабиалните.

# 254
На мен ми слагат директно там, но е след филър в скули, Радиес, допълване един вид.

Общи условия

Активация на акаунт