Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Ultra deеp са тежки филъри, посъветвайте се и с др. Мария Тончева, тя работи с Филорга, добри резултати постига.

# 256
И на мен директно в бръчките ми боцнаха и се изглаждат.
Какво му е толкова хубавото на този филър Ultra deep?

Категорично съм отписала др Милева, след като преди време беше навсякъде споделен случая на едно момиче, което е направила огромна реакция след филър, поставен от нея - в носа.

Има толкова други опции, разгледайте е моя съвет!

Може момечето да има алергия към някоя от съставките на филъра, не се случва при всеки. Аз съм си слагала вече при нея филъри под очите, които са най-рискови зони и в назолабиалните бръчки. Това ще ми е 3-то поставяне от нея. Единствено за устни имам резерви, защото харесвам по-естествен вид, а не толкова напомпан, както тя ги прави, но на моите устни трудно да се напомпа, хаха.

# 257
  • София
Някакви отзиви за Фибро плазма лифтинг (Плазма Пен)? Бих искала да третира долен клепач - пачи крак и тъмни кръгове.

# 258
Между другото, гледах лайф в Инстаграм на Дерма акт с д-р Георгиевски и д-р Кларкова мисля, че беше. Та имам покана от него за безплатна консултация, жалко че съм на другия край на България. Ще видим по нататък може да си направим една ексурзия до там.
Любимата му зона била тази под очите.
Гоялм симпатяга е, май преди е работил за Денкова, защото в истаграма му имаше снимки на които я беше тагнал.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 15:27 от Nona M.

# 259
Ще помисля. Може устни там да си направя по-естествени.
Иначе записах за назолабиални при Милева. Добре бяха миналата година , не е имало изпъквания и подобни, само дето супер бързо се абсорбираха. Сега ще отида за Ellanse, същите ги има и в Хил клиник. Може да се избира трайност - 1,2,3 или 4 години. Докторката каза, че по-добре първия път с филър за по-малко години да се направи и предложи този, който е с трайност 2 год. Ако всичко е наред следващия път ше си сложа такъв с трайност 4 години.
За първи път чувам, че има гарантирана трайност на филър!

# 260
На мен ми слагат директно там, но е след филър в скули, Радиес, допълване един вид.
@ ДХЗ, а при мимика, например усмивка как стоят назолабиалните след филъра? Забелязваш ли някакво изместване например филъра леко да избутва бузата нагоре или няма такова нещо?
Питам, защото аз имам слаган филър 2 пъти в скули преди години и имам сякаш “избутване” на кожа като се усмихна (не знам колко адекватно го описах).
Благодаря!

# 261

За първи път чувам, че има гарантирана трайност на филър!
Да, има - Ellanse:

• Ellanse™ – S – трайност 1 година,
• Ellanse™ – M – трайност 2 години,
• Ellanse™ – L – 3 години,
• Ellanse™ – E – 4 години.
http://aesthetic-club.com/ellanse/

# 262
Никой не може да даде гаранция за трайност.
Всеки организъм различно приема поставения филър. Някои жени разграждат филъри адски бързо.
Както и при ботокс - при една жена ефекта е за 1 месец, при други - 6+ месеца.

Абсурдно е да се каже, че има определена трайност. Още по-малко и години.

# 263
Това е при обикновените филъри.
Например филърът под очите ми не е мръднал за 1 год. За него каза, че има трайност между 1 и 2 години.
Този в назолабиалните се разгради за 2 месеца. За него каза, че зависи от организма, той не е от трайните. Сега ще видя с по-трайния как ще е и ще говорим след година дали е издържал.

# 264
  • в 1001-та нощ
Под очите има най-ниска концентрация на ензима хиалуронидаза, който действа за резорбция на ХК, както и филърите в тази зона са с ниско съдържание на ХК. Там най-бавно се резорбира каквото е сложено.

# 265
Е не знам. Този Елансе го водят по-траен и си има дадени години за трайност, пък колко ще е траен ще разбера като се боцна. Simple Smile

П.п. Ей, накарахте ме да се разтърся за още инфо. Казват, че от съставката на филъра се правят и конците за лифтинг, също и че ефектът е много по-добър, естествен и траен в сравнение с обикновените филъри. Тя и цената му е кажи-речи двойна, та да го видим дали лъжат като дърти да не казвам какво или има нещо вярно:

https://m.facebook.com/drNedelcheva/photos/a.282304968608897/164 … le=ne_NP&_rdr

Самите филъри били по-трудни за работа и затова някои лекари ги избягвали.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:51 от Olele2

# 266
Мина месец от моя Морфеус и тези дни ще отменя часа за втория. Не ми се дават толкова пари, защото се притеснявам, че няма да постигна това "повдигане" на долна част на лицето, от което имам нужда. При мен не се получи този лифтиращ ефект, който търсех, така че да не се нуждая от филъри в назо и марионет. Аз съм на 40 год, с видимо отпускане, с тежка кожа. Като поддържаща процедура в моя случай е чудесно допълнение, но доста скъпо и болезнено за мен "удоволствие"...
Сега пак съм с дълбоки назолабиални, направо ми се реве... Как да дам 500 евро за втори Морфеус като никой не може да ми гарантира, че ще ми оправи назото. А за същите пари с качествен филър и опитен лекар и съм готова. Ама пусто, не искам да си "тъпча" лицето с филъри...Някой с предложение за някаква процедура (без конци)?
Лек ден, момичета 🌷❤️

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 13:46 от martina_petkova11

# 267
Когато дойде време за тези процедури при мен, ще отида и при др Чокоева за Агнес .
Изглеждат ми обнадеждаващи резултатите, които показва.

Мартина, ти освен Морфеус потърси ли други алтернативи?
Преминах на ти, извинявам се.

# 268
alethea, на ти сме си ние тук 🌷😘
Пробвала съм доста неща - лазер титан (за лифтиране) супер скъп и нулев ефект при мен, конци - ужас на ужасите с буца ходех 6 месеца от некадърно сложен конец, опънаха ми горната част на лицето без да имам нужда, а долната част беше в изходно положение, добре, че се разградиха, профайло и накрая чак филър и то многооо малко. На Морфеус се реших, за да избегна филърите...

# 269
Мартина, къде са ти правили конците?
Майка ми преди години беше правила лифтинг с конци и не беше доволна. Аз засега нямам нужда от лифтинг, но никога не се знае.
Защо си против филърите също така?

Мен ме тормозят бръчките около очите и се чудя на каква интервенция да се подложа за тях. Някакви предложения?
Д-р Милева каза да правя мезотерапия в очната област за това, но записах час в Хил клиник за второ мнение. Там и лазер имат, не знам дали е по-добре. Имаха час чак за другия месец...

Не знам покрай войната в Украйна ли, но ми изместиха часа при д-р Таук по-рано - от 17 на 08.03. На 7-ми съм на трайни филъри, дано нямам подутини баш на 8-ми, но ще го преглътна, стига да станат добре...

Общи условия

Активация на акаунт