Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
аlena, като обсъждахме ботокса и дали мускула не става по "мързелив" от него,/оттам и евентуално птоза на клепачите/ се сещам, че май щеше да питаш нещо от сорта докторката, която те оперира. Ако сте обсъждали евентуално негативно влияние на ботокс за свличане на вежди , чело, моля те пиши.

Да, попитах, дори го препоръчва за още отваряне на окото, при желание. Други хирурзи също го препоръчват за комплексен подход.

Коментирахме поставяне в глабела и над външния ъгъл на веждата.

# 301
  • София
Понеже стана въпрос за бръчици на долния клепач. И мен това ме тормози, затова попитах преди няколко страници за мнения за Фибро плазма лифтинг или т. Нар. Плазма Пен. Насочила съм се към козметичен център Персона и д-р Олеся Велинова. Така че пак моля за отзиви, ако някой има.... 🙄☺️
А иначе са ми предлагали и някакви къси конци за долен клепач, но ми звучи болезнено☺️
Алена, поддържаш ли блога си? Моля, изпрати ми името му. Беше ми интересен, но за съжаление го изгубих в информационния поток.

# 302
  • в 1001-та нощ
Това, което е като неоперативня блефаропластика, много видимо освежава и обновява кожата.

# 303
Дами,
може ли мнение за процедурата - ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ ГЕНЕЗИС? Една процедура има ли смисъл да се прави или да си купя пакет от 3 процедури? Или да ми препоръчате процедура за лице - цялото ми лице е сякаш с лек обрив постоянно, червенини, малки пъпки, разширени пори.

И да разкажа за моя ботокс на гневна бръчка - направих процедурата в reversesofia, д-р Денчева преди 1 месец. Сложи ми 36 единици Dysport - общо 216 лв.  Не усетих почти нищо, съвсем леко убождане. За 2 седмици почти се бетонира мястото, има съвсем леко свиване на самата бръчка, тоест не е идеално гладко. Разбрахме се следващия път да сложи малко повече като количество. Предупреди ме да изчакам няколко месеца след като мине действието на този ботокс. Доволна съм Simple Smile Да видим колко ще изкара Simple Smile

# 304
  • София
Ева , аз съм с червини, пъпки и разширени пори, вследствие на розацея (понякога и има различни форми и прояви при всеки, но увери се все пак, че и при теб не е това). Генезис иначе става и при розацея, (една идея по-слаб е от препоръчвание pdl лазери за целта, като Vbeam, но пак върши работа) просто не трябва да имаш активно акне. И поне 3 процедури според мен за видим и пълен ефект.  И аз го обмислям. Ако се решиш, сподели мнение после Blush Flowers Tulip

# 305
# 306
Дами,
може ли мнение за процедурата - ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ ГЕНЕЗИС? Една процедура има ли смисъл да се прави или да си купя пакет от 3 процедури? Или да ми препоръчате процедура за лице - цялото ми лице е сякаш с лек обрив постоянно, червенини, малки пъпки, разширени пори.

И да разкажа за моя ботокс на гневна бръчка - направих процедурата в reversesofia, д-р Денчева преди 1 месец. Сложи ми 36 единици Dysport - общо 216 лв.  Не усетих почти нищо, съвсем леко убождане. За 2 седмици почти се бетонира мястото, има съвсем леко свиване на самата бръчка, тоест не е идеално гладко. Разбрахме се следващия път да сложи малко повече като количество. Предупреди ме да изчакам няколко месеца след като мине действието на този ботокс. Доволна съм Simple Smile Да видим колко ще изкара Simple Smile
36 единици само в гневна ли?

# 307
Здравейте момичета! Имам спешен въпрос, ако на някоя се е случвало нещо подобно, моля да сподели от какво може да е и как се е оправила. Моя приятелка днес за първи път си сложи филър в назолабиалните линии и малко след процедурата започва да посинява над устната, тръгва към носа, сега е разстлано по едната половина на лицето, като петна са. Лекарката и се е притеснила много, защото за първи път и се случва такова нещо, а е жена с опит и само предполага от какво може да е. Ще кача снимка ако някой може да помогне. Благодаря предварително!

# 308
Доколкото знам е сериозни състояние.Не знам как трябва да се подходи сега.Лекарят няма ли мнение ?

# 309
Доколкото знам е сериозни състояние.Не знам как трябва да се подходи сега.Лекарят няма ли мнение ?
Лекарката в началото предполагала, че е посттравматично състояние, питала дали била изплашена по време на процедурата, някакви такива неща. После пък решила, че е от аспирина който моята приятелка пила предните дни. Днес са се чували доста пъти, но нищо конкретно, чакаме до утре да видим ще тръгне ли към подобрение.

# 310
  • в 1001-та нощ
Restylane ли е слаган?

# 311
За съжаление не знам. Момичето не си спомня какво и е казала, изобщо не е запозната, за първи път си прави каквото и да било и просто се е доверила.

# 312
  • Варна

Днес имаше live на Дерма акт и имаше подобни въпроси за ботокса от няколко дами, което ме навежда на мисълта, че няма да са случайни.

За какво беше този live на Дерма акт, с кои доктори?
Нови процедури, нови промоции, нещо интересно имаше ли?
Клаклова и Присадашка /правилно ли изписвам не знам /.Не се говореше за промоции, в чата се задаваха общи въпроси за ботокс и филъри и те обясняваха по лицето на една гостенка.

# 313
  • в 1001-та нощ
За съжаление не знам. Момичето не си спомня какво и е казала, изобщо не е запозната, за първи път си прави каквото и да било и просто се е доверила.

В паспорта й трябва да е вписано - да погледне. Как е днес?

# 314

36 единици само в гневна ли?
[/quote]

Само гневна оправяхме, но тези 36 единици са разпределени по гневната, по веждите и малко над веждите, в средата на челото.

Общи условия

Активация на акаунт