Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 275
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Къде, къде? Дай скрийншот моля

Ааа, намерих, отивам да гледам 🌸

# 391
  • при Arctic Monkeys

# 392
Не ми допада този "след" резултат...устните са загубили характера си.

# 393
Поне изглеждат естествено, на мен ми допада резултата.

Но ми е любопитно от ден 1 до третия месец какво е било положението, дали е ставала да се показва пред хора след процедурата?

# 394
Липофилинга не остава завинаги. Пак зависи тялото колко бързо разгражда мазнините. Преди години майка ми си прави точно на устни и те се резорбираха напълно за няколко месеца. На мен лично не ми хареса как стана, та добре че се резорбира и аз за моите устни много се чудя и засега само тях още не съм ги пипала, въпреки че изглежда да имат най-много нужда.

Аз си боцнах трайните филъри, пък да видим колко ще са трайни. Боцнах си не само в бръчките около устата, но и в улейчетата, които ми се образуват като се усмихна. Лицето ми е доста слабо, изпито и съсухрено и сега придоби обем, не е вече така съсухрено, харесва ми. Пълният резултат от филърите каза, че ще се види след 2 месеца.
Това и били любимите филъри на докторката, но не всеки искал да си ги боцне, тъй като са по-скъпи. Ще ги видим колко ще изкарат.

Боцнах си и ботокс в пачия крак. Каза, че пълният ефект ще се разгърне до 2 седмици, а самият ботокс трае между 2 и 4 месеца.

За бръчките по клепачите каза, че неоперативните процедури не вършат много работа. Може би някоя следваща година и аз ще си направя блефаропластика.

Алена, на теб за колко дена ти зарасна кожата на клепачите след операцията?

П.п. Сега ми стана ясно защо, може би, филърът е траен. Той не бил хиалуронов, а синтетичен...

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 22:39 от Olele2

# 395
,, Разковничето на успеха се състои в това по какъв начин и с какъв инструментариум ще се обработи мастната тъкан преди да се инжектира в пациента.  Най-важният момент от подготовката на коктейла за неговото инжектиране е центрофугирането му. Използвам специална центрофуга, конструирана от самия д-р Колман.
Използването на методи, разчитащи на "утаявяне" на мастната тъкан или прецеждането й през марля, често използвани в миналото, не водят до добри резултати. Това е така, тъй като наред с живите и годни клетки се инжектират и наранени клетки, кръв и мастна емулсия (олио). Много е важно и с каква канюла се инжектира.,,

Това е отговорил др Стоянов във връзка с това, че били С краткотраен ефект - липофилинг в устни.

# 396
Здравейте, малко извън темата, ако има друга такава моля да ме насочите, установих че цялото ми деколте, корем и гръб е осеяно с грапави леко кафеникави петна, много ситни на места, на места по големи. Някой с подобен проблем, направо се ужасих, това старчески петна ли са (приличат на тях), но защо толкова рано?? На 40 съм Sad(( Някакъв хормон ли е причината, моля помагайте, ако тръгна да ги махам кое по напред…

# 397
Да не са гъбички? Ходихте ли на лекар?Изведнъж ли се появиха?

# 398
Не са гъбички, приличат си баш на старчески, от известно време се опипвам че имам грапавини, но не ги бях заглеждала, но ако от сега се почва до 60, 70 години не знам кво ще е!
Да не са гъбички? Ходихте ли на лекар?Изведнъж ли се появиха?

# 399
Излагала ли сте се на слънце продължително време? Да не са слънчеви петна?

# 400
Грапави са, не съм се излагала

Това е на гърдата, другите са безцветни.

Излагала ли сте се на слънце продължително време? Да не са слънчеви петна?

# 401
Бенки от слънце са според мен, имам по целите ръце:(( А ги нямах… Мажа със слънцезащита но се появиха и не мисля че може да се махнах. За щастие са само по ръцете при мен.

Най- добре лекар да види.

# 402
  • в 1001-та нощ
Pur_joy, най-добре се консултирайте с дерматолог.

# 403
имам въпрос относно мезоконците. Записах си час в ХИЛ при Ванеска за 18.04., обаче взех да се колебая.
Миналата година септември правих конци - зъбчати - 6 броя в Дерма Елит и не бях доволна. Толкова много ми опънаха лицето че, повече от няколко седмици не можех да се храня, да се смея, но по-важното е че не беше хубаво. Беше се получило като лице на бобър, освен синини, имаше набръчкване на кожата, свиване на места, неравни участъци и двете страни не бяха симетрични. Грозна работа.
Преди две години също слагах зъбчати, но в Инканто - същата работа.
Сега мисля да процедирам по друг начин - да си сложа линейни или спираловидни и да ми ги сложат като мрежа т.е. вертикално и хоризонтално. Няма да има много лифтинг ефект, но ще се освежи и ако го съчетая с MD кодове-векторен лифтинг се чудя дали ще се получи приемлив резултат.
на 43 години съм, но си правя редовна поддръжка от около 10 години - филъри, мезолифт, мезотерапия, и за трети път конци.
Дали ще даде добър резултат, без този ефект обезформяне на лицето. Ванеска препоръча малко зъбчати - по два конеца от всяка страна - 1000 лв., но като чета и видях и снимки и на други момичета и знам че и при мен ефектът беше същия - същата визия, ми хрумна по неинвазивната процедура с линейни или спираловидни конци

# 404
  • в 1001-та нощ
Къде гледаш снимки?

Не съм против поддръжката, дори напротив - но наистина ли имаш нужда толкова често от тежката артилерия?

Общи условия

Активация на акаунт