Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
На 30г. да сложиш 0.2 или 0.5, но на 40+ меко казано е безсмислено.

# 541
  • при Arctic Monkeys
Говоря за слагане с допълване. Слагам филъри от години, имам в скули, назо, ъгли на долната челюст и брадичка. Когато искам да освежа зоната не отивам да ми набухат по 1 мл. в скула и още толкова в назо, а слагам малки количества и ако е нужно допълвам след време. Резултатът след слагане се вижда след 2 седмици. И ако констатираш, че си питка, няма какво да направиш и си ходиш питка в следващата 1 година. Лошото е, че се боде повече. Няма пълно щастие.

# 542
Говоря за слагане с допълване. Слагам филъри от години, имам в скули, назо, ъгли на долната челюст и брадичка. Когато искам да освежа зоната не отивам да ми набухат по 1 мл. в скула и още толкова в назо, а слагам малки количества и ако е нужно допълвам след време. Резултатът след слагане се вижда след 2 седмици. И ако констатираш, че си питка, няма какво да направиш и си ходиш питка в следващата 1 година. Лошото е, че се боде повече. Няма пълно щастие.
Има резон в твоята концепция да, но колко ти излиза цялото това упражнение?

# 543
  • при Arctic Monkeys
Колко да излиза, плащам си милилитъра и го ползвам на няколко пъти. След дълго лутане из уж елити центрове, където на конвейр слагат повече, за да ти вземат повече, съм намерила лекар, който знае какво искам. Последния ми горчив опит с елитна клиника споделих тук преди няколко седмици... Сега, ако искаш да приличаш на Мара Отварачката или Галена, е друг въпрос.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 22:31 от karmacoma

# 544
На мен ми се вижда безсмислено човек изобщо да си слага, ако е само за 0.2. Моите бръчици са съвсем фини и 1 мл спокойно си отива без да е много. Та ако е за 0.2 значи човек изобщо няма нужда от филъри.

# 545
Колко да излиза, плащам си милилитъра и го ползвам на няколко пъти. След дълго лутане из уж елити центрове, където на конвейр слагат повече, за да ти вземат повече, съм намерила лекар, който знае какво искам. Последния ми горчив опит с елитна клиника споделих тук преди няколко седмици... Сега, ако искаш да приличаш на Мара Отварачката или Галена, е друг въпрос.
Може ли да споделите кой е докторът? Извинявам се за въпроса, защото сигурно е коментирано, може и на лични, ако прецените.

# 546
  • при Arctic Monkeys
На мен ми се вижда безсмислено човек изобщо да си слага, ако е само за 0.2. Моите бръчици са съвсем фини и 1 мл спокойно си отива без да е много. Та ако е за 0.2 значи човек изобщо няма нужда от филъри.
Аз ли не се изразявам правилно, вие ли не можете да ме разберете.
Не говоря да си поставиш 0,2 някъде, където никога не е слагано нищо и да чакаш ефект.
Говоря за поставяне на нормално количество, но постепенно, съобразно нуждата на лицето и съобразено с анатомията му. А не после да се чудиш питка ли си, бобър ли си.

Да, споделям, само че е в гр. Шумен, където живея. Доктор Мариела Обретенова, дерматолог.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 11:33 от karmacoma

# 547
От страницата на доктор Иванова, страхотен резултат!

# 548
Има ли пациенти на д-р Димитрова от Плевен, да споделят впечатления.

# 549
Няколко пъти вече писах какво ми е впечатлението от Profhilo. Сега отново ще обобщя за дамата, която ме пита 🌷 Доволна съм, малко убождания, добър ефект, общо освежаване и леко лифтиране, идващо от сочността на кожата.
Недостатък за мен е само цената.
В чужбина го правя, но се предлага и в Бг.

# 550
Жаки, проверила ли си цената на този лифтинг?

# 551
Жаки, проверила ли си цената на този лифтинг?

Мари, не съм. Ако имаш интерес ще дам телефон.

# 552
Не, питах от любопитство. Тук много се обсъждат процедури, но почти нищо не се пише за цените и просто исках да съм в час за какво точно става дума.

# 553
Аз го проверих в сайта на лекарката, тъй като харесах как се е получило. Според мен не излиза много, 4800 лв е цената в сайта и е ок на база на цените на филъри и процедури с нетраен резултат. Почвам да събирам от закуски;)

# 554
Аз го проверих в сайта на лекарката, тъй като харесах как се е получило. Според мен не излиза много, 4800 лв е цената в сайта и е ок на база на цените на филъри и процедури с нетраен резултат. Почвам да събирам от закуски;)

А коя е лекарката?

Общи условия

Активация на акаунт