Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, записах час за горна блеферо в Анхелика, имате ли впечатления?  В момента имат промоция 300 лв. за горен клепач.  Същия ден, записах и мезоконци на друго място, дали могат да се съчетаят? Имате ли наблюдения?

# 526
На 27 съм и вече имам гневна бръчка , която не е дълбока , като финна линия е,  но се забелязва и ме дразни .
Има ли друго решение освен ботокс ? Не ми се иска още сега да почвам с ботокса , а и ме е страх , понеже съм много алергична .. Веднъж от ухапване от дървеници ми се поду цялото лице,
от боядисване на косата също ми се случи веднъж .  Как мога да проверя дали имам алергия към ботокса ?

# 527
На 27 съм и вече имам гневна бръчка , която не е дълбока , като финна линия е,  но се забелязва и ме дразни .
Има ли друго решение освен ботокс ? Не ми се иска още сега да почвам с ботокса , а и ме е страх , понеже съм много алергична .. Веднъж от ухапване от дървеници ми се поду цялото лице,
от боядисване на косата също ми се случи веднъж .  Как мога да проверя дали имам алергия към ботокса ?
Могат да Ви сложат малко хиалурон - филър,  или ако е твърде незначителна само мезотерапия но с по-висок процент хиалуронова киселина
Филърът ще запълни каналчето на бръчицата, но мястото ще остане динамично, няма да се получи статичният ефект на ботокса. Ще може отново да се получи тази бръчка, ако това е част от мимиката Ви / след време / Правила съм го, и добре се получава. Аз слагам ботокс за втори път на това място, на 43 години съм

# 528
Скрит текст:

Иначе да ви кажа, прави бяхте, че след поставянето на филъри отокът пада. Нямам вече бузки. Лицето ми е същото, но по-измазано. На снимки все едно слагам филтър без да съм слагала. Така де, с филър е като с филтър. Grinning
Остава и да са трайни, както се водят.
Olele, явно аз нещо съм изпуснала в темата...За какви филъри става въпрос и къде поставени?
Извинявам се ако връщам и спама, но се интересувам, а не успях да намеря коментари.

Слагах миналия понеделник филъри Ellanse дето се водят трайни филъри при д-р А. Милева. Има много противоположни мнения за нея, но аз съм доволна. Даже не смея да отида при друг лекар да не ме окепази. Grinning
Само за устни може да пробвам при Каляшева, че много похвали срещнах за устните дето прави.

Аз още съм подпухнала, най вече в бузите, дано скоро да спадне Sad На мен ми е 6 ден след поставяне на филъри. След колко време мога да очаквам подобрения или ще си остана като питка в лицето? Питането ми е след 2 седмици, ако няма спадане, с каква процедура мога да премахна филърите под очите и назолабиални?

Къде си слага филъри?
Мисля, че можеш да правиш масаж, но тези под очите принципно набъбват до месец и може да станат дори по-големи.
Ако не спаднат до няколко дена пак отиди в някоя клиника да ти сложат разграждащ ензим. Мисля че той може да се използва около 2 седмици след поставяне на филър с хиалурон. Трайните филъри не са хиалуронови и не се разграждат, затова трябва да се поставят само при доктор, в който си сигурна, че няма да те окепази. Хиалуроновите поне се разграждат, та не е чак толкова фатално, ако ефектът не е ок.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 16:36 от Не се сърди, човече

# 529
На 27 съм и вече имам гневна бръчка , която не е дълбока , като финна линия е,  но се забелязва и ме дразни .
Лекар може да каже, не мисля, че  филър се слага на лека бръчка.Сигурно има някакви тестове или премедикация преди ботокс, за алергична реакция.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:02 от ДХ3

# 530
Може ли да препоръчате мезо или скинбустер с по висока концентрация на процент хиалуронова киселина. Четох доста, почти всички са с еднакво количество
Препоръчайте ми марка

# 531
Аз съм доволна от мезотерапията на Pluryal Refresh. Изглежда за моите нужди на кожата има достатъчно хиалуронова киселина в нея.

# 532
Аз правя два, максимум три пъти в годината Profhilo. С много висока концентрация на хиалуронова киселина е.

# 533

Има един baby botox, които е по-лек и щадящ опитайте с него. Моята гневна е дълбока и доста мислих за филър там, но трима лекари ме посъветваха да не го правя, защото вероятността от миграция е голям.

# 534
  • при Arctic Monkeys
Ботоксът е по- добър вариант, ще предотврати задълбочаването.

# 535
Аз правя два, максимум три пъти в годината Profhilo. С много висока концентрация на хиалуронова киселина е.
Може ли малко повече инфо за Profhilo, има ли някакъв лифтинг ефект, други какво ефекти, къде го правиш, цена? Благодаря!

# 536
Скрит текст:

Иначе да ви кажа, прави бяхте, че след поставянето на филъри отокът пада. Нямам вече бузки. Лицето ми е същото, но по-измазано. На снимки все едно слагам филтър без да съм слагала. Така де, с филър е като с филтър. Grinning
Остава и да са трайни, както се водят.
Olele, явно аз нещо съм изпуснала в темата...За какви филъри става въпрос и къде поставени?
Извинявам се ако връщам и спама, но се интересувам, а не успях да намеря коментари.
Слагах миналия понеделник филъри Ellanse дето се водят трайни филъри при д-р А. Милева. Има много противоположни мнения за нея, но аз съм доволна. Даже не смея да отида при друг лекар да не ме окепази. Grinning
Само за устни може да пробвам при Каляшева, че много похвали срещнах за устните дето прави.
[/quote]

Аз още съм подпухнала, най вече в бузите, дано скоро да спадне Sad На мен ми е 6 ден след поставяне на филъри. След колко време мога да очаквам подобрения или ще си остана като питка в лицето? Питането ми е след 2 седмици, ако няма спадане, с каква процедура мога да премахна филърите под очите и назолабиални?
[/quote]

Къде си слага филъри?
Мисля, че можеш да правиш масаж, но тези под очите принципно набъбват до месец и може да станат дори по-големи.
Ако не спаднат до няколко дена пак отиди в някоя клиника да ти сложат разграждащ ензим. Мисля че той може да се използва около 2 седмици след поставяне на филър с хиалурон. Трайните филъри не са хиалуронови и не се разграждат, затова трябва да се поставят само при доктор, в който си сигурна, че няма да те окепази. Хиалуроновите поне се разграждат, та не е чак толкова фатално, ако ефектът не е ок.
[/quote]

Скинлайн при д-р Михайлов, Ще изчакам още една седмица да видя накъде вървят нещата. Надявам се да са хиалуронови.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 16:35 от Не се сърди, човече

# 537
  • при Arctic Monkeys
Еми аз за това говоря за големи количества наведъж и за това, че никой не му се занимава да работи на етапи. Вчера съм допълнила с 0.2  в назо и долна челюст. Никое светило няма да се съгласи да ви сложи 0.2, нали?

# 538
Еми аз за това говоря за големи количества наведъж и за това, че никой не му се занимава да работи на етапи. Вчера съм допълнила с 0.2  в назо и долна челюст. Никое светило няма да се съгласи да ви сложи 0.2, нали?
Никой не работи преди да те консултира и да каже какво, колко и къде ще сложи. Ако искаш 0.2 и 0.2 ще ти боцнат, нали плащаш какво им дреме.

# 539
По вечето не работят с нолкова малко мл, започват да мрънкат и обясвяват врели некипели

Общи условия

Активация на акаунт