Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
При мен са доста трайни - други съм слагала, може да зависи и от техниката. В началото правих поддръжка с мезотерапия на 6 месеца, но след това разредих. Доволна съм

Наблюдавай, ако е нужно - направи мезотерапия след 6 месеца.

# 511
Момичета, аз днес бях на снимане на преди-след от Морфеус.

Споделям снимки, ляво е преди, дясно след.

Аз защо не виждам снимки? Вече си ги махнала или не гледам дето трябва?

Иначе да ви кажа, прави бяхте, че след поставянето на филъри отокът пада. Нямам вече бузки. Лицето ми е същото, но по-измазано. На снимки все едно слагам филтър без да съм слагала. Така де, с филър е като с филтър. Grinning
Остава и да са трайни, както се водят.
Olele, явно аз нещо съм изпуснала в темата...За какви филъри става въпрос и къде поставени?
Извинявам се ако връщам и спама, но се интересувам, а не успях да намеря коментари.

# 512
  • София
Момичета, моля са споделите вашите отзиви за лазер picosure - има ли наистина ефект за изчистване на пигментни петна, след колко процедури и на какъв интервал сте правили, кога дойде резултата, има ли нужда от възстановяване непосредствено след процедурата, има ли някакви негативни последствия и като цяло доволни ли сте?  Дерматоложката, която посещавам ми го препоръча, но т.к. цената не е ниска, искам да чуя и вашите мнения. Благодаря!

Аз си правих миналия месец. Бях уцелила промоция в Дермаакт, където 2 излизаха на цената на 1. Писах наскоро как мина първата процедура- още първите дни мах усещане за общо стягане на кожата и леко просветляване на тена и един такъв задравословен блясък По-упоритите петънца от слънце или белези не се заличиха напълно, но като цяло доста ми хареса ефекта. Нямах никаква травматичност, нито дори особено зачервяване (да не кажа никакво). След десетина дни имам час за втората процедура.
Мисля, че в топлите месеци, като всеки друг лазер, не се препоръчва да се прави. Аз започнах да се интересувам от този лазер още септември, д-р каза да изчакаме зимните месеци.
Иначе като козметика за борба с петна или текстура, съм била искрено впечатлена от ретинолите на Paula's choice и The Drunk Elephant. Само тях бих купувала отново и отново. Естествено лятото по-добре да не се ползват усилено или ако се, да бъдете стриктни със слънцезащитата (пък аз не съм особено)
tuali, точно към тази промоция в Дерма акт съм се насочила и аз. Казаха ми, че през 30 дни се правели процедурите и малко ме притеснява, че втората ще е края на април и да не стане обратният ефект. Пиши как е минала и втората процедура, след като се подложиш и какви са резултатите.
Благодаря ви, момичета за отзивите!🙂

# 513
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
някой справил ли се е с тъмните кръгове около очите? При мен около самите ми клепачи е по тъмна зоната - на горния клепач все едно съм си слагала сенки, а отдолу са ми тъмно сини кръговете. Цял живот съм така като панда. Ако не сложа дори и лек грим изглеждам болна... На 33г. ако това е от значение.

Аз веднъж съм имала тъмни кръгове под очите - беше след първото ми раждане. Тези, които са майки знаят какъв е стреса около първо дете, отговорностите, недоспиването. На това го отдавам. Проблемът се реши и изчисти напълно с едни процедури - водеха се тогава фотоподмладяване - с IPL. Буквално, като с магическа пръчица ми се реши проблема, но при мен не ставаше въпрос за генетична предразположеност - да съм била така цял живот, а по-скоро в резултат на събития / обстоятелва, вероятно е било и хормонално обусловено.

Тогава си спомням, че четох - какво провокира образуването ан тъмни кръгове. Общите обяснения, като недоспиване, не ми даваха нужната яснота. Като недоспивам - какво точно тава. Аз цял живот съм била таласъм с по няколко часа сън на денонощие, но не съм имала тъмни кръгове. Може би в тази ситуация при мен хорминалните бури са били факторът.

Някой спомена работата на компютър - ето, аз и сега съм на компютър почти постоянно, но нямам тъмни кръгове, при все, че и кожата ми е доста тънка.

Но тогава, когато проблемът го имах - се поразрових - имаше интересни по-аргументирани обяснения. Ня първо място се коментираше цвета на пигментацията - дали тъмните кругове са сини или кафеникави, жълти, червени. Тръгва се по цвета и за всеки цвят имаше посочени причини - свързани с капилярите, хормонални, бъбреци, начин на хранене

Това, което съм запомнила, понеже ми стана интересно е, че кръвта, която богата на кислород (артериалната)  е по-червена, но артериите са по-дълбоко. По-близо до кожата е венозната кръв, която е по-тъмна и безна на кислород - той вече е депозиран в клетките и кръвта се връща, за да се обогати отново.  Затоа, ако кожата прозира - кр. съдове (капилярите) са по-синкави. В допълнение, те са крехки и могат да се пукат под въздействието на кр. налягане. Много са тънки, а кр. клетки са големи и трябва да преминават в редичка. Съвсем примитивно го обяснявам, но могат да се нараняват / пукат от натиска, налягането отвътре. И освен това - те са пропускливи - стените на капилярите. Може да има излив на кръв в околното пространство и тогава под въздействието на ензимите - кр. клетки се разпадат / разлагат, в т.ч. и хемоглобина, а той е тъмно - синьо-черен цвят. Когато се депозира в тъканите - той ги оцветява. Доколкото "разузнах" с IPL терапията се цели разпад на тези пигменти и мисля, че именно това е било при мен. За такива случаи IPL терапиите (фототерапии) би следвало да работят добре. Още повече, че нито боли, нито има възстановителен период. Усеща се, като фотоепилация. Спомням си, че имаше парене, зачервяване, мазах с нещо ... но нищо драстично.

Ще попитам и д-р Желязкова, тя е с фокус околоочна красота и оперира тази зона, както и д-р Михайлов ще попитам. Тази машина, с която ми прави неаблативния фраксел - има и накрайник за IPL, но не се поинтересувах - какво правят с него. Ще го попитам дали има опит именно с такива проблеми и какъв е той.

Виждала съм веднъж на снимка - жена с тъмни кръгове под очите и тъмни клепачи - доста тъмни и наистина е много неприятно. Доколкото по снимка може да се прецени - цветът беше кафеникаво черен, а не син. Има още една офталмоложка, която акцентира над околоочната красота. Първо нея следих, после попаднах на д-р Желязкова. Ще разгледам дали има качена информация по темата.

# 514
Алена, а при теб с колко такива процедури изчезнаха тъмните кръгове?

# 515
Написала е …. Ipl,…

# 516
  • в 1001-та нощ
Алена, а при теб с колко такива процедури изчезнаха тъмните кръгове?

Потърсих да видя какво съм писала, защото вече не помня. 2 процедури съм правила - фотоподмладяване + терапия със светлина Омнилукс:

Скрит текст:
подобно е на фотоепилацията, но не е болезнено и не засяга окосмяването отнема минутки, кожата се почиства, намазва се с контактен гел и се щракат зоните, след това гелът се почиства, прилагат се серум, крем според кожата, бионект се маже всеки ден след това 1 месец - докато свърши при мен направиха 1 процедури фото и една омнилукс, при фотото "изгаря" повърхностния слой на кожата (не се вижда естесвено), но ефектът е моментален... за 3 дни се сдобих с ново лице, при омнилукс има като облъчване със светлина, ефектът е по-бавен и с натрупване и по-неагресивен процедурите са кратки, дълъг е разговорът, при който се изяснява начин на живот, хранене и т.н.... за да се стигне до подходящите средства за въздействие при мен проблемите бяха след раждане и кърмене, от хормонални разбърквации, недоспиване - бях 7 кг под обичайните, кожата ми беше станала сиво-жълта, очите ми бяха огромни черни дупки (зоната около тях)..... не отидох с някаква конкретна идея, но пък попаднах на правилното място и точния човек след това на 2 пъти съм правила по 6 процедури на 2 други места и нямаше същия ефект, вярно, че и изходната позиция беше друга, но.... може би и апаратите имат значение сега пак ще правя, предполагам, че дори да не забелязвам толкова - има поддържащ ефект но мисля да отида и на онова - първото място

След това коментирам, че съм правила фотоподмладяване на две различни места с IPL, 2 пъти на едно място с PTF и не е имало същия ефект. Но предполагам, че и състояието на кожата ми е било друг, т.е. не толкова зле.

Студиото, в което ходих тогава - отдавна го няма. Емигрираха.

# 517
Благодаря!

# 518

Иначе да ви кажа, прави бяхте, че след поставянето на филъри отокът пада. Нямам вече бузки. Лицето ми е същото, но по-измазано. На снимки все едно слагам филтър без да съм слагала. Така де, с филър е като с филтър. Grinning
Olele, явно аз нещо съм изпуснала в темата...За какви филъри става въпрос и къде поставени?
Извинявам се ако връщам и спама, но се интересувам, а не успях да намеря коментари.

Слагах миналия понеделник филъри Ellanse дето се водят трайни филъри при д-р А. Милева. Има много противоположни мнения за нея, но аз съм доволна. Даже не смея да отида при друг лекар да не ме окепази. Grinning
Само за устни може да пробвам при Каляшева, че много похвали срещнах за устните дето прави.

# 519
  • Sofia
Момичета, аз днес бях на снимане на преди-след от Морфеус.

Споделям снимки, ляво е преди, дясно след.
Изпуснах. Може ли на лични, или втора сесия за малко?

# 520

Слагах миналия понеделник филъри Ellanse дето се водят трайни филъри при д-р А. Милева. Има много противоположни мнения за нея, но аз съм доволна. Даже не смея да отида при друг лекар да не ме окепази. Grinning
Само за устни може да пробвам при Каляшева, че много похвали срещнах за устните дето прави.

За др Каляшева виждали ли сте направени устни от нея след време? Много ми допадна, че прави и “по-натурални” устни

# 521
Д-р Ванеска на мен ми препоръча според нея най-доброто на пазара за назолабиалните гънки Ultra deep, но директно там.
След четене тук и на други места се колебая, дали да е директно в назолабиалните.
Тази същата ме окепази жестоко със същия филър в назолабиални и бузи. Тя не знае какво прави, всяко лице е индивидуално, но тя си ги прави явно едни и същи, без дори да се замисли. Това за мен не е доктор...

# 522
Тази същата ме окепази жестоко със същия филър в назолабиални и бузи. Тя не знае какво прави, всяко лице е индивидуално, но тя си ги прави явно едни и същи, без дори да се замисли. Това за мен не е доктор...

Би ли разказала повече?
Това е първото негативно мнение за нея, което се чува тук.

# 523

Аз още съм подпухнала, най вече в бузите, дано скоро да спадне Sad На мен ми е 6 ден след поставяне на филъри. След колко време мога да очаквам подобрения или ще си остана като питка в лицето? Питането ми е след 2 седмици, ако няма спадане, с каква процедура мога да премахна филърите под очите и назолабиални?

# 524
  • в 1001-та нощ
С ензима хиалуронидаза, ако е хиалуронов филър - локално се инжектира в зоните. Не бързайте, дайте поне месец време.

Общи условия

Активация на акаунт