Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Някой да е слагал мезо конци на корем? И ако да, има ли ефект?
Елора може да се консултираш с доктор Тончева за мезоконците.

# 496
Може ли линк, че ми излизат много резултати в гугъл.
Или някъде тук има тема с нея.
Ох, май я намерих.

https://dermatolog-sofia.business.site/

# 497
Правих пико лазера, точно за да боря пигментни петна, нямало проблем, че месец след процедурата заминавам на слънце…
Резултат - никога не съм имала такава пигментация на цялото лице! Реално само около очите нямам….
Ефект при мен не само нямаше, но нанесе щети, които не знам как ще оправям.
Никога не бих повторила.

Йога за начинаещи, когато пишете в тубата, излизат много варианти. Има и на български език.
Аз лично практикувам с Chilelavida, Kino yoga, Yoga with Martina. На английски и на руски са.
Чилелавида има класове за начинаещи.

# 498
Правих пико лазера, точно за да боря пигментни петна, нямало проблем, че месец след процедурата заминавам на слънце…
Резултат - никога не съм имала такава пигментация на цялото лице! Реално само около очите нямам….
Ефект при мен не само нямаше, но нанесе щети, които не знам как ще оправям.
Никога не бих повторила.

Благодаря за информацията!
А може ли да споделиш как бориш пигментните петна? От коя процедура си доволна?
Аз се убедих, че само с кремчета не става.

# 499
За съжаление не съм намерила успешен начин, имала съм ефект от Вива, от СО2, но временен…
Дойдат ли слънчвите месеци, всичко направено през зимата отива по дяволите…
Петната получих пред двете процедури инвитро, които бяха в летни месеци, но аз не знаех че тряба да се пазя много от слънцето… после през бремеността се влошиха нещата.
След всеки лазер даже по зле ставам.
Преди имах само на челото, а сега почти по цялото лице:(((
Когато съм с грим не се виждат, за щастие но без… като панда съм, но наобратно само около очите нямам…
Не вярвам вече на обещания за чудодейно премахване…. махат се зимата и след някоя процедура. Полсе още по зле става…

# 500
Аз с Експигмент имам доста добри резултати.Комбинирам със серуми с витЦ, азелаинова киселина, пилинги, ретиноли и ретиноиди.

# 501
Аз с Експигмент имам доста добри резултати.Комбинирам със серуми с витЦ, азелаинова киселина, пилинги, ретиноли и ретиноиди.
Да попитам от къде купуваш Експигмент?
От Турция ли?

# 502
Да попитам от къде купуваш Експигмент?
От Турция ли?
Да.Една тубичка стига за …години.

# 503
И аз започнах с него да се мажа вчера. Пак има противоречиви мнения, но съм отчаяна и не мога да се гледам така.
Ще кажа след лято как е.
Защито много пъти съм се радвала и хвалила след нещо, но после по- зле е ставало.
Та ще видим..

# 504
Благодаря!
Ходя в Дерма акт, основно при д-р Хаджийска.

Току що си взех един колаген https://www.swedishcollagen.bg/riben-kolagen-deluxe-12-500-mg-s- … 75-mg-500-ml.html
Формулата му е доста добра и е рибен. Цената също е добра. Обаче в аптеката казаха, че е нов, няма и много инфо за него.
Дали ви е познат?
От същата фирма взех телешки колаген, спортувам доста и ми се иска да има нещо и за ставите. Вносителят има сайт, разгледай продуктите им, аз купих директно от тях.

# 505
  • София
Някоя дама, която посещава Скин лайн в Младост? Търся отзиви за някой от лекарите. На 30 години съм и искам да отида на консултация първоначално.

# 506
  • в 1001-та нощ
Аз например не ползвам никаква фотозащита никога. Ако има в продукт, който ползвам - ОК или след процедура, ако е нужно - да, но извън тези ситуации не - и нямам пигментация.

Но във връзка с приятелка, която има все нещо ги бори - попитах д-р Михайлов - неговият коментар беше, че колкото повече се третира кожата против петната, толкова по-фоточувствителна става и рискът от задълбочаване на проблема е на лице. Така, като Ви чета - изглежда е прав. Може би е добре да се направи почивка, за да се намали фоточувствителността.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:36 от a.l.e.n.a

# 507
Качиш ли се веднъж на въртележката с петната- няма слизане, Алена. Почивката ще е фатална.

# 508
Момичета, моля са споделите вашите отзиви за лазер picosure - има ли наистина ефект за изчистване на пигментни петна, след колко процедури и на какъв интервал сте правили, кога дойде резултата, има ли нужда от възстановяване непосредствено след процедурата, има ли някакви негативни последствия и като цяло доволни ли сте?  Дерматоложката, която посещавам ми го препоръча, но т.к. цената не е ниска, искам да чуя и вашите мнения. Благодаря!

Аз си правих миналия месец. Бях уцелила промоция в Дермаакт, където 2 излизаха на цената на 1. Писах наскоро как мина първата процедура- още първите дни мах усещане за общо стягане на кожата и леко просветляване на тена и един такъв задравословен блясък По-упоритите петънца от слънце или белези не се заличиха напълно, но като цяло доста ми хареса ефекта. Нямах никаква травматичност, нито дори особено зачервяване (да не кажа никакво). След десетина дни имам час за втората процедура.
Мисля, че в топлите месеци, като всеки друг лазер, не се препоръчва да се прави. Аз започнах да се интересувам от този лазер още септември, д-р каза да изчакаме зимните месеци.
Иначе като козметика за борба с петна или текстура, съм била искрено впечатлена от ретинолите на Paula's choice и The Drunk Elephant. Само тях бих купувала отново и отново. Естествено лятото по-добре да не се ползват усилено или ако се, да бъдете стриктни със слънцезащитата (пък аз не съм особено)

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 11:40 от tuali

# 509
Момичета, аз днес бях на снимане на преди-след от Морфеус.

Споделям снимки, ляво е преди, дясно след.

Аз защо не виждам снимки? Вече си ги махнала или не гледам дето трябва?

Иначе да ви кажа, прави бяхте, че след поставянето на филъри отокът пада. Нямам вече бузки. Лицето ми е същото, но по-измазано. На снимки все едно слагам филтър без да съм слагала. Така де, с филър е като с филтър. Grinning
Остава и да са трайни, както се водят.

Общи условия

Активация на акаунт