Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • при Arctic Monkeys
Аз съм достатъчно смела, да не кажа луда. Ринопластика с чупене на кост, тампони и месеци възстановяване не може да се сравнява с тази процедура, повярвайте ми. Въпросът е струва ли си. Гледайки и четейки за морфеус, на този етап не съм много сигурна... Фб групата е много полезна, жените са много мили и отзивчиви.

# 61
Във фейсбук групата има една дама, чийто резултат е направо шокиращ.
Кожата и е била дълбоко увредена и набръчкана от слънцето. На 50-и години е и Морфеус и е свалил поне 15 години.
Морфеус добавя обем, там където е изгубен. Видях го и върху себе си.

Това, което аз си правя като извод е, че апаратът дава уау, ама наистина уау резултати върху фини кожи, като моята, тази на дамата от фейсбук, а при кожи, които са от по-дебелите и "масивни" ще са необходими поне 4 процедури и то с много по-висока енергия.

# 62
  • при Arctic Monkeys
Тук има доста отзиви..
https://www.woman.ru/beauty/plastic/thread/5267009/

# 63
  • Sofia
KPP, предполагам, че гледате профила на Julie Hewison, аз също бях впечатлена, но прегледах основния и профил-ами пролетта на 2021г.(март и април профилните) си изглежда доста добре. Колкото и да са били обработени снимките, няма такива дълбоки бръчки и драстично свличане. Има нещо гнило там. Иначе процедурата изглежда добра, обмислям и аз, но вероятно зависи от този, който я прави. При апаратните процедури протоколите са много важни, не само машините. Аз простичко сравнявам с Формула 1- болидите са важни, но пилотите печелят състезанията.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 00:11 от Darma4

# 64
Май нея гледам, да.
Знам ли, чак пък да си фотошопира снимките да е с бръчки, за да рекламира някой.
Споменавала ли е клиника?

Иначе,фотошоп, разните филтри и FaceApp правят чудеса. Не мога до преценя.

На мен сега ми е интересно в дългосрочен план как ще е. Ясно е, че ефект има, но дали наистина ще е година или само 2-3 месеца.

Тенкс за руския форум, но не разбирам нищо. Какви са настроенията там.

Иначе Дерма акт пак са пуснали пакети.
Аз чакам април с апаратите за тяло. Мисля да направя две криолиполизи за "бананчето" под пъпа, което каквото и да правя и не изчезва. После ще мина и с един курс LPG, кавитация и RF при моята козметичка.
Една позната прави криолиролиза, след раждане. Много беше навита и въодушевена,имаше си и коремче.
Ще я попитам и ако ви е интересно, ще ви кажа как е.

Иначе -извън темата - на мен целулитът около дупето и отстрани на краката ми изчезна от 4 курса при моята козметичка и от 1 година още няма никой. Но аз и спортувам и пазя режим и въпреки това.

# 65
Джули споменава клиника, когато я питат в коментари. И аз разглеждам само Simple Smile страшен ми се струва Морфеус-а на този етап.

# 66
Изчетох рускините, всички се оплакват от едно и  също - болка, стапяне на мазнини, отоци,  синини и др. ,, красоти,,. За слаби лица и допълнителни бръчки. С каква сила са работени някои от тях не разбирам,  при положение, че се налага да ги упояват допълнително. А имаше и някои с обриви и пиене на хистаминови препарати. Масово споделят за образуване на торбички под очите. Явно си оставам при Вивачето, поне знам какво ме чака.

# 67
Здравейте! Бих искала да се допитам до вашето мнение за следния проблем: през юли м.г. правих инжекционна мезотерапия, в следствие на която под едното ми око се образува торбичка, която вече 7 месеца не е изчезнала. Спадна малко с времето, но не се маха изцяло. Държа да подчератя, че аз никога не съм имала торбички под очите, както и преди бях правила инжекнционни мезотерапии, но не съм имала подобни странични ефекти.

Сега се чудя с какво да я премахна. Ходих на консултация в "Дерма Вита", където ми препоръчаха HIFU не само за торбичката, но и за цялото лице. Честно казано, аз не смятам, че имам някакъв проблем с овала/контура на лицето, напротив - хората си мислят, че съм с 10 г. по-млада от реалната си възраст. Въпреки това искам да започна някаква превенция и ми се стори добра идея. Но после прочетох доста негативни мнения за процедурата тук и сега не знам какво да правя. Вие какво бихте ме посъветвали за премахване на въпросната торбичка? Има ли някаква процедура, която да е дала подобен ефект при някого? Или може би да не я пипам изобщо и тя ще изчезне сама?

Благодаря ви!

# 68
  • София
Здравейте и аз съм нова тук Blush
От известно време обмислям да си сложа филър в назолабиалните гънки, та и година ставам на 41 г., кожата ми е нормална тук там с пигментация и според мен леко свличане на бузите. Генетично имам свлечен горен клепач, който обмислям да оперирам.
Ходих на консултация при д-р Ванеска и тя препоръча за назолабиалните гънки филър - Ultra deep. Каза, че трябва и филър при очите, слъзния канал -  Redensity II, там не мисля да слагам.
Също така генетично имам и малко двойна брадичка и тя препоръча на бузи и брадичка Belkyra.
Прекалено много неща ми се виждат и не искам да ставам като мумия или да не се позная след това. Засега най-много ме дразнят назолабиалните гънки и искам тях да махна.
Какво мислите за тези филъри - Ultra deep?
За София бихте ли препоръчали някой друг доктор?

ps - Ванеска препоръча за оперативна блеферопластика д-р Димитров от клиниката на Ильо Стоянов

# 69
  • Sofia
Скрит текст:
От известно време обмислям да си сложа филър в назолабиалните гънки, та и година ставам на 41 г., кожата ми е нормална тук там с пигментация и според мен леко свличане на бузите. Генетично имам свлечен горен клепач, който обмислям да оперирам.
Ходих на консултация при д-р Ванеска и тя препоръча за назолабиалните гънки филър - Ultra deep. Каза, че трябва и филър при очите, слъзния канал -  Redensity II, там не мисля да слагам.
Също така генетично имам и малко двойна брадичка и тя препоръча на бузи и брадичка Belkyra.
Прекалено много неща ми се виждат и не искам да ставам като мумия или да не се позная след това. Засега най-много ме дразнят назолабиалните гънки и искам тях да махна.

ps - Ванеска препоръча за оперативна блеферопластика д-р Димитров от клиниката на Ильо Стоянов
Има отделна тема за блеферопластиката, погледнете и старите теми, ще Ви бъде от полза. В клиниката на Ильо Стоянов е доста по-скъпо от другите. Резултатите на д-р Желязкова са много добри, на Регина Хатър в Панагюрище-също. При Наталия Иванова сме правили доста съфорумки, но е  в Ст. Загора.
За Ванеска отзивите са, че е много умерена. Направете първо това, което най-много Ви "боде очите" и после ще прецените как да продължите.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 13:12 от Darma4

# 70
  • в 1001-та нощ
Ходих на консултация при д-р Ванеска и тя препоръча за назолабиалните гънки филър - Ultra deep. Каза, че трябва и филър при очите, слъзния канал -  Redensity II, там не мисля да слагам.

Не е уместно потребител без да Ви е виждал да коментира мнението на лекар, който Ви е виждал, но не веднъж сме били свидетели на недобри резултати от работата на лекари, затова ще си позволя да коментирам. Относно назолабиалните - при различните хора изглеждат по различен начин, много зависи какъв е релефът на черепа - при някои хора е по-изпъкнал и държи кожата, при други това го правят скулите.

Поставянето на филър директно в назолабиалнтие понякога дава добър резултат и уплътнява кожата, но в много случаи не е така. Там се създава още обем и лицето натежава. Филърът може и да се избута от мимиката от двете страни на гънките и "дефектът" да стане още по-подчертан и видим. Затова от години доста лекари практикуват точков лифтинг. Лицето се "издърпва" нагоре с поставяне на филър около скулите. Ако застанете пред огледалото и с пръсти изтеглите кожата леко от скулите към ушите - това се цели.

Относно филъра под очите - аз от Redensity II поставен подкожно - не съм доволна.

Здравейте! Бих искала да се допитам до вашето мнение за следния проблем: през юли м.г. правих инжекционна мезотерапия, в следствие на която под едното ми око се образува торбичка, която вече 7 месеца не е изчезнала. Спадна малко с времето, но не се маха изцяло. Държа да подчератя, че аз никога не съм имала торбички под очите, както и преди бях правила инжекнционни мезотерапии, но не съм имала подобни странични ефекти.

Сега се чудя с какво да я премахна. Ходих на консултация в "Дерма Вита", където ми препоръчаха HIFU не само за торбичката, но и за цялото лице. Честно казано, аз не смятам, че имам някакъв проблем с овала/контура на лицето, напротив - хората си мислят, че съм с 10 г. по-млада от реалната си възраст. Въпреки това искам да започна някаква превенция и ми се стори добра идея. Но после прочетох доста негативни мнения за процедурата тук и сега не знам какво да правя. Вие какво бихте ме посъветвали за премахване на въпросната торбичка? Има ли някаква процедура, която да е дала подобен ефект при някого? Или може би да не я пипам изобщо и тя ще изчезне сама?

Благодаря ви!

Едва ли ще изчезне сама. Не знаем какво е инжектирано. Дали нещо е капсулирано или е реакция на мастната торбичка.ж От предложенеито за HUFI съм шикирана - консултирайте се на още места.

# 71
Какво бихте ли препоръчали за два белега около очите с диаметър около 1см., в следствие от удар в ръб като дете? Белезите са на повече от 20г. Благодаря предварително! 👍

# 72
  • при Arctic Monkeys
Рускините, пострадали от морфеус правят Векторен лифтинг. Всъщност е поставяне на филър с канюла, до колкото разбрах, на принципа на кодовете. Някой знае ли повече?

# 73
  • в 1001-та нощ
Нищо нечувано и невиждано, самата фраза тук не се използва масово, затова не е и толкова популярно. От това, което е писано в нета - някъде го рабтоят под мускула, в МД кодовете също има такава техника, някъде с канюла (вероятно опитните и сръчни), другаде с игла...

Какво бихте ли препоръчали за два белега около очите с диаметър около 1см., в следствие от удар в ръб като дете? Белезите са на повече от 20г. Благодаря предварително! 👍

Лазер, микронийдълинг, PRP

# 74

Не е уместно потребител без да Ви е виждал да коментира мнението на лекар, който Ви е виждал, но не веднъж сме били свидетели на недобри резултати от работата на лекари, затова ще си позволя да коментирам. Относно назолабиалните - при различните хора изглеждат по различен начин, много зависи какъв е релефът на черепа - при някои хора е по-изпъкнал и държи кожата, при други това го правят скулите.

Поставянето на филър директно в назолабиалнтие понякога дава добър резултат и уплътнява кожата, но в много случаи не е така. Там се създава още обем и лицето натежава. Филърът може и да се избута от мимиката от двете страни на гънките и "дефектът" да стане още по-подчертан и видим. Затова от години доста лекари практикуват точков лифтинг. Лицето се "издърпва" нагоре с поставяне на филър около скулите. Ако застанете пред огледалото и с пръсти изтеглите кожата леко от скулите към ушите - това се цели.

Относно филъра под очите - аз от Redensity II поставен подкожно - не съм доволна.

Благодаря ви!

Едва ли ще изчезне сама. Не знаем какво е инжектирано. Дали нещо е капсулирано или е реакция на мастната торбичка.ж От предложенеито за HUFI съм шикирана - консултирайте се на още места.

Здравейте Alena,
Би ли споделила от кой филър, за под очи си доволна. Споменавала си за лекаря при който ходиш но не се сещам кой филър поставяте под очи.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт