Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Вчера се регистрирах заради един пост, на който попаднах, за липосукция при д-р Денков. Скоро ми предстои при него подобна операция, но се ошашавих от няколкото случая на недоволни (меко казано) пациенти, на които попаднах в нета. Гледам мненията за него се делят на 2 - едните много доволни, а другите абсолютно недоволни, при които нещата не са протекли, както са очаквали. Може би щеше да е добре да видя тези отзиви преди да планувам операция при него, но така и така вече съм платила капаро, има насрочена дата, обаче все повече се колебая. Насочих се към него най-вече, защото при друг хирург трябваше да чакам до есента за подобна операция, а тук бързо ме вмъкна в графика си, изглежда не толкова пълен, по една или друга причина.
Нека да споделя впечатлението ми от консултацията. Много подробно обяснява всичко и обръща внимание, но от там нататък не можеш да се свържеш с него. Имах въпрос, 3 пъти пращах мейл и 2 пъти звънях и няколко дена по-късно все още чакам да намери 10 мин време, за да се свърже с мен. Това изобщо не ми допада и дори се чудя дали да не откажа всичко. Той не може да бъде намерен дори като очаква да вземе пари, а какво остава, ако нещо се обърка след операцията?!
Все повече съм изпълнена със съмнения дали изобщо да се подлагам на въпросната липосукция или да прежаля капарото и да изчакам до есента при другия хирург?!
Просто споделям. Ще споделям как вървят нещата и как е минала операцията, ако все пак се подложа на нея.

# 76
Здравейте,интересува ме мнение за иглена мезотерапия,има ли ефект и за какво трябва да се внимава.В нашия град процедурата се предлага за 120лв,заслужава ли си парите.

# 77
Здравейте!
Вчера се регистрирах заради един пост, на който попаднах, за липосукция при д-р Денков. Скоро ми предстои при него подобна операция, но се ошашавих от няколкото случая на недоволни (меко казано) пациенти, на които попаднах в нета. Гледам мненията за него се делят на 2 - едните много доволни, а другите абсолютно недоволни, при които нещата не са протекли, както са очаквали. Може би щеше да е добре да видя тези отзиви преди да планувам операция при него, но така и така вече съм платила капаро, има насрочена дата, обаче все повече се колебая. Насочих се към него най-вече, защото при друг хирург трябваше да чакам до есента за подобна операция, а тук бързо ме вмъкна в графика си, изглежда не толкова пълен, по една или друга причина.
Нека да споделя впечатлението ми от консултацията. Много подробно обяснява всичко и обръща внимание, но от там нататък не можеш да се свържеш с него. Имах въпрос, 3 пъти пращах мейл и 2 пъти звънях и няколко дена по-късно все още чакам да намери 10 мин време, за да се свърже с мен. Това изобщо не ми допада и дори се чудя дали да не откажа всичко. Той не може да бъде намерен дори като очаква да вземе пари, а какво остава, ако нещо се обърка след операцията?!
Все повече съм изпълнена със съмнения дали изобщо да се подлагам на въпросната липосукция или да прежаля капарото и да изчакам до есента при другия хирург?!
Просто споделям. Ще споделям как вървят нещата и как е минала операцията, ако все пак се подложа на нея.
Моля те, не ходи при Денков.
Аз съм писала в темата за моя позната, която осакати и още не може да се възстанови вече трета година.
В момента го съди.
Водила съм комуникация с този човек - изключително арогантен и самонадеян, не търпи критика, дори и градивна, не приема мнение, различно от - най-добрия си.
След като пострада моята позната от него, не можеше да го открие под дърво и камък, докато не информира клиниката, че е завела иск. Тогава лично и звънна и веднага намери време.
Нито него харесвам, нито майка му. Търгаши

# 78
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая аз ще си правя за хиперхидроза. Досега бях при д-р Трендафилова и съм доволна от резултатите, обаче тази година няма да е на работа и трябва да избера друга лекарка 🙄. От регистратурата ми казаха кои точно се занимават с поставяне на ботокс, но понеже това не е най-стандартната процедура точно, много се колебая. Насочила съм се към д-р Чилингирова, защото съм я виждала в клиниката още преди няколко години и ми се видя много мила и симпатична, но ще се радвам за някакви отзиви, ако някой си е правил такова нещо.
Предварително благодаря!

# 79
Защо д-р Трендафилова няма да е на работа тази година?

# 80
Защо д-р Трендафилова няма да е на работа тази година?
Майчинство Simple Smile

# 81
Момичета какво се прави при двойна брадичка при невъзможност за отслабване?

# 82
  • София
За Чилингирова съм с две ръце Heart много е премерена

# 83
Момичета какво се прави при двойна брадичка при невъзможност за отслабване?

Belkyra

Правих миналата седмица, все още съм подута и е рано за резултат, но отзивите отвсякъде са много добри

# 84
Здравейте!
Вчера се регистрирах заради един пост, на който попаднах, за липосукция при д-р Денков. Скоро ми предстои при него подобна операция, но се ошашавих от няколкото случая на недоволни (меко казано) пациенти, ....
Моля те, не ходи при Денков.
Аз съм писала в темата за моя позната, която осакати и още не може да се възстанови вече трета година.
В момента го съди.
Водила съм комуникация с този човек - изключително арогантен и самонадеян, не търпи критика, дори и градивна, не приема мнение, различно от - най-добрия си.
След като пострада моята позната от него, не можеше да го открие под дърво и камък, докато не информира клиниката, че е завела иск. Тогава лично и звънна и веднага намери време.
Нито него харесвам, нито майка му. Търгаши
Да ти кажа и аз все повече се замислям дали да не се откажа. Вчера вечерта им написах поредния мейл, вече съм на ръба да се откажа понеже не получавам информацията, която исках да разбера за операцията. След работното им време ми звънна някакво момиче да ми каже, че докторът ще ми звънне днес в 9 часа. Още не е звъннал и съм почти сигурна, че няма да звънне до края на деня. На ръба съм да се откажа с такова отношение от тяхна страна, което не отговаря на цените им. Цените им са 2 пъти по-високи от на други места. Този д-р Денков е неоткриваем и недостижим дори като му предстои да вземе пари. Много съм разочарована от това за момента. Ако не се свърже с мен до края на седмицата съм решила да се откажа от операцията. Ако все пак се разберем, ще съм на страх. Надявам се да стане това, което е най-добре за мен. В смисъл, ако няма да се получи, по-добре да се разсъхне. Но с това отношение са под всяка критика и скоро ще им го кажа.

# 85
Здравейте,интересува ме мнение за иглена мезотерапия,има ли ефект и за какво трябва да се внимава.В нашия град процедурата се предлага за 120лв,заслужава ли си парите.

# 86
  • при Arctic Monkeys
Ами, зависи. каква е мезотерапията, на коя марка е, какво целите с нея, на колко години сте.
Обсъдете го с лекаря, който ще ви я прави. Трябва да се внимава с калпави продукти и некадърни доктори.

# 87
  • София
Здравейте , темата е много интересна , особено за такива като мен които изобщо не са "в час" с тези неща . Гледам "Дерма акт" са пуснали някакви пакети в промоция?!  Иска ми се лекичко да придам обем на устните си . Според мен са нормални , но някак на 45 г. като , че ли са изгубили плътност. Виждам , че има различни филъри на различна цена , как и кой определя аз например точно кой да си сложа и ако примерно си купя филър с "нещо" в пакет, то дали тази процедура е подходяща за мен. И изобщо какво мога да направя за да посъживя кожата си. Кожата ми е нормална, лицето леко овално, нямам петна и някакви дълбоки видими бръчки. Ползвам малко над средният клас козметика и ходя на 3-4 мес. на кварталния козметик , който ми прави разни елементарни  процедури, но не нещо особено.
Благодаря.

# 88
  • в 1001-та нощ
Запишете си час за преглед - лекарят ще Ви предложи това, което е подходдящо за Вас и спорд бюджета Ви.

# 89
Дами, искам да ви попитам за вашето мнение/препоръка за лекар/ка от Дерма Акт за ботокс, само че в случая аз ще си правя за хиперхидроза. Досега бях при д-р Трендафилова и съм доволна от резултатите, обаче тази година няма да е на работа и трябва да избера друга лекарка 🙄. От регистратурата ми казаха кои точно се занимават с поставяне на ботокс, но понеже това не е най-стандартната процедура точно, много се колебая. Насочила съм се към д-р Чилингирова, защото съм я виждала в клиниката още преди няколко години и ми се видя много мила и симпатична, но ще се радвам за някакви отзиви, ако някой си е правил такова нещо.
Предварително благодаря!

Д-р Хаджийска е най-опитният дерматолог (вече официално е), след а вече и на нивото на д-р Трендафилова.
Д-р Чилингирова за мен все още не е достатъчно опитна, за да извърши такава процедура, а и не е специализирала все още (тоест общопрактикуващ лекар е).

Olele2, аз с такова отношение не бих отишла. Това е несериозно. Сама казваш, че е неоткриваем, когато ще вземе пари и трябва да привлече клиент, а какво ще стане, когато вече ги е взел - като с моята позната. Безотговорен и неопитен е, това са достатъчни доводи. Денков прави кореми-наденици, обсъждали сме в темата назад.

Една от дамите в темата беше дала мнение за друг хирург, който прави процедурите "на Денков". С много повече опит, а и изглеждаха страхотно. Потърси назад в предишната тема.

Общи условия

Активация на акаунт