Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
alethea, на ти сме си ние тук 🌷😘
Пробвала съм доста неща - лазер титан (за лифтиране) супер скъп и нулев ефект при мен, конци - ужас на ужасите с буца ходех 6 месеца от некадърно сложен конец, опънаха ми горната част на лицето без да имам нужда, а долната част беше в изходно положение, добре, че се разградиха, профайло и накрая чак филър и то многооо малко. На Морфеус се реших, за да избегна филърите...

Качвала ли си снимки? Май не си? Рано е за оперативен лифтинг, а и след конци - толкова скоро ...

От Морфеуса нямаше как да стане, той е за кожата, а не за тъканите под нея. Не знаем какво е "провиснало" - дали мазнини, дали други подкожни тъкани. Точков лифтинг правила ли си?

# 271
търся си специалист, който да ми сложи ботокс. Не ми се чака месец месец за час в Хил Клиник. Можете ли да ми препоръчате друга клиника?

# 272
търся си специалист, който да ми сложи ботокс. Не ми се чака месец месец за час в Хил Клиник. Можете ли да ми препоръчате друга клиника?
Не ходи в Дерма акт, имат много добри специалисти, но ботокса има трайност един-два месеца.
Аз не съм доволна.

# 273
Няма да правя оперативен лифтинг, явно не съм се изразила правилно. Търся лифтиране на лицето с някаква процедура  или метод, а не с операция 🌷 Не съм правила точков лифтинг, но се интересувам от процедурата. Не знам би ли имала ефект при плътна, тежка кожа... Олеле2,  в чужбина съм ги правила нещата. Пиши като ти мине процедурата с трайния филър и успех] 🙏🌷

# 274
Благодаря, Мартина!

Майка ми не искаше да прави оперативен лифтинг, но като нямаше нужния ефект от неоперативния, накрая опря до оперативен.
Дано ти намериш обаче и да споделиш с нас да знаем и ние. Simple Smile

# 275
Не ходи в Дерма акт, имат много добри специалисти, но ботокса има трайност един-два месеца.
Аз не съм доволна.
Може би ще отида отново в Скинлайн. Лошото е, че бързо ме отпусна / ок. 3месеца / след поставянето му там

# 276
Преди няколко дни ходих за поставяне на скинбустер, имам 2_3 малки синини, сложих 2 мл от този :
Още не миждам никакъв ефект... уж след 14 дни... се забелязва,

# 277
Когато дойде време за тези процедури при мен, ще отида и при др Чокоева за Агнес .
Изглеждат ми обнадеждаващи резултатите, които показва.

С подобна кожа съм като на Мартина и Агнес при мен не даде никакъв резултат. И аз бях много обнадеждена от резултатите и снимките и бях абсолютно сигурна, че това е моята процедура Simple Smile Много ми се иска да повярвам, че ако се направи втора процедура ще има ефект, но съм силно разколебана и не съм сигурна дали пак ми се изхвърлят на буклука такава сума пари.

# 278
Няма да правя оперативен лифтинг, явно не съм се изразила правилно. Търся лифтиране на лицето с някаква процедура  или метод, а не с операция 🌷 Не съм правила точков лифтинг, но се интересувам от процедурата. Не знам би ли имала ефект при плътна, тежка кожа... Олеле2,  в чужбина съм ги правила нещата. Пиши като ти мине процедурата с трайния филър и успех] 🙏🌷

И аз търся същото, записах час за д-р Михайлов след като прочетох добрите отзиви тук. Ще споделя като мине какво ме е консултирал.

# 279
    В хил клиник от половин година запазам час за ботокс, всеки път за след месец та даже и повече и докато ми дойде часа нещо се случва и не мога да отида. В тази връзка и аз търся по скорошни часове без дермаакт и скинлайн.
     [/b]

# 280
Понеже от повече от година чета оплаквания от ботулинов токсин, който изкарва малко време след поставяне, то споделете, вие, които сте доволни, къде ходите за тази процедура и по възможност цени.

# 281
Понеже аз слагам ботокс в Дерма акт, се намесвам в темата, аз обаче правя, както съм писала вече назад, за хиперхидроза, където се слагат доста солидни количества ботокс.
1-вата година ми издържа 8-9 месеца, миналата година - 6, но ме пусна точно, когато се разболях от Ковид и съм сигурна, че е това. Тъй че не мога да кажа, че трайността е малка, тази година пак ще ходя при тях да си слагам. Чувала съм за някаква кофти партида, която са имали преди няколко години, но при мен не имало такова нещо.

# 282
Аз не съм доволна.
А при мен в Дермаакт си държи супер добре 3-4 месеца (на първо поставяне, после би трябвало да се удължи трайността). Според д-р, дори на 4ри месец не ме беше пуснал напълно. До човек е. Някои хора развиват антитела срещу токсина и не им държи просто(надявам се да не се получи при мен) Варианта е да се търси къде слагат ботокс от тези, които нямат разните там допълнителни протеини и пълнители, които до едно едно време са се смятали за нужни от гледна точка на безопасност. За Xeomin съм чувала, но сигурно има и други марки.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:46 от tuali

# 283
  • София
Аз следвам Д-р Ирина Шаркова, от клиника на клиника. Тя беше в Дерма акт преди години, вече има собствена клиника - В Дерм. При нея ботокса ми държи година.
През есента имаха промоция и рискувах с млад лекар от клиниката - д-р Стефанов. И от него останах доволна.

# 284
Във Vderm и сега има промоция на филъри и ботокс - минус 25% до 11.03.
Даже мислех там да се запиша, но рекох да пробвам трайните филъри. Ботокс още не съм се наканила да слагам, но ще имам предвид това мнение.
А ботоксът не е ли като филърите - да се задържа при различните хора различно време?

Общи условия

Активация на акаунт