Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Aз съм слгсшс ботокс в брaдичкaтa  при тях , държа ми колкото и в дерма акт.

# 286
Четири мои близки приятелки слагаха бптокс преди време в клиниката на Шаркови, при различни лекари млади(така се случи).На нито една ботоксът не държа.

# 287
Нa мен Клaковa ми кaзa, че амо не държи може да прибвам с друга марка . За сега ми е Ок , но все пак ми е на месец само. Според нея е по-добре да изчакам да ме пусне напълно и тогава да подновявам .

# 288
  • Варна
Относно скинбустера Aquashine, и аз съм слагала такъв на цяло лице. . Ефекта беше супер, супер минимален. Не бих повторила

# 289
Нa мен Клaковa ми кaзa, че амо не държи може да прибвам с друга марка . За сега ми е Ок , но все пак ми е на месец само. Според нея е по-добре да изчакам да ме пусне напълно и тогава да подновявам .

А знаеш ли с какво са ти слагали сега като марка?
Аз последните години бях с Neuronox, доволна съм от него.
Иначе преди, в друга клиника са ми слагали  Xeomin, наистина държи бетон, той май се води един от най-изчистените.

# 290
  • София
Аз съм слагала два пъти ботокс в гневна бръчка в Дерма акт, първият път ми изкара около 11 месеца, но започнах да забелязвам, че отново се “мръщя” в някакви моменти -докато шофирам
или когато ми е по-напрегнато и поднових малко след година, въпреки, че не беше отпуснал на 100%. В момента е почти на 5 месеца и си държи много добре. Силно се надявам да изкара още по-дълго. Обаче при филърите положението е плачевно - разграждам ги страшно бързо, може би 2-3 месеца и нищо не остава.

# 291
  • при Arctic Monkeys
Ох, някой ден трябва да направим тема и да сметнем колко пари сме дали за неуспешни процедурки😃
Държа в течение скин лайн за моите чудни белези, и така ме е яд като се погледна, и много се надявам да се позаличат, защото ще им спретна супер скандал, ако не изчезнат, колкото и да не ми е приятно! Идеята беше да се изчисти лицето от петна и капиляри, нищо подобно не виждам, освен две лилави петна на бузата....

# 292
КЪДИ, сподели, моля те, как е минала консултацията с Михайлов. 🌷
Ванила, какво се очакваше от тази процедура Агнес? Така, както го описваш, и при теб се е получило същото разочарование като при мен с Морфеус. Докато имах оток беше страхотно...
Забравих да спомена нещо много важно - силно изразен назолабиал имам откакто сложих ботокс на дъвкателните мускули, преди това бях сравнително добре. Та стана "оправи едно, развали друго" 😀

# 293
Ох, този Михайлов! Не идва ли и в Пловдив?! Bowtie

# 294
Моят ботокс при д-р Лекова си държи около 4 месеца, но да уточня, че аз слагам около 10 години. Първите пъти държеше по 8, но организмът свиква и го разгражда по- бързо. Аз не слагам на всеки 4 месеца, изчаквам да минат поне 6-8 да се възстанови мускула и тогава. Също първите пъти слагах при д-р Денкова и при нея всичко ставаше много гладко, но от дистанция на времето виждам някои негативи- слагаше адски много продукт, бетонираше цялото чело и според мен си личеше. Сега д-р Лекова ми слага на много места, но по малко, така че да ми е некомфортно да правя съответната мимика, но не и невъзможно и седи  естествено. Лично аз съм доволна. Сложих и Радиес. Престраших се.

# 295
И моят ботокс е при д-р Лекова, 6м.е бетон

# 296
А за Лекова пак ли се чака много? И там звънях, чак края на месеца има часове, винаги ли е така?

# 297
  • Варна
аlena, като обсъждахме ботокса и дали мускула не става по "мързелив" от него,/оттам и евентуално птоза на клепачите/ се сещам, че май щеше да питаш нещо от сорта докторката, която те оперира. Ако сте обсъждали евентуално негативно влияние на ботокс за свличане на вежди , чело, моля те пиши.
Днес имаше live на Дерма акт и имаше подобни въпроси за ботокса от няколко дами, което ме навежда на мисълта, че няма да са случайни.
Karmacoma, аз загледах skin line за криополиза, но като се сетя теб какво ти направиха на лицето как да се доверя и за тази процедура, като знам, че не е от най - безопасните.

# 298

Днес имаше live на Дерма акт и имаше подобни въпроси за ботокса от няколко дами, което ме навежда на мисълта, че няма да са случайни.

За какво беше този live на Дерма акт, с кои доктори?
Нови процедури, нови промоции, нещо интересно имаше ли?

# 299
А за Лекова пак ли се чака много? И там звънях, чак края на месеца има часове, винаги ли е така?
За 2 седмици напред запазват, но ако кажете по телефона, че искате по- ранен час, звънкат ако се освободи и може и на другия ден да има.

Общи условия

Активация на акаунт