Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
Дано приключи благополучно! Споделяй как се развива, ще я мислим.

Аз сега си правя снимки по повод една друга процедура, която правих в сряда. Снимките са за възстановителния период - тъй като мисля да го опиша ден по ден - поне в началото - докато има какво да се описва. Не съм споделяла тук за нея, тъй като предпочитам да премине изцяло възст. период и да има резултат. Но разглеждайки снимките - ми направи впечатление, че все повече се вижда ефекта от блефаропластиката.

Скрит текст:

# 331
Страхотен поглед, голяма разлика, браво. Вижда се и още как.

# 332
Дамата от снимката незабавно да посети лекар. Може да е нещо безобидно, но може да е нещо сериозно и да е необходима незабавна хиалуронидаза и лекарска намеса.

# 333
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но не знам какъв крем да си взема. Искам bb крем против бръчки с фактор над spf30. Ще съм много благодарна, някой ако може да ми препоръча такъв крем. На 35 години съм и не ползвам фон дьо тен, не ми харесва как ми стои. Четох, че bb крема е лек и само озарява лицето. Благодаря за отделеното време

# 334
Има теми за грим, за ФДТ, там ще намерите много информация.С търсачката също.

# 335
Знам, че не е по темата, но след ковид изглеждам зле. Уж ми мина, уж беше леко, а  лицето ми е изпито и жълто и не виждам моето лице съвсем в огледалото. Днес е 18ти ден. Има ли някой друг да се е чувствал така?

# 336
Аз бях парцал след Ковид.Това продължи много време и си пуснах изследвания.ТСХ беше висок, феритин поднормен,, вит Д на критичен минимум.

# 337
Всичките ми изследвания са добре, а аз го карах леко. Нямам никакво настроение, като погледна в огледалото.

# 338
  • в 1001-та нощ
Ако не си алергична - вземи ХК на дражета за пиене - аз предпочитам по метода injuv, както и витамини.

# 339
Някой правил ли е мезотерапия с Jalupro? Има ли доволни?

Колко време ви издържа филър в брадичка и какъв поставяте?

# 340
a.l.e.n.a, благодаря,  имаш ли предвид определени ХК и витамини?

# 341
Сложих началото на август Жуведерм Волукс(май беше, забравих, Алена знае 😄) Още стои.Но ми е второ слагане след Сейфа волюм, една година назад.Волукс ми допада повече, макар в началото(10-15дни) да го усещах като бетонно блокче, залепено на брадата 😄

# 342
Аз бях парцал след Ковид.Това продължи много време и си пуснах изследвания.ТСХ беше висок, феритин поднормен,, вит Д на критичен минимум.

То е малко извън темата, но понеже и аз след Ковид съм с разни подобни отклонения, мога ли да ти пиша на ЛС?

Освен това кожата на лицето ми е супер повяхнала според моите критерии, а за съжаление не мога да правя никакви инжекционни терапии, защото имам невралгия на лицев нерв.
Някакви идеи за нещо, което мога да си направя? На 39 съм и доскоро изобщо не ми личаха, а сега 😢😢😢.

# 343
А къде точно се поставя, от двете страни под устата или в самата брадичка или при всеки различно?
Сложих началото на август Жуведерм Волукс(май беше, забравих, Алена знае 😄) Още стои.Но ми е второ слагане след Сейфа волюм, една година назад.Волукс ми допада повече, макар в началото(10-15дни) да го усещах като бетонно блокче, залепено на брадата 😄

# 344
В самата брадичка.

Общи условия

Активация на акаунт