Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
"Ако някоя дама има косопад след ковид, мога да дам "рецепта" как при мен спря и в момента имам бебешки бретон и косата ми става по-гъста и от преди."
КРР,
Може ли да дадеш рецептата против косопад?

Сподели - много хора четат без да пишат.

AЛена, благодаря за хапчетата! Страхотна си ❤
Може ли да се пият непрекъснато или трябва почивка ?

Аз не ги пия постоянно, но значе има хора, които ги приемат постоянно.

В началото мисля първите 2 седмици по 4 на ден - 2 сутрин и 2 вечер, после по 1 сутрин и по 1 вечер, но това е индивидуално - според състоянието и нуждите и дали е необходим ударен прием.

Приемай ги и наблюдавай ефекта, за да прецениш дали и как да продължиш.

Alena, ако може да те попитам на гладно ли приемаш таблетките? Аз четох, че е добре да е около час преди храна с много вода, а на опаковката пише да се приемат по време на хранене.
Благодаря Simple Smile

Винаги на гладно, защото моето хранене е веднъж на ден - привечер, а ги приемам след ставане и преди лягане. Не съм имала проблем.

# 361
КРР, и аз се нареждам за рецептата при косопад.
Такива камъчета за масаж има и в Мейкъп.
Ще разгледам йогата за лице, заинтригувахте ме.

# 362
Алена, може да си споделяла по-назад, но няма как да изчета 43 теми. Струва ми се, че нямаш бръчки на долния клепач. Правила ли си някакви процедури против бръчки за долния клепач? Ако не те затруднява пак да споделиш за новите като мен.

# 363
  • в 1001-та нощ
Нямам никакви. Като цяло тази зона е ОК при мен - генетично. Полагала съм грижи. Най-голям позитивен ефект имаше долната блефаропластика - в лекия вариант с едоседмично възстановяване - резултатът е нова кожа - много свежа и гладка. И филър, но дълбоко под мускула, не подкожно - и двете съм правила при Михайлов в Скинлайн.

Иначе в годините назад - преди 10 - след първото раждане, кърмене и т.н., бях станала на смъртник - с големи тъмни кръгове под очите. Тогава бях правиля някакво IPL фотоподмладяване и всичко се оправи - тъмните кръгове бяха в резултат на промяната в начина на живот, недоспиване. Процедурата е доста лека, но имаше голям ефект тогава.

След това в ерата "юруш на ваучерите" бях правила и кавитация - имаше анти-ефект при мен - зоната под очите хлътна и посиня - виждаше се мускула. Но се оправи за 3 месеца.

След това след доста години мисля 2017 г. беше волтаичната плазма в леката форма с едноседмично възстановяване. Много харесвам тази процедура - бих повторила. След година ще направя на горен и долен клепач, като грижа за под очите и клепачите. Не се сещам за друга процедура, която се прилага директно на подвижния клепач, без риск да го уврежда.

Някъде по това време - не помня преди или след, може би след - слагах и филър под очите. Михайлов ми отказа. Отидох на друго място и сбърках. Ходих си с торби под очите няколко седмици, след това с една издутина под едното око. Доста години по-късно - след големи увещания от моя страна - Михайлов се съгласи да ми сложи - нищо общо. То и филърът беше друг. И техниката също. По-дълбоко, а не подкожно - нямах никакви отоци, подувания или проблеми.

За мой ужас - всичко апокалиптира - след само 1 процедура с радио честота - само една. Зоната под очите започна прогресивно да се влошава, все едно свежестта беше всмукната с вакуум. Никога не е била толкова зле. Стана, като на костенурка - каквото и да пиех и да мажех - нямаше особен ефект. Сложи ми пак филър, но по-към скулата, не високо към миглите, където по-имах нужда. Друг беше филърът, но нямаше проблеми, заради техниката на поставяне. Има нужда от още, за да стане, като преди. До преди радиочестотата - тази зона ми беше перфектна. Сега не, че е зле, ама не е като преди, което ме дразни.

Сега в сряда - ходих за пилинг - имах нужда от нещо за лустро, но ме убеди за някаква нова процедура, която е подобна на CO2, но с доста по-лек възстановителен период. Още съм в период "регистриране на впечатления", затова и не съм писала - за да не подавам на час по лъжичка. Малко се притеснявам от стапяне на филъри, защото лицето си ми гореше два дни. Но това ще се види след време. Действително, като възстановителен период е доста по-лека от Venus Viva и CO2. Едва днес видях - много, много ситни точици по лицето - но бях много близо до огледалото. Ако говоря с някого не се виждат. Изглеждам по-скоро изгоряла на слънцето.

# 364
Жаки, изглеждаш като кино звезда, без майтап!
Аз си купих преди малко вендузи, някакво конско мазило с люти чушки и почвам довечера яко търкане на целулит. Взех си и масло от шипкови семена за масаж на лицето, благодаря за идеята за алито, ще си поръчам камъче от там.

# 365
Благодаря, Алена, за изчерпателния и подробен отговор!
Аз направих малко грешка миналата година, че сложих филър да си запълня сенките и вдлъбнатините, а не оправях първо бръчките. Докторката каза, че се прави по обратния ред. Ще знам кавитация и радиочестотна процедура да не правя.
Някои от изброените не съм ги чула. Трябва да видя има ли подходящи за след филър или ще си ходя с бръчки и толкоз.

# 366
Марена, днес ми е ден за даване на акъли 😅🤪🤭
Та за целулита- вземи четка със дълга дръжка и косъм. Трябва ти утайка от кафе, малко кокосово масло и малко от душ гела ти, бъркаш тези неща в купичка, под душа започваш хууубаво търкане със сместта, ама да се зачерви цялата проблемна зона. ( Ако запушиш канала не казвай на мъжът ти кой то е дал рецептата да не ме бие😅🤭)
Та търкаш, свършваш си в банята. Подсушаващ много добре и както си е суха кожата, без да мажеш нищо, започваш сух масаж с четката, пак хубаво да се зачерви. 10 минутки барем. След сухия масаж втриваш много активно крема, Кройтерхов ли взе? И ако искаш и можеш с ведузите, аз не мога и ходя на масаж.
Пилинга с кафе, сухия масаж, 10-15 масажа мануални, много вода и за месец два ще си топ за плажа:) видимо се заглажда целулита, ако съм сериозна, ма ме мързи:) Април започвам, заклевам се😅🤭
За целулит и за цялостно раздвижване на метаболизма прави свещ по 2-3-4 минутки задържай с хубаво дълбоко вдишване.
Виж клипчета в ютюб ако ти е трудно🌸

# 367

Благодаря сърдечно, имам четка с косъм, взета по друг повод за детето, но така си седи - моментално я конфискувам и се почвам. Аз съм упорита уж, ще видим. За свещта не знаех, ще я пробвам и нея. Ето това е кремчето. Ще видим колко ще свърши работа.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 17:09 от Марена

# 368
И аз имам четка, вендузи ама много ме боли Sad…Но ще взема да опитам, стискайки зъби.

# 369
И аз съм фен на този пилинг, ама много ме е страх за канала. Joy

# 370
И аз съм фен на този пилинг, ама много ме е страх за канала. Joy

Мъжът ми си е прокълнал дните с нас😅🤭😻
Аз и  голямата дъщеря ми най- редовно му късаме нервите с запушен канал, след като видя и малката да се плеска( няма никакъв целулит, на 10 е🤣🤣) вече тотално вдигна ръце 🤭🤭🤣
Той откак не довижда, все твърди че целулит няма , за жалост аз все още виждам грозната истина🤭🤭🤭

# 371
  • София
Та за целулита- вземи четка със дълга дръжка и косъм. 🌸

Жаки, може ли да покажеш или да кажеш откъде е тази четка с дълга дръжка и косъм, срам не срам признавам си не мога да се сетя откъде се купува.

# 372
В аптека 36,6 купих последно на Агива около 10 лв.
Ето подобна в Емаг:

# 373

Жаки, може ли да покажеш или да кажеш откъде е тази четка с дълга дръжка и косъм, срам не срам признавам си не мога да се сетя откъде се купува.
Нашата е от DM, май и в Lilly съм виждала.

# 374
  • София

Нашата е от DM, май и в Lilly съм виждала.
Благодаря ви дами!

Общи условия

Активация на акаунт