Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Дамите, които слагат филър в устните, след колко време се разгради и ходихте на втора процедура?

# 556
Дамите, които слагат филър в устните, след колко време се разгради и ходихте на втора процедура?
Близо 2г.
след първата ходих на втора,но не се беше разградил, а исках да поддържам обема.

# 557
Първият път имам чувството, че за два месеца макс. Според д-р не беше се съвсем разградил, а и го напипвах, но на вид поне - така ги виждах нещата, все едно нищо. После пак, отново 2 - 3 месеца. Има някакво натрупване сякаш и сега се задържа по-дълго. Но другата седмица пак ще ходя 😄. Слагаме най-мекия филър, да се има предвид. Те траят по-кратко поначало (но има други предимства, заради което го предпочитам). Ако кажа на някой, че имам общо 2.5мл обаче, разпределени за по-малко от година, изобщо няма да ми повярва 🤷🏻‍♀️

# 558
Аз сложих за пръв път преди около 5 месеца - 0.5мл. Спаднал е вече, но все още не се е разградил напълно и обмислям да ходя отново. Притеснява ме обаче с натрупването да не стане прекалено.

# 559
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз го проверих в сайта на лекарката, тъй като харесах как се е получило. Според мен не излиза много, 4800 лв е цената в сайта и е ок на база на цените на филъри и процедури с нетраен резултат. Почвам да събирам от закуски;)
А коя е лекарката?
Д-р Наталия Иванова / Dr Nataliya Ivanova

# 560
  • в 1001-та нощ
Аз в началото слагах през 2 години, но не съм слагала отдавна и не мисля, че имам нужда.

# 561
  • София
tuali, кой филър слагаш?

# 562
  • София
И аз искам да сложа в устните, някои от меките, но не ги разбирам много, не съм слагала досега, а казвате, че те по-бързо се разграждат и ме е страх да не би да отиде за 2-3 месеца и пари на вятъра 😃 и друго, от което се опасявам да се задържи, но да мигрира отгоре. Въпреки, че шансът за това с по-меките филъри е по-малък май. Като марка съм се ориентирала към Juvaderm. Знам, че не са един или два, но не ги разбирам.. Моля, ако някой е по-запознат кои са техните по-меки филъри да сподели. Simple Smile Може би ще проверя на кои места работят с тях и ще си запиша консултация (още не знам при кого)

# 563
  • в 1001-та нощ
Аз съм слагала Volift 2 пъти - много есетствен и траен резултат. Вече не помня кога съм слагала последно - може би преди 3-4 години - и нямам нужда от подновяване. Преди това с твърдите филъри подновявах на 2 години.

# 564
tuali, кой филър слагаш?

Два пъти по 1мл Restylane Kysse и веднъж между тях Belotero (с подобни характеристики е, но от него има и 0.6 ампули). Никога не сме слагали 1мл наведнъж, винаги 1мл го разпределяме на два пъти през около 2 месеца.

# 565
  • София
Аз съм слагала два пъти филър в устните, и двата пъти по 1 мл. Първият път беше Restylane Define, вторият Kysse. Имам чувството, че се задържат по 2 месеца и изчезват. Докторката не желае да ми поставя по-често от на 4-5 месеца, но в момента, 3 месеца след поставяне устните ми са в начална позиция. Може би значение има и фактът, че спортувам, ходя на парна баня, чувала съм, че това спомага за по-бързо разграждане.

# 566
Слагала съм при Каляшева 1мл Restylane Kysse.
Точно след два месеца изчезна.

# 567
  • в 1001-та нощ
Мхм, аз съм убедена, че и за моите устни мнозина ще кажат, че трябва още. Аз може би съм им свикнала и не искам още или просто такава ми е нагласата в момента. Дори не помня кога последно съм слагала - може би 2018г. А модата сега е друга - като гледам какво се харесва и обсъжда, често пъти се ужасявам. Но и с д-р Михайлов, като съм обсъждала - той е на същото мнение - няма нужда да се пипат. Но това е някакво state of mind и е субективно. В повечето случаи, когато съм гледала снимка "колко са малки дадени устни" или как всичко е изчезнало - не само, че не виждам дефицити, но дори виждам излишества. Просто всичко е в главата.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 16:31 от a.l.e.n.a

# 568
Eто ги моите.Първи път 2019г., декемрви, филър Сейфа1мл..Втори път 2021г., август, филър Рестилейн Кисс(ако добре помня),0,6мл.Тоест минали са 8м. от последните 0,6мл.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:57 от ДХ3

# 569
Ето ги моите
Скрит текст:
без

След 2мл(разпределени през 2-3-4-5-6 месеца, последно ноември)

След още 0.5 през януари (общо става 2.5)

И сега са ми малко по - спаднали от през ноември, та ще отида за малко допълване.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:25 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт