Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Проклетия, за какъв белег говориш? Това е разрез. На 4тия ден от операция не може да има белег. Как да се махне излишна кожа без разрез? Ето ти разрез от фейслифтинг с цена 40 000 паунда, на един световно известен доктор. Те операциите не стават с вълшебна пръчка.

# 646
Ехаа, направо нямам думи
Белегът покрай ушите е потресаващ.
Благодарение на съфорумката ККР следя страницата на Као ,е това вече е направо нямам думи,изобщо няма такива грозни белези,но не знам дали някой в България прави лифтинг конска опашка,че даже и в Европа не знам има ли,някой ако следи да пише.
Имам приятелка на 70 години,която толкова добре изглежда и така се поддържа,че може да сложи в малкия си джоб много петдесет годишни и като визия,и като облекло се носи модерно.Дай Боже всеки.

A какъв може да е белега на 4 дена и то на жена на 74г, това ще се заличава много време.
Аз мисля че е добра свършена работа.

И да, май на никой не му се продължава темата.
Който не иска такъв лифтинг да не го прави Simple Smile

# 647
  • Sofia
Понякога се чудя моите критерии ли са супер занижени, или тези на околните – прекалено високи. Grinning Едвам разбрах за какъв белег става въпрос – трябваше да се загледам няколко секунди в снимката, за да стопля какво коментирате. То, това нещо е супер незабележимо... Че аз доста често имам по-големи поражения по тялото, нанесени от ноктите на котаците.

# 648
Обмислям и аз хирургичен лифтинг, че вече съм на такава възраст, че всичко друго е безсмислено. Страх ме е да се доверя на български хирург обаче.

# 649
Обмислям и аз хирургичен лифтинг, че вече съм на такава възраст, че всичко друго е безсмислено. Страх ме е да се доверя на български хирург обаче.

Следя няколко в Инстаграм,  чужденци , но цените са космически,  поне за мен. От 50 000 евро нагоре.

# 650
Някой правил ли си е phibright микронидлинг?

Интересувам се дали са толкова добри и реални резултатите….. навсякъде ги показват след 1 процедура………

# 651
Минах 1 процедура HIFU на лице, дано постопи малко филърите, пък, ако вземе, че и стегне ще е бижу.

# 652
Момичета, здравейте, да попитам в крайна сметка доволни ли сте от скин бустера Restylane за цяло лице? Има ли някакво спихване, след като премине ефекта? Днес ми го препоръчаха на консултация като бях, но пък една друга дерматоложка ми беше казала че вместо да си дава парите за бустер би си купила кожено палто, та нещо не знам на кого да вярвам?

# 653
Минах 1 процедура HIFU на лице, дано постопи малко филърите, пък, ако вземе, че и стегне ще е бижу.

А ти защо искаш да си стопяваш филърите?

# 654
А ти защо искаш да си стопяваш филърите?
Защото от два пъти слагане под очи, и от Елансе 2 пъти в акули, в средната част на лицето съм като питка.

# 655
Момичета, здравейте, да попитам в крайна сметка доволни ли сте от скин бустера Restylane за цяло лице? Има ли някакво спихване, след като премине ефекта?
Правила съм на цяло лице,никакъв ефект не бях отчела. Напоследък правя мезотерапия Сунекос,доволна съм.
Някой питаше по-назад за мек филър за устни,при мен най-мек,който да придаде хидратация и пухкавост даде Волбела. Много добре запълва и бръчките над горна устна. Проблемът ми с него дойде при второто поставяне,понеже разделих 1 мл на два пъти,вторият път ми избяга от ъгълчетата на устните, та се наложи малко разграждане. Последният път сложих Во лифт декември и до скоро усещах топченца в лява половина на горна устна,чак сега се разнесоха.

# 656
Колко често прсвиш мезотерaпията?

# 657
Отвратителни и непоправими белези и на двете показани снимки.
Потресаващо.
Отделно възрастната дама е толкова зле опъната, че нямам думи. Никакъв контуринг няма, просто кожата е хваната, издърпана и зашита за ухото. Даже кожата е на вълни на места.

Затова никога няма да си направя лифтинг в България или където и да е на балканите.

Така трябва да изглежда лифтингът - без белези, без вълнички и с подчертаване на контурите на лицето.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 00:48 от KPP

# 658
Колко често прсвиш мезотерaпията?
за съжаление не колкото ми се иска. Хубаво е да се прави по една на месеца, много сочна става кожата след нея. Количеството е почти 3 мл. Но имай предвид, че след апликацията прави една реакция зачервяване на мястото на убожданията,което обаче минава за 1 час.

# 659
Да, така е .
Хубава е  Сунекос ама трябва редовно да се прави.
А излиза цената = филър.

На последната снимка с този лифтинг ми заприлича на моделката Ана Мария,
Скрит текст:

Проклетия, ти къде правиш Сунекос, каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт