Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 163
  • 740
  •   3
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Мезо не знам да се прави с канюла.

# 631
Тогава аз нещо не съм те разбрала. Thinking А в поста ти по-горе написа мезо
с канюла, тогава за коя процедура се прави с канюла? Мерси.

# 632
грижата за кожата след поставяне на ботокс изключва ли напълно масажи и процедури, включващи масажни действия

нямам предвид непосредствено след това, което се описва като забранено, но никъде не мога да прочета информация за последващата грижа

едни са на мнение, че даже е супер за поддържане, други че не трябва да се пипа изобщо

# 633
Две седмици изчакай със сигурност .

# 634
Парна баня, сауна, много слънце, масажи и йога за лице ще намалят трайността на ботокса.

# 635
  • в 1001-та нощ
Тогава аз нещо не съм те разбрала. Thinking А в поста ти по-горе написа мезо
с канюла, тогава за коя процедура се прави с канюла? Мерси.

Имах предвид PRF + мезо - тази комбинация - поставена с канюла. При мезотерапията в повечето случаи се инжектира течност. Докто по-гелообразните субстанции - филъри, радиес и т.н. се поставят с канюла, ако лекарят умее. При PRF се добива гелообрана субстанция, изцяло автоложна и се обогатява с мезотерапия - този коктейл се поставя с канюла - ефектът е, че има плътност на филър, но се резорбира напълно и не остават "гадости" в кожата. В кожаат се вансят в-вата от мезотерапията, както и растежни фактори, които стимулират клетктие за деление и уплътняване на кожата отвътре.

За д-р Михалов в Скинлайн зная, че го прави. Едва ли е единствен, но не зная за други лекари. Доста пипкава процедура е, тъй като след смесването на плазмата и фибрина - в-вото бързо желира и трябва да се действа бързо - да има опит.

С д-р Желязкова коментирахме днес грижата за околоочната зона - тя също сподели, че най-много харесва ползването на плазма Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 23:46 от a.l.e.n.a

# 636
Алена, благодаря за разяснението!

# 637
  • Благоевград
Момичета, има ли мнения за Contour Clinic в Лозенец (до персона)? Обмислям първа мезотерапия и се спрях на Profhilo, виждам, че там го правят. Също да ви питам, като отмине ефекта на филър/бустер/ Мезо с хилаурон съвсем същото като преди това ли си става лицето? Колебая се дали да започвам изобщо

# 638
  • в 1001-та нощ
Не е съвсем, като преди, но зависи какъв продукт е поставен, в какво количество, как е поддържан, какви грижи са полагани...

# 639
Моля, кажете за апаратна пороцедура, която да разгражда филър?
Не искам хиалуронидаза.

# 640
Много ми се иска да пробвам Profhilo , може ли да препоръчате къде в София го предлагат? Ходя в дерма акт ,но не  работят с него.

# 641
  • в 1001-та нощ
Моля, кажете за апаратна пороцедура, която да разгражда филър?
Не искам хиалуронидаза.

Пробвай Inmode FORMA - стига филърът да не е променил и да не подлежи на топене.

# 642
Алена, благодаря! За пръв път чувам, а HIFU няма ли да свърши работа?

# 643
  • в 1001-та нощ
Аз не бих рискувала, но ти май беше доволна.

# 644
Ехаа, направо нямам думи
Белегът покрай ушите е потресаващ.
Благодарение на съфорумката ККР следя страницата на Као ,е това вече е направо нямам думи,изобщо няма такива грозни белези,но не знам дали някой в България прави лифтинг конска опашка,че даже и в Европа не знам има ли,някой ако следи да пише.
Имам приятелка на 70 години,която толкова добре изглежда и така се поддържа,че може да сложи в малкия си джоб много петдесет годишни и като визия,и като облекло се носи модерно.Дай Боже всеки.

Общи условия

Активация на акаунт