E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 42 581
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!

При нас за сега...слънчето се показва през облаците...

Ани,благодаря за анонса макар и със закъснение.Мерт попита Азра какво означава ''дългове'' от прочетеното писмо на Зерин.И аз мислех да те попитам за това,че ще се отказваш от фирмите,но вчера покрай другото забравих.Вече си отговорила на Гости.Така,че разбрах,не си се отказала. Simple Smile

Скрит текст:
ММ макар и бавно се оправя.Все още кашля.Минала е една седмица,но всички казват, че този грип е упорит.

Желая ви приятен ден!

# 166
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати,
Скрит текст:
днес друг наш общ любимец Мурат Йълдъръм има рожден ден....Много хубава роля прави в Азиз...
От сърце му пожелавам да стане баща....На Къванч му предстои до края на месеца...

# 167
Гости,така е....
Скрит текст:
Днес Мурат има РД,навършва 43 г.!Сутринта го поздравих  в темата "Гордата Аси'',където пускаме инфо и коментираме ''Азиз''! Дано ти се сбъдне пожеланието да стане баща.Радвам се и за Къванч,който също харесвам и гледам.  

Аслъ и Мурат в сериала ''Suskunlar/Сускунлар''

# 168
Здравейте момичета Hug

Днес ще проверя дали ми се е публикувал поста, да не стане като вчера...Случвало ми се е много отдавна, но снощи бях много изненадана, когато си изключвах лаптопа и гледам поста ми че не е публикуван....

Злати, Гости и от мен честит парзник на рожденика
Да е жив и здрав, много професионални успехи и дано скоро да стане баща. Много сладка двойка са със съпругата му. Дано всевишния да ги дари с рожба Hands Pray

Ще има ли развитие довечера в Не пускай ръката ми...

Дженк разбира, че несправедливо е обвинил шеф Ферхат. Момичето, което търси телефона на Дженк му съобщава, че е намерила телефона на шеф Ферхат в дамската тоалетна....

Дженк ще постави на място баба си Зерин, след срещата си с Дафне.

Зерин се оправдава, че е станало недоразумение....

Интригите, които създава Зерин не спират. Тя ще каже на Сумру, че Азра е продала бижутата от годежа - бижутера й бил позвънил и казал, че има нови бижута. Сумру ще хукне към бижутерския магазин, за да купи бижутата на Азра.

Кадир ще се опита да говори с Дженк за връзката им с Мелис, но се отказва...Дженк е бесен...Провала с обвинението на шеф Ферхат, проблеми с Азра, Зерин....Само Мелис и Арда за сега не му създавали проблеми....

Фериде ще върне обратно, клиентите, който загубиха заради видеото. Госпожата има план....да докаже невинността на  шеф Ферхат...

Фарук се среща с Джансу, за да се сбогува с нея, защото заминава и ѝ дава за спомен книга, но Джансу не знае, че в нея е записа, който разкрива, кой е убиеца на Кемал.

Приятна вечер момичета

# 169
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за анонса! Hug Ей,тази Зерин,не се спира!

Желая ви приятен слънчев ден!

# 170
Ехо

Злати ами Зерин се конкурира със Сумру по манипулативност и интригантство...И двете са един дол дренки....Сумру е по-предвидима, докато Зерин е подмолна....

Да видим какво ще се случи тази вечер....

Дженк ще се извини на шеф Ферхат за прибързаното си решение...Ще се извини и на Азра, че е бил рязък с нея...., но в последно време трудно се доверявал на хората.

Сумру купува колието на Азра и нарочно го показва пред Дженк. Джен посяга да го свали, а Сумру му казва, че за него е дала много пари. Дженк й обещава да й даде в пъти повече пари...Дженк се страхува, че Азра е продала колието, за да даде пари на мистериозния мъж...

Фарук изпраща съобщение на Азра да отиде на адреса, който той й изпраща....

Мелис се прибира и сварва, че Арда и Кадир се карат...Благодарение на Арда всички разбират, че Кадир има връзка с Мелис...

Джансу информира Дженк, къде Азра ще се срещне с убиеца на баща й....

Азра пристига на адреса, който ѝ изпрати Фарук, но там няма никой. Азра вижда Дженк, а след секунди чува изстрел.

Какво ще се случи още ще видим по-късно тази вечер....

Злати имам два въпроса....

Скрит текст:
Как е твоя мъж, по-добре ли е....

И

Отдавна искам да питам актрисата която играе в ролята на Султан в сериала който върви по ДФ с Мегди и Зейнеп, същата актриса ли е, която играе в Черната роза в ролята на Емине или греша....

Приятна вечер

# 171
Привет! Hug

Ани,благодаря за анонса за тази вечер! Hug
На двата въпроса...
Скрит текст:
ММ е по-добре,но още кашля и няма апетит за ядене.Гледам да е течна храната,предимно супи, кисело мляко,плодове и чай.Много ми казват,че този грип бил много упорит.Да видим.
За акрисата,която играе ролята на Султан в ''Домът,в който си роден....''- да...същата я,която игра и в ;;Черна роза'' в ролята на Емине.Казва се Хулия Дуар.Миналото лято й беше открит тумор в мозъка.Правиха й операция.Писаха,че е добре.

...нови снимки на Еркан пуснати днес по обяд във ВК...

Приятна вечер! Flowers Four Leaf Clover

# 172
Минах да проверя дали се е публикувал поста ми......да не стане отново гаф....

Злати благодаря за инфото относно актрисата за която писах...Знам, че беше писала, че са й открили тумор в мозъка....знаеш, този въпрос е малко сантиментален за мен....
Чудесна игра прави актрисата Hands Plus1 Ролята й в Черната роза е много различна от героинята й Султан...Пълничка е, но много е жива и енергична....
Скрит текст:
Впечатли ме, когато прости на дъщеря си когато се завърна от Фарук. Не я изгони, не се отказа от нея...Напротив, дори я защити пред клюкарките.
Тази вечер не можах да гледам епизода....утре ще го гледам на повторението...

Еркан да не е болен....Така ми изглежда на снимките.....

# 173
Здравейте,момичета!

"Напълнете душите си с добро, за да няма къде да влезе зло!"

Ани,нищо не пишеше към снимките с Еркан.Скоро не бяха пускали нови.

Това е пуснато вчера сутринта...за представлението от предната вечер...

Асли Енвер беше видяна след представлението ''Стъкло'', което беше посетено от нейния любим Йондер Йозтархан и майка му.Актрисата с радост сподели, че и Йондер, и майка му, която също е посетила нейния бекстейдж, много харесвали пиесата.В ръцете на Аслъ имаше красиви бели рози, вероятно от нейния любим.

Репортаж с Аслъ Енвер и Гювен Мурат Акпънар след  представление „Стъкло“ с руски субтитри.
Оттам са и предните снимки!
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456243019%2F1fe3a … pl_wall_-87501705

Отразени и в пресата...

Аслъ с майка й вчера са заминали за Лондон.Сестра й е от две седмици там.На гости са при баща им.
Скрит текст:
На видеото Аслъ е с майка си...
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241004%2F43c56 … pl_wall_-87501705

вчера в 20:34
🆕 от Аслъ
От Лондон (14.04.2022)

Желая ви приятен слънчев ден!

# 174
  • Плевен / София

Ани, Злати
Сериалът Доброта, продуциран от MedYapim, режисиран от Мурат Йозтюрк, базиран на южнокорейския сериал "Къщата на кралицата", се готви да се срещне с публиката по канал FOX.  Журналистката Сина Кологлу съобщава, че сериалът ще бъде пуснат в петък!
 Снимките на сериала, в който участват успешни имена като Хатидже Шендил, Исмаил Демирджи, Сера Кутлубей и Перихан Саваш, продължават на пълни обороти.
В сериала Неслихан (Хатидже Шендил) има страхотен и завиден живот (на повърхността).  Въпреки че Неслихан вярва в тази илюзия и смята, че живее перфектен живот, тя открива, че човекът, на когото вярва най-много в живота, съпругът й (Исмаил Демирджи), й изневерява от дълго време.  Освен това с Дамла (Сера Кутлубей), на която тя е като сестра.
 Всички камъни, върху които стъпва са разместени и Неслихан трябва да поставя под съмнение и преосмисля правилното и грешното, доброто и лошото, за да може отново да се изправи и да се бори за себе си, за семейството си, за децата си...

# 175
Здравейте момичета

Днес не успях да се включа по-рано, но пък гледах епизода...Не знам вие какво мислите, но според мен Дженк е прав. Не одобрявам постъпките на Азра.
Зерин е великата манипулаторка.....А Серап е от глупава по-глупава. Завиждам на търпението на Фериде....Макар, че от доста време тренирам, да не се ядосвам за грешките на другите, не съм сигурна, дали бих изтърпяла такъв навлек като Зерин....

Злати - вярно, скоро не си слагала нови снимки на Еркан, но сега ми се видя нещо като болнав....
Аслъ е много хубава тук....

Гости преди малко влязох въвфейса и ми попаднаха снимки с Хатидже  и се чудех какво става...Гледам, че е с дълга коса, а и във фейса питаха за кой сериал става въпрос...Благодаря ти за инфото Hug Не съм срещала да се коментира, че ще започва нов сериал с нейно участие....

Ето и снимките...

Приятна вечер момичета Hug

ПП забравих да пиша за една хубава новина...

Скрит текст:

Добре дошъл, Курт Ефе!

Тази сутрин семейната двойка Къванч Татлъту  и Башак дизер станаха родители! Добре дошъл, Курт Ефе. Да расте здрав и щастлив!

Къванч Татлъту направи следното изявление в своя Twitter акаунт: „Взехме нашия Курт Ефе в добро здраве, Слава Богу.
Щастието ни е неописуемо. Всеки, който има желание да стане родител, нека сбъдне мечтата си! Башак и аз ви благодарим за всичките ви добри пожелания. Хубаво е, че съществуваш Курт...”
Курт Ефе се роди тази сутрин в 8.45 часа. Къванч присъства на раждането.

Желая здраве и щастие на семейството с бебчо Курт Ефе HeartFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:05 от MAMA-AN

# 176
# 177
Здравейте,момичета!

Момичета,честит Лазаровден!
Пожелавам ви здраве,късмет и благополучие!

Гости,Ани,благодаря за инфото и снимките! HugHug
Аз четох при рускините във ВК за новия сериал,в който ще участва Хатидже!
Но покрай новото за Аслъ и Йозджан в личен и професионален план забравих да пиша!
И на мен ми направи впечатление,че Хатидже е с дълга коса!

Лу Hug

Йозджан е получил награда....
🆕 Снощи се състоя церемонията по награждаването  
Rotahane (туристическа агенция) "Звезди на годината"🌟

🆕 Кузей

Аслъ и сестра й Анъл нали са в Лондон при баща си.Посетили са много места и са пуснали снимки.

линк за всички снимки
https://vk.com/istanbullgelin?w=wall-141466025_43134

и още...от изложба

https://vk.com/istanbullgelin?w=wall-141466025_43138

Желая ви щастлива събота!

# 178
Здравейте момичета
Честит Лазаровден - да сме живи, да сме здрави , да има мир и благоденствие

Лу, Злати благодаря за пожеланията и поздравите, амин дай Боже да се сбъднат Hands Pray

Може би въпроса ми е смешен, но нямам идея как става това....Хатидже до скоро беше с къса коса, сега изведнъж дълга, гъста и изглежда като естествена...Перука ли е или удължаване на косата

Ето и една нова снимка....

От кой петък ще започне излъчването на новия сериал?

Утре е Цветница и да се пригласим за празника.

Приятна вечер и бъдете здрави и щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

# 179
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте момичета
Честит Лазаровден - да сме живи, да сме здрави , да има мир и благоденствие

Лу, Злати благодаря за пожеланията и поздравите, амин дай Боже да се сбъднат Hands Pray

Може би въпроса ми е смешен, но нямам идея как става това....Хатидже до скоро беше с къса коса, сега изведнъж дълга, гъста и изглежда като естествена...Перука ли е или удължаване на косата

Ето и една нова снимка....

От кой петък ще започне излъчването на новия сериал?

Утре е Цветница и да се пригласим за празника.

Приятна вечер и бъдете здрави и щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover
Няма посочена дата, а само в кой ден ще се излъчва.

Общи условия

Активация на акаунт