E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Привет девойки

Злати, Гости благодаря за новините Hug

Злати
Скрит текст:
Гостуването беше кратко, но се радвам, че видях внука.....Имаха записан час за профилактичен преглед в очната клиника в Търговище....Говорих със снаха ми. На едното оченце имал астигматизъм и 0,8 късогледство. Трябвало да се направят изследвания 4 дни, но ще ги правят през юни, когато е ваканция....И аз имам астигматизъм на едното око, но никога не са ми изписвали коригиращи стъкла....Не знам при него как ще бъде....Да има човек за какво да мисли....
Бързо оздравяване на твоя мъж....Времето сега е много променливо, а бях чела, че имало и грип....Дано ти да не се заразиш, ако е нещо вирусно Hands Pray

Гости прекрасни новини за филма с Аслъ Hands Plus1

Снощи съм заспала на едни от рекламите и не изгледах докрай епизода...

Какво ще видим тази вечер....
Азра ще се опита да изтегли заем, за да плати на мистериозния мъж, за да научи, кой е убиеца на баща й...Разбира се, че ще го направи тайно от Дженк....

Челен са на път да сключат много изгодна сделка, но в последния момент сделката се проваля, защото се появява видео със скандала, който направи Сумру в ресторанта....

Кадир казва на Дженк и  Фериде, че този, който е публикувал видеото е знаел, че днес те ще подпишат договор с нов партньор. Дженк моли Кадир да се заеме с това и да открие, кой го е направил.

Мелис и Кадир отиват при собственика на сайта, в което е пуснато видеото, за да разберат, кое е лицето, което им го е дало. Те разбират, че видеото е изпратено от ресторанта.

Джансу и Азми питат Сумру дали тя е изпратила видеото....Серап също се съмнява в Сумру, но тя отрича, като казва защо да го прави, нали тя е собственик на половината ресторант....

Зерин  отива при Дефне, за да ѝ каже, че тя подхожда повече за съпруга на Дженк.

Какво ще се случи, ще видим по-късно тази вечер, ако не заспим....Joy

Честит празник на здравните работници Flowers Hibiscus Дано да имаме късмет да попадаме на истински лекари, които обичат професията си Hands Pray

Хубава вечер

# 151
Здравейте,момичета!

Гости Hug,Ани Hug,благодаря ви за инфото!

Ани,
Скрит текст:
Дано всичко мине добре при внука ти! Hands Pray
ММ вчера през деня нямаше температура.Снощи вдигна 37,3.Днес сутринта няма.
Още леко кашля,но няма апетит за хранене.Може и от лекарствата да е.

...Добра новина!
На 9 април, събота, ще се състои спектакълът "Стъкло"!
Явно е минала карантината на Гювен Мурат Акпънар и е добре.

...Аслъ и Каан...

Желая ви приятен пролетен ден!

# 152
  • Плевен / София

# 153
Привет момичета Hug
Отново окъснях, но
Скрит текст:
продължавам с пролетното почистване и не видях кога мина времето....

Злати, Гости

Скрит текст:
Злати и аз бях така, насила хапвах по нещо, защото пиех лекарства. Моята приятелка сега беше болна и тя сподели същото...карала само на айрян.....

Радвам се, че Гювен Мурат Акпънар вече е добре и ще продължат с постановката....

Довечера ще продължи сагата в Не пускай ръката ми...
Дженк ще събере на всички телефоните, за да види кой е изпратил клипа.....

Нямам спомен кой беше изпратил клипа...може би този епизод не съм го гледала...Но си мисля, че е Зарин....

Джансу се сприятелява с Фарук - мистериозния мъж, който изнудва Азра...Тя го намира за симпатичен....

Азра се опитва да събере парите, които иска от нея Фарук, но заемът, който банка ѝ отпусна, не е достатъчен. Тя решава да продаде бижутата си, но е разкрита от Зарин.

Джансу иска да се изнесе и да заживее при баща си....

Това е накратко....ще видим подробности след час.

Приятна вечер момичета Hug

# 154
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за анонса.И аз си мисля,че е Зерин,след като видях изражението на лицето й,когато дъщеря й Серап съобщи какво е излязло в пресата.Тя иска да навреди на Фериде,а не мисли,че това се отразява на цялото семейство.Да видим до къде ще стигне изнудването на Азра?

Скрит текст:
И аз бавно продължавам с почистването,че започна пак да ме боли лявата ръка,въпреки,че с дясната забърсвам.Вчера я натиснах,когато трябваше да закача завесите на прозореца в малката спалня(преди беше детска)

нова снимка на Аслъ с фен,пусната снощи във ВК

Желая ви приятна слънчева събота!

# 155
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
Отворих архивите....

# 156
Здравейте,момичета!

Гости,...''архивите са живи''!

Кадри от спектакъла ''Стъкло''...снощи...

Желая ви слънчева неделя!

# 157
Добро утро прекрасни

Сутринта кръвното ми беше високо и сега си пия
Радвам се да го споделя с вас

Злати - много неприятен образ ми е Зарин. Както казваше ММ на гол тумбак, чифте пищови. Критикува Фериде, че се меси в живота на семейството си, а в същото време тя действа подмолно.....дори през главата на внука си реши да му намери достойна жена.
Не ми харесва, че Азра крие от Дженк за мистериозния мъж, който я изнудва...Но филм да става....
Скрит текст:
Как е мъжа ти.

Гости как мина първата присъствена седмица....Надявам се всичко да е

И от мен нещо от архивите....

Прекрасен неделен ден

Докато пиша Злати ме е изпреварила с кафето...Нищо, нека да има Hands Plus1

# 158
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Салих Бадемджи със съпругата му, празнуват рождения ден на дъщеричката си.

# 159
Здравейте,момичета!

При нас вали от снощи и доста е хладно.А идват празници!

Ани Hug...Гости Hug,благодаря ви за споделеното!

Скрит текст:
На ММ не му е добре.Няма температура,кръвно нормално,но кашля.Спряхме лекарствата,защото му дадоха странични ефекти.Следобед сигурно ще трябва да отидем до ЛЛ,а кабинета й е в центъра на града.Синът е на работа и ще трябва да викам такси,тъй като не му се върви до автобусната спирка.Притеснявам се много.

...ново от Аслъ пуснато вчера във ВК...
Аслъ в стихията си. Избягала от мегаполиса в природата, в гората.

Скрит текст:

Желая ви хубав безпроблемен ден!

# 160
  • Плевен / София

Йозджан Дениз се наслаждава на почивката си с годеницата си в Кападокия!

Злати, дано бързо минава на мъжа ти.

# 161
Здравейте девойки Hug
Както казва брат ми, откакто съм пенс, времето не стига за нищо Joy
Дойде и ДДСяното време...
Скрит текст:
Миналата седмица моите хора бяха много заети и не можах да си взема документите. Днес ги взех и трябва да ги обработя за два дни....След като се прибрах, до сега обработих една фирма....Имам още 3....Дано утре да успея...

Злати
Скрит текст:
Дано да има добри вести от посещението при ЛЛ. За кашлицата защо не опитате по бабешки...Много добре действа мед на гърдите. Като чай да се прави от подбел. Но трябва да отиде на рентген, да се види дали няма пневмония. Много добре действа и бромхексина. Дано бързо да оздравява Hands Pray

Гости Днес  интернета ми нещо се халосва...Преди малко успях да вляза във фейса и попаднах на снимките, които си публикувала. Пишеше, че Ози готви един филм и нов сериал в който ще играе. За сериала пише, че ще се излъчва през новия сезон....Но дали е вярно не знам....

За епизода тази вечер...Вече много се дразня на Азра....Ама на голям детектив се прави...и като забърка кашата, отново Дженк ще я спасява....Забелязала съм, че комшиите ни показват колко смели са героините от сериалите, но накрая мъжете се намесват и оправят батака, който нежните половинки са забъркали....

Зерин се дразни, че Фериде се месила в живота на всички в семейството, но тя е толкова подмолна Rage

Опита се да сватоса Дженк за Дефне...Сега изпраща слугинята да следи Мелис и Арда....

Да изчезва вече, че ми писна от нея....Сумру ми е достатъчна

Лека и спокойна нощ и сладки сънища Sleeping

# 162
Здравейте,момичета!

Гости, Ани,благодаря за подкрепата! HugHug

Скрит текст:
Вчера сутринта отидох в аптеката и обясних на аптекарката какво е положението с предните лекарства.Познаваме се,тъй като редовно от тях взимаме каквито лекарства употребяваме.Даде ми нов сироп за кашлицата и  хапчета за имунната система,защото доста отпадна.Следобяд се почувства малко по-добре.Не отидохме на ЛЛ тъй като не му се пътуваше.А рентген му правиха още миналата  седмица,когато започна да кашля и имаше температура.Нямаше нищо и ЛЛ му изписа антибиотик,пробиотик и хапчета за кашлицата.Пи ги 3 дни,но дадоха странични ефекти и за това ги спряхме.След два дни вече нямаше темп.!Аз му правя чай от цвят на бял бъз,който също е за кашлица.

За Йозджан Дениз,това което четете във фейса,знаете че нямам, го откривам във ВК.

Голяма любов...да видим...

Желая ви хубав ден!

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 09:33 от Zlatina3

# 163
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Злати, дано новите лекарства подействат....
Ани, какво ДДС правиш? Не писа ли, че приключваш годината и се отказваш да им водиш счетоводствато?
Или ти мина яда ... Grinning

# 164
Сори, но поста ми не се е публикувал....

Привет дами

Злати, Гости благодаря за споделеното Hug

Злати
Скрит текст:
Ти най-добре знаеш от какво му е минавало друг път и прави каквото трябва. Имай предвид, че и пролетта оказва влияние....нали казват "пролетна умора" Да си почива и от време на време излизайте на разходка за свеж въздух....макар, да не е много чист.

Гости казах, че ще се откажа , ама не се получи...
Скрит текст:
Станаха по-смирени...плащат си данъците и не роптаят...за сега...

Ено и анонса за тази вечер....

Фериде не вярва, че шеф Ферхат е изпратил видеото....Дженк казва на баба си, че откак направи майка му това с акциите, той няма доверие в никой....

Умран доносничи на Зерин, че е била права, че Мелис крие нещо от Дженк, а Арда е разбрал за това....

След като Умран излиза от стаята й, Зерин скрива записа на видеото при фалшивото колие....

Мерт разказва на сестра си за документа, който е намерил в стаята на Зерин. Мерт пита сестра си какво означава изпълнение...Той е прочел писмото, което Зерин упорито крие....

Дефне разказва на Дженк, че Зерин е била при нея и повече няма да бъде негов лекар…

Зерин предлага на Сумру да сключат примирие и да се обединят срещу враговете си, разбира се, не безкористно.

Една от чистачките в ресторанта иска от Мине номера на Дженк, защото иска да му съобщи нещо много важно по-повод шеф Ферхат - какво ще му каже ще разберем довечера

Общи условия

Активация на акаунт