E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 331
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Добро утро девойки Hug
Снощи не можах да вляза в БГ Мама, затова пиша сега.
Злати, Лу благодаря за инфото и пожеланията.
Рейтинга на сериала с Хати не е от най-добрия, но след като правят втори сезон сигурно са си направили сметката. Пожелавам им успех!
Преди 46 години на днешния ден бях булка. Съжалявам, че не мога да почерпя, но когато се прибера ще почерпя на патерица.

Хубав ден и спорна седмица Hug

# 542
Здравейте,момичета!

Лу Hug

Ани,честита годишнина! HugДа си жива и здрава! Two Hearts
Скрит текст:
Ние направихме 43 год. на 19.08.!Вчера следобед и аз имах проблем с влизането в БГ мама.

....от вчера нови с Аслъ....

Скрит текст:

да си припомним ИН...

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 543
Ехо Hug

Злати, благодаря за поздрава и пожеланията Hug
От твоите ръце /уста/ в божии уши:baby:

Слагам снимки които ми излизат във фейса... Отново ми излязоха снимки на Хатидже. Нямам голям избор.

Голям студ стана. Есента още не е дошла и си показа магариите
Искам циганско лято до Нова година.

Приятни сънища милички

# 544
Здравейте,момичета!

Ани Hug

За сериала с Еркан не открих ново във ВК.Утре започва.

За това новото от Аслъ....
Споделила е красиви снимки зад кадър от снимките на сериала ''Arayış/Търсене'' в Дикили (Измир).

Скрит текст:

Желая ви приятен есенен ден!

# 545
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ехо Hug

Злати, благодаря за поздрава и пожеланията Hug
От твоите ръце /уста/ в божии уши:baby:

Слагам снимки които ми излизат във фейса... Отново ми излязоха снимки на Хатидже. Нямам голям избор.

Голям студ стана. Есента още не е дошла и си показа магариите
Искам циганско лято до Нова година.

Приятни сънища милички
Всички искаме, но зимата май щяла да бъде люта...
Здравейте момичета,
Да се постоплим...

# 546
# 547
Добро утро,момичета!

Гости Hug...Лу Hug

Довечера започва новия сериал с Еркан -''Това момиче'' по к.Д!Пожелавам успех на актьорите и екипа!
Аз няма да имам възможност да го гледам!
Другият нов сериал с Алина Боз и Таро Емир Текин,го отложиха за другата сряда/28.09.!
Явно заради рейтинга,да няма два нови в една вечер!
Ще има онлайн руска озвучка на 1 еп.на линка от 20,00 ч.:
https://vk.com/turkiee

Вчера пуснаха новите снимки и озета за 1 епизод в един от сайтовете във ВК.

и озета на руски ез.,тъй като бързам и нямам време за бг.превод
Скрит текст:
🔻ОЗЕТ: Зейнеп - обычная молодая девушка, которая живет в доме своей тети со своим умственно отсталым отцом и пожилым дедушкой😔🏠 Самая большая мечта Зейнеп - заработать достаточно денег, чтобы избавиться от дома, который они считают убежищем под давлением ее зятя🙏🏻

Жизнь Зейнеп кардинально меняется, прежде чем она успевает осуществить эту скромную мечту🌪💥 Все начинается, когда она отправляется убираться в доме известного интернет-феномена, чтобы помочь своей тете🏠 Действия популярного имени последнего периода Озана Мерта необратимо меняют ход жизни как Зейнеп, так и Озана😱✨

Ситуацию берет на себя владелица агентства Ситаре Сомер, которая вывела Озана с нуля на вершину👏🏻Ситаре должна извлечь из этого кризиса выгоду любой ценой😈 На долю Зейнеп выпадет воссоединиться со своими мечтами и не только, в то время, как ее собственная жизнь будет распадаться на части🔥🌪

Момичета,
Скрит текст:
Следобяд заминавам при дъщерята и ще се върна утре.Няма да взимам лаптопа.Така,че утре сутринта,ако имам възможност ще пиша от телефона,телеграфно.

# 548
Здравейте прекрасни Hug

Злати, Гости, Лу благодаря за новините.
Добре, че сте вие да научавам всичко ново, а и така си разнообразявам ежедневието.
По обясними причини няма да гледам сериала с Еркан, но им пожелавам успех!

Ще чакам Злати да ни информира

Нови снимки на Хати

Ползотворен ден

# 549
Здравейте,момичета!

Прибрах се и наминавам да ви поздравя!Честит празник!

Ани Hug

1 еп.на ''Това момиче'' вече го има  с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-1-seriya1.html#subtitry_dizimania

Пуснали са 1 фрагман за 2 еп.

https://youtu.be/f4gvVi4PPak

и с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250295%2F990e67a1d340 … pl_wall_-46308288

рейтингът за 1 еп. е добър,но все още не са започнали новите сезони на сериалите от сряда,а също и този с Алина Боз и Таро Текин...

Скрит текст:

Приятна вечер! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 550
Добро утро Flowers Rose

Злати благодаря за инфото, превода на епизода, рейтинга и флагмана.
Днес се прибирам за 23 дни и ще се опитам да го изгледам, ако остане време.
Рейтингите за първите епизоди понякога са подвеждащи. Понякога хората гледат от любопитство и да имат база за сравнение. Ще видим как ще бъде занапред. Пожелавам им успех и дано да имат късмет People Baby Symbol

Приятен ден Hug

# 551
Здравейте,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и добро настроението! CoffeeFlowers Fallen Leaf

Ани Hug,очакваме те! Two Hearts

Дано успея събота или неделя да изгледам 1 еп.,тъй като имам да наваксвам със ''Затворник'',очаквам и бг.превода на ''Забранената ябълка''.Не съм гледала и ''Присъда'' от миналата неделя.Доста се натрупаха! Grinning

и Аслъ в подкрепа на убитото момиче в Иран от 21.09.
🆕 от Aслъ
В Иран 22-годишно момиче, което не носеше хиджаб, загина от действията на Vice Police.
Аслъ, подобно на много известни личности, протестира срещу психологическото и
физическото насилие над жени под прикритието на спазване на морала.
(знаме с развети женски коси)

...есенен колаж с Аслъ,който са пуснали във ВК вчера сутринта...

# 552
Ехо

Честит първи есенен ден

Прибрах се....Толкова много работа имам да свърша за кратко време....Чудя се от къде да я започна....

Злати пропуснала съм информацията за убитото момиче в Иран. Радвам се, че и Аслъ е подкрепила протеста. И в Турция има такива случаи. За някои тяхни ограничения и издевателства над жени научих от сериалите. Но не харесвам лъжите, интригите, манипулациите, които правят жените мюсюлманки. Може би живота ги е накарал да постъпват така, но тези пороци трябва да се изкоренят и да се борят за правата си....

Една нова снимка на Аслъ.....

И в есенни цветове....

Хубава вечер

# 553
Добро утро,момичета!

Ани,добре завърнала се макар и за кратко! Hug

Снощи успях да изгледам 1 еп. на ''Това момиче'',тъй като е 2ч.,а др. са по-дълги и ги оставих за днес и утре!
Тежък е сериала.Трудна е ролята на Еркан да се превъплати в дете.Но ние знаем,че той се справя с всякакви предизвикателства.И ролята на момичето,което играе дъщеря му също е тежка-насилие,плач и т.н.А Сезин А. е мениджър на момчето и негова любовница.

Пуснали са 2 фрагман за 2 епизод....

https://youtu.be/Ws6hxSFu0dQ

и с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250323%2F9a0fd3f0bdd6 … pl_wall_-46308288

откъс от 1 еп.

Скрит текст:

Топла, слънчева събота ви пожелавам.

# 554
Привет момичета
Днес
Скрит текст:
цял ден се занимавам с чушлета - чорбаджийки и рибки. Утре сутринта ще отида до пазара да търся карфиол, защото в квартала няма, или този който го има е пожълтял и не ми хареса. Обещала съм на снахата да й направя туршия - тя харесва моята туршия и няма как да й откажа. Ако и утре нае намеря ще изчакам. Той сега почва да излиза. Тогава ще ми остане време да изгледам епизода...Но ако намеря карфиол....няма да мога да го изгледам.

Злати благодаря за споделеното за първи епизод. След като има голяма драма да се надяваме да има гледаемост. Комшиите си падат по драмите....

И Хатидже

Прекрасна съботна вечер

Общи условия

Активация на акаунт