E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Добро утро,момичета!

Ани Hug...Лу Hug,благодаря за споделеното!

Ани,
Скрит текст:
В началото на октомври ние правим туршия в малък бидон-зелени домати,чушки,моркови,малки краставички/корнишони,карфиол и кервиз/целина.Децата я обичат.Зеле няма да правим тази година.При нас не е много хубаво в последните години и не става както преди.

🆕 от вчера ...
Aслъ е поздравила режисьорката на ИН-Зейнеп Гюнай Тан за РД!Навършва 47 години!

Желая ви топъл есенен ден!

# 557
Добро утро прекрасни
Първото кафе за деня и седмицата

Лу Hug Злати Hug

Вчера не ми остана време да изгледам епизода....
Злати

Скрит текст:
И аз по принцип правя туршията през октомври, но моите приятелки всички си направиха туршиите и както се казва и аз "барабар Петко с мъжете" Joy вчера не ми хареса карфиола, но пък намерих хубави чушки, малко скъпички бяха, ама те няма да станат по-евтини, та пекох чушки.

Желая ви прекрасен есенен ден и спорна нова седмица

# 558
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Аз чушки пекох още август месец.А за  доматен сок ми помогна сина както всяка година.Той  купува домати  от приятел(има зел. градина) и после у дома ги правим.Аз варя и бурканчетата.
от сутринта
🆕 от Aслъ
Снимките на сериала "Търсене" продължават в Измир. Сестра й
Анъл е дошла при нея и прекарвали свободното си време заедно!

още снимки
Скрит текст:

Желая ви приятен ден и щастлива седмица!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 09:27 от Zlatina3

# 559
Добро утро момичета.
На село съм и ще чакаме Злати да ни сервира кафето.
Аслъ с кученцето ли е на снимките в Измир.
Вчера когато се прибрах и моите котки ми се накараха, че съм ги изоставила.

Нови снимки на Еркан и Хатидже

Слънчев и усмихнат ден

# 560
Добро утро,момичета!

Ани Hug,предполагам Аслъ си взима кучетата...тъй като снимат дълго време в Измир.

Потърсих,но не са пуснали новите снимки и озета за 2 еп.

..от 1 еп.

Скрит текст:

Желая ви хубав есенен ден!

# 561
  • Плевен / София
Добър ден момичета,
След пороя и мълниите снощи в София, днес ни обещаха хубаво време...

# 562
Привет момичета
Снощи се опитах да пиша, но форума не се отвори.
Предположих, че е заради бурята в София за която Гости е писала.
Стават страшни работи. В края на септември гръмотевични бури, градушки... Неестествено ми е.

Злати нали довечера ще бъде втория епизод. Интересно защо се бавят със снимките. Слаба организация може би.

Да си пожелаем приятен есенен ден Flowers Maple Leaf

# 563
Здравейте,момичета!

Гости Hug...Ани Hug

При нас не дойде нищо.Достатъчен беше предишния порой!

Ани,снимките и озета ги пуснаха вчера следобед!Вече почти за всички сериали е така.Дори ги пускат в същия ден сутринта-например за ''Забранената ябълка'',който гледам и пиша в темата.И там аз ги пускам.

Новите снимки за 2 епизод!

Скрит текст:

и озета:
Когато Ситаре споделя видеото в социалните мрежи, животът на Зейнеп беше ударен от огромна бомба.Животът на едно младо момиче започна да се променя необратимо! Зейнеп, от друга страна, не осъзнава, че се намира на  прага на голяма промяна, опитвайки се да се справи с това, което й се случва!
Интересно е дали баща й и дядо й ще гледат видеото? Ще забележи ли семейството ситуацията и особено зет й, който се оплаква от присъствието й в къщата при всяка възможност? Независимо какви събития се опитват да скрият от него, Кадир с детската си невинност не може да устои да не се намеси в проблемите, които се въртят около него.
Докато видеото, което циркулира под контрола на Ситаре, ще позволи на Озан да избяга от ситуацията, в която се намира, всичко изведнъж се превръща в хаос! Зейнеп преживява невероятни неща, за които дори не можеше да мечтае преди няколко дни!Всичко това я кара да направи нещо тя дори не можеше да си помисли преди няколко дни! Но вместо да намери ред в живота си, животът й се усложнява с шеметна скорост!
(преводът е от руски ез.)

Доколкото разбрах миналата седмица е имало онлайн руска озвучка на 1 еп.!Довечера ще има и на 2-ри еп.!Така правят и за другита нови сериали...около 3-4 еп. са свободни и после искат да се заплаща.А ние чакаме със субтитри.

Желая ви топъл есенен ден! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 564
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Едно късно кафе и последни слънчеви дни....

# 565
Здравейте,момичета!

Гости Hug

Снощи гледах онлайн руската озвучка на сериала.Няма да коментирам тъй като никой не го  гледа за сега...
А  дали да пускам инфо и снимки?

онлайн озвучката от снощи...
https://turkru.tv/eta-devushka-2-seriya4.html#onlayn_ozvuchka

рейтинга е паднал..започна новия с Алина Боз и Таро Текин....и той не е с висок рейтинг

на сериалите от снощи за справка...
Скрит текст:
❥Рейтинг за вчерашний вечер 🔝🔝🔝

▪TOTAL:

5. #ТаДевушка - 3.77% (-0.92)

6. #СказкаФеи - 3.68%

25. #ИдеальноеПопадание - 1.33% (-0.02)

▪АВ:

4. #СказкаФеи - 3.14%

5. #ТаДевушка - 2.91% (-0.39)

25. #ИдеальноеПопадание - 0.89% (-1.04)

▪АВС:

4. #СказкаФеи - 3.58%

5. #ТаДевушка - 3.39% (-1.05)

19. #ИдеальноеПопадание - 1.35% (-0.05)

Пуснаха и фрагмана за 3 еп.след края на епизода

https://youtu.be/OGXYX_gvXEE

фрага с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250379%2F72de1fd4565c … pl_wall_-46308288

Желая ви приятен следобед! Flowers Fallen LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 566
Добра да бъде вечерта Hug
Днес правихме гроздобер. Голяма съсипия. Осите са изяли половината грозде. Спасих го от сивото гниене, но от осите не можах. Подарих го на братовчеда на ММ.
Гости, Злати
Злати благодаря за снимките и озета.
Кадир от какво е болен или има проблем по рождение. Той има ли съпруга жива.
Не зная правилно ли задавам въпросите.

Търсих снимки на Аслъ, на Ози или на Еркан, но не намерих. И отново Хати

Чувствам се изморена и ви пожелавам лека нощ.

# 567
  • Плевен / София
Добро утро,
В София е мъгла, а ММ каза, че в Плевен е слънчево Stuck Out Tongue Winking Eye

Ани, при нас гроздето също беше много наядено от оси.

# 568
Здравейте,момичета!

Ани Hug,за питането за Кадир.От втори епизод,който гледах онлайн с руска озвучка в сряда вечер дъщеря му каза,че по време на раждане пъпната връв е била увита около врата му и е прекъснала за известно време връзката с мозъка и за това е така.Но за жена му нищо не са казали.Как са позволили да се ожени,как се е появила Зейнеп все още нищо.А и 2 еп. не е е пуснат със субт.!При онлайна не всичко се успява да се преведе,въпреки че преводачката е Мане и понякога дообеснява някои неща на рекламата(знам я от други преводи,голяма фенка е на Мурат Йълдъръм Simple Smile).

Гости Hug и при нас е слънчево! Wink

🆕 от Aслъ
От рекламата за QNB Finansbank 💞
+ QNB Finansbank и красивият Q са благодарили на Aслъ

Желая ви приятен петък!

# 569
Привет в последния ден на септември Hug

Гости, Злати и при нас денят беше слънчев и топъл.
Злати благодаря ти за разясненията за Кадир. Постепенно ще разкриват неизвестните, ако не спрат сериала разбира се.
Няма да пиша, защото ми излиза, че ми е изтекло времето на сесията, а искам да сложа няколко нови снимки на Хатидже

Предполагам, че е с екранната си дъщеря

Спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт