E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте девойки Hug
Злати блазе ви. 15 градуса, а при нас тази сутрин 4.
Благодаря за флагмана, но не мога да го гледам. Здраве и живот довечера се прибирам и ще го видя.

Приятен почивен ден и дано да се стопли

# 601
Здравейте,момичета!

Ани Hug,прибирай се и се захващай да изгледаш епизодите!Така ще коментираме!
Скрит текст:
Сутринта беше 10 градуса,а в момента е 14.

Има интервю с Еркан...оттам са и снимките с една млада дама,които беше пуснала Ани преди дни!

Ето линка:
https://www.posta.com.tr/magazin/pazar-postasi/erkan-petekkaya-c … -yapardim-2568718

Нова с Аслъ пусната на 14.10.
🆕 от Аслъ... отново отлита за някъде

за Йозджан...ще има концерт на 31.12. в хотел в Кипър за посрещане на Нова година!
Май го прави няколко години подред,но не помня дали хотела е един и същ...

Желая ви щастлива неделя!

# 602
# 603
Добро утро

Скрит текст:
Снощи се завърнах късничко, но съм зависима от транспорта. Тази сутрин компютъра ми показа, че при нас е 1 градус. Може да е имало и слани, а аз не прибрах цветята на село. Стори ми се, че е още рано, защото през деня е слънчево. Но каквото стане. Здраве и живот на пролет ще засадя нови.

Злати Hug Лу Hug благодаря за новините и пожеланията за днешния ден

Злати тази сутрин при украинките видях, че Еркан е имал интервю във връзка с новата му роля, за което ти вчера си сложила линк.

Цитат
@ posta.com.tr - Невероятен талант, невероятна актьорска игра. Сякаш не играе, живее и дава живот на зрителите... Говоря за играч #ЕрканПетеккая. Еркан Петекая, водещият актьор на сериала '#OK ız', който излиза на екран в сряда вечер по #KanalD докосва сърцата и настръхва с героя си на Кадир. Говорихме с известния актьор за ролята и живота му... Еркан Петекая е тук с цялата си искреност...

и още

Цитат
@gecce - Еркан Петеккая, която докосна сърца с представянето си в сериала 'Онова момиче', заговори следното:
“Играя героя на Кадир, който има интелигентността на петгодишно дете. Беше много трудна и рискована работа, а аз поех много голям риск. Публиката го хареса, това има значение за мен.
Независимо дали бях продавач на чай или портиер, бих се справил най-добре. Еркан актьорът, а Еркан продавача на чай... Човек трябва да обича и уважава това, което прави. "

Гледах само един епизод, но ми се струва, че Еркан се справя прекрасно. Това е големия актьор - трябва да може да изиграе всяка роля. А ролята на Кадир е коренно различна от това, което сме гледали до сега.

Присъединявам се към пожеланията за днешния ден и седмицата от картинката, която е сложила Лу. Да сме здрави HeartFlowers Four Leaf Clover

# 604
Здравейте,момичета!

Лу Hug,вече е наминала с кафенцето! Two Hearts

Вчера писах за статията с интервюто с Еркан!
Днес има и малко превод на руски ез.,пуснато вчера следобед във ВК!

Интервю и фотосесия на Еркан за актуалния сериал "Това момиче".
Той отговори на журналистически въпроси.

Играя ролята на възрастен, който има ума на петгодишно дете.
Ролята е много трудна и рискована, когато се съгласих на тази роля, поех риска.
И много се радвам, че тази роля успя да докосне сърцата на публиката.

Който и да бях, дори актьор,продавач на чай, дори охранител, винаги се стараяда върша добре работата си!
Най-важното е да обичаш работата си и да се стараеш да даваш всичко от себе си, за да работи добре!

останалите снимки...
Скрит текст:

Приятен ден!Спорна и щастлива нова седмица!

ПП Докато подготвях поста изскочи този на Ани Hug!Набързо видях превода в цитатите и се повтаряме с моя превод от ВК,но го оставям.Забавих се докато пусна всички снимки за да ги видите!

# 605
Злати разбира се, че няма да триеш написаното. Положила си труд.....няма проблем, че се повтаря нещо.
Много се впечатлих от тези думи на Еркан...

Цитат
Играя ролята на възрастен, който има ума на петгодишно дете.
Ролята е много трудна и рискована, когато се съгласих на тази роля, поех риска.
И много се радвам, че тази роля успя да докосне сърцата на публиката.

Наистина, че риска е много голям. Играе неестествена роля, но както писах тази сутрин според мен се справя прекрасно. Като се има предвид рейтинга, не знам колко сериала е спечелил сърцата на зрителите, но той има по-добър поглед относно гледаемостта и след като го казва, сигурно е така. Все пак за деня са на трето място.

Попаднаха ми нови снимки на Хатидже - пуснати преди 1 час....

Може би героинята й е в затвора....Зад нея виждам униформени....предполагам, че са полицаи....

Имам
Скрит текст:
голям проблем. 4 буркана от туршията ми са се развалили. Докато съм била на село е текло от бурканите и саламурата е мътна. Четох в интернет. Една дама дава съвет да се превари саламурата. Да се измие зеленчука и да се сложи натриев бензоат. Винаги съм правила туршията с аспирин и никога не се е разваляла, но снаха ми от 2 години иска да я правя с някакъв консервант, защото и детето яло от туршията, а не трябвало не знам до колко години  да приема аспирин....
Направих я рано. Нямам къде да я държа на студено, защото в мазата има вода....Направо съсипия....Ама на тези буркани ще сложа аспирин и ще ги сложа в хладилника и ще си я оставя за мен, а пък другите които не са развалени ще им сложа натриев бензоат. Дано не се развалят....

Хубава вечер момичета

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 18:27 от MAMA-AN

# 606
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Аз не правя вече нищо в буркани,освен компоти през лятото.Дъщерята не взема нищо освен от туршията в бидона.Сватята им прави по много буркани за 3 семейства(на зетя,брат му и за тях).Синът също взима само от туршията,а буркани не искат,освен доматен сок,който направихме.Пазаруват от някакъв скъп био магазин с продукти от село.

Вчера следобед пуснаха новите снимки за 5 еп.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Озета го преведох от турски ез. с гугъл,тъй като на руски ез. са превели една част от него....
Pencil2 Зейнеп, която избяга от годежа, признава, че са любовници пред пресата по време на организацията, на която присъства и Озан, което предизвиква фурор. Докато промените в живота на Зейнеп започват да се отразяват на семейството й, Кадир и Зейнеп се оказват по средата на съвсем различно приключение.
Озан, от друга страна, търси истината за това кой е Кадир, когото открива в най-критичния момент от живота си. Зейнеп, която попадна в ръцете на Ситаре с този ход, изгори мостовете и Ситаре е готова да направи каквото си поиска. И Ситаре натиска газта. Започва розовата любовна история на Зейнеп и Озан. Случилото се с намесата на Хакъ обаче пренася любовната история от социалните мрежи на 3-та страница. Случилото се достига до измерение, което дори Ситаре не може да изчисли. Лавинообразно нарастващите събития имат неочаквани резултати както за Зейнеп, така и за Озан и техните семейства.
Какво ще бъде голямото признание на Зейнеп?
Каква е голямата промяна на фронта на Зейнеп и Озан?
Кадир или някой друг нарани  Озан?

От снощи 2 фрагман за 5 еп.

https://youtu.be/gUDfF_E34c0

2 фраг с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-5-seriya.html#frag_2_(subtitry)

Има нов превод на 1 и 2 еп. с руски субт.  на друг екип...

1еп.-https://turkru.tv/eta-devushka-1-seriya5.html
2 еп.-https://turkru.tv/eta-devushka-2-seriya7.html

Доста се забавих докато подготвя поста....

Желая ви приятен следобед!

# 607
Злати, сърдечни благодарности за преведения озет, снимките и всички новини Hug

Зейнеп и Озан ми харесват като двойка - млади и симпатични....Може би защото макар, че съм гледала от части някои сцени, но Зейнеп ми стана много симпатична с отношението към странния си и нещастен  баща. Направо се поставих на нейното място...Какво може да направи едно младо и бедно момиче...направо е в безизходица...Буди съчувствие. Дано да й провърви в любовта Heart и да бъде щастлива Flowers Four Leaf Clover

Ето и видео от този момент....

https://www.facebook.com/erkanpetekkaya.fans/videos/819748426004805

И Хатидже....

Тук много ми харесва.....

Спокойна нощ момичета

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:55 от MAMA-AN

# 608
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за снимките,видеото и коментара! Hug
Моля се само да се задържи по-дълко сериала.Поне да се покачи още малко рейтинга-да е около 4,00.Не знам к.Д дали има нови готови сериали.Канал Фокс са първенци.Ето ''Затворник''(излъчва се в четвъртък),който гледах с Онур Туна и Исмаил Х. в главните роли,втори сезон започна с нисък рейтинг и правят финал след два епизода.

Днес е денят за 5 еп. на ''Това момиче''. Nature Dizzy

Сряда стана също с много сериали-6!Тази вечер започва още един - ''Капан/Tuzak''!

Желая ви приятен ден!

# 609
Тук съм

Май ще се разболявам...
Скрит текст:
Днес цял ден ми е студено...Пусках си печката и климатика...Нямам температура, нямам и хрема, ама носа ми е запушен...На село се поизнежих. Вечер си палех печката и ставаше много приятно, пък тук реших да правя икономия, ама не става....

Злати дано да се повиши рейтинга, ама надали....
Из фейса коментират някакъв сериал Рибарче, имал много добър рейтинг...

Четох, че Алп и неговата изгора Айча са се разделили...Любовта им продължи кратко....Май танцуваха само едно лято.....

Пускай линкове за гледане, че не съм в час......

# 610
Ани Hug
Скрит текст:
Загрявай се докато е време.Пий чай и нещо за носа или ако се появи хрема(фервекс).

хаштагът отново е #okız - това момиче

В момента дават повторение на части от 4 еп.!По-късно ще започне новия!

линкове за к.Д
https://ecanlitvizle.sitecozum.net/kanal-d-canli-izle-hd/
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
https://www.kolaytv.com/kanal-d

# 611
Злати благодаря ти за линковете. Бях намерила къде да гледам в началото, но когато пускаха рекламите и забиваше.
И какво стана сега...Разкрили се, че Нимет взе парите от Кадир, или така ми се стори....
Озан да не си мисли, че Кадир го е намушкал...Много беше озадачен, когато Зейнеп нарече Кадир татко....
И защо Озан и Зейнеп си правиха селфита...Как изобщо не забеляза въжа с шапката, който го намушка.....
Опитвам се да разсъждавам по картинки, ама не се получава. Загубила съм тренинг. Много малко думички разбрах....
До утре

# 612
Здравейте,момичета!

Ани Hug,аз гледах,но не слушах много говора,трябваше да сложа слушалките!

Скрит текст:
От 21 ч. гледам ''Ямата'' по ДФ.На др. ден го повтарят от 13,30 ч.,но не винаги мога да го гледам.Качват го и в Нова плей,но ми е интересен и си чакам вечерта.На рекламите гледам по Нова тв. какво става в Игри на волята.

За Нимет така е разкриха я.Явно дъщерята на Хакъ сгафи и видях,че взе парите,където ги беше скрила и ги даде на кой пропуснах.За това и брат й по-късно вика и крещя, и се извини на Кадир.От предния епизод,когато Зейнеп беше в тоалетната по време на годежа чу разгора м/у Нимет и дъщерята на Хакъ.Споменаваха Германия..явно Хакъ щеше да замине със Зейнеп и ще остави баща й. За това тя избяга и отиде при Озан на тържеството.Преди това Ситаре й беше предложила да се представи за негова любима за да му изчисти името.Така Ситаре си възвръща позициите.Но Зейнеп отказа.Сега обаче като разбра какви са намеренията на дъртия избяга.Нимет притискаше дъщерята,тъй като й беше обещала като й даде парите,тя ще накара баща си да се ожени за нея.
Озан след като гледа видеото няколко пъти помисли,че Кадир го е намушкал.Няма ли от други камери преди това какво е станало,как Кадир идва по-късно.

5 еп.на турски ез.
https://turkru.tv/eta-devushka-5-seriya.html

Рейтингът излезе,добре е че макар и малко в Тотала и АВС групата се е покачил.

На всички сериали от снощи.Ами като гледам макар и с нисък рейтинг е 2-ри след истор.''Основанието Осман'' в Тотала и АВС.Само в АВС е 3-ти.Новият''Tuzak'',който започна с Акън Ак.е с нисък рейтинг.
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 7.38% (-0.24)

7. #ТаДевушка - 3.73% (+0.07)

8. #ВКонцеНочи - 3.34% (-0.64)

9. #ЖизньСегодня - 3.14%

12. #Ловушка - 2.47%

13. #СказкаФеи - 2.30% (-0.83)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 5.06% (-0.98)

5. #ТаДевушка - 3.10% (-0.10)

6. #ВКонцеНочи - 2.96% (-0.97)

7. #ЖизньСегодня - 2.88%

8. #Ловушка - 2.80%

12. #СказкаФеи - 2.03% (-0.35)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 7.48% (-0.33)

6. #ЖизньСегодня - 3.92%

7. #ТаДевушка - 3.82% (+0.24)

9. #ВКонцеНочи - 3.18% (-0.97)

10. #Ловушка - 3.10%

12. #СказкаФеи - 2.41% (-0.86)

Ани,досетих че снощи в първия си пост беше писала ...за сериала ''Рибарче'' така е.Има и бг.превод,но аз не го гледам.За Алп и Айча и аз четох,че са се  разделили.Той започва нов сериал и уж е изменил на Айча.Колко е вярно те си знаят.Изтрили са си снимките в ИГ и така се разбира,че се разделят.

Окъснях пак с поста,но обикалям много сайтове докато пусна всичко.

Желая ви топъл есенен ден!

# 613
Здравейте

Злати - минах рано, ти още не беше писала...и съвсем окъснях...

Е, радвам се, че съм разбрала за Нимет...Има надежда, макар, че отдавна не съм гледала онлайн на турски....

Малко ми е странно, че Озан не видя оня с шапката дето го намушка...и че се съмнява в Кадир....
Героите в индийските филми са малко отвеяни, ама в турските не си спомням да е имало такъв случай...
Както и да е....Филм да става....
Ето го момента от намушкването....

https://www.facebook.com/erkanpetekkaya.fans/videos/877557270320961

За рейтинга днес прочетох коментари, че сериала с Кадир и жена му е с по-нисък рейтинг...Нашия както казваш е на второ място за деня..., дано да се задържи така....

Стори ми се, че бабето, което играе ми прилича на майката на Октай от сериала "Мерием", ама може и да греша....

Старчока за който искат да омъжват Зейнеп с това квадратно лице ми стана много противен....

Стана ми много жал, когато децата играеха на площадката и Кадир отиде и започна да рита топката...Баща му го гледа и се радва...След малко майките започнаха да прибират децата, като видяха, че Кадир е на площадката...Баща му много се натъжи....

Жалко, че рускините не превеждат сериала....Една много различна история...Не съм гледала до сега сериал с подобен случай....

Лека нощ и сладки сънища

# 614
Здравейте,момичета!

Цитат
Стори ми се, че бабето, което играе ми прилича на майката на Октай от сериала \"Мерием\", ама може и да греша....
Ани Hug,тя е!Преди време,когато започна сериала бях писала,че е играла и в сериала ''Мечтатели''.Беше баба на Мине/Аслъ Енвер.За руски превод за сега има на 1 и 2 еп.!Предполагам макар и бавно от АвеТурк,които правят онлайн озвучката ще направят и субтитри,тъй като другите групи се отказаха след 1 еп.!

Ето колекцията от Турк.ру тв.
https://turkru.tv/eta-devushka7/

За Аслъ подновяват представленията в театъра през ноември месец...
🆕 от Aслъ
Липсва й театъра. Остават 3 седмици до премиерата на 2-ри сезон на
пиесата "Sirça" / "Стъкло". Първите представления са на 9 и 10 ноември.

Желая ви слънчев есенен ден!

Общи условия

Активация на акаунт