E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро 

Вчера
Скрит текст:
целия ден не ми беше добре....и привечер вдигнах ужасно високо кръвно 187/121.....смъкнах го, ама бях като пияна...и не съм влизала във форума...

Няма да слагам кафе, защото кафето на Злати е с красив интериор....на мен ми излязоха мрачни картинки...

Злати спомням си, че беше писала, че бабето играе в "Мечтатели" още тогава мислех да питам дали не играе в "Мерием", ама помислих, че греша...Но не  е грешка....Не си спомням каква е била ролята й в Мечтатели, но в Мерием много ме дразнеше....
Какво стана. Беше пускала преразкази на епизодите. Има ли нови....

Желая ви усмихнат и щастлив есенен ден Flowers Four Leaf Clover

# 616
Здравейте,момичета!

Ани ,благодаря! Hug Търся кафето да е с есенен пейзаж.А и момичетата ги правят според сезона!
За актрисата,която пишем... в ''Мечтатели'' беше в ролята на баба на Мине/Аслъ Енвер!
Няма нови преразкази и за 4-ти и 5-ти епизоди.Проверих сега.Те правят и на други сериали в момента!
Скрит текст:
И аз съм вдигала преди много години 180-100.И понякога не можех да го сваля.ММ ме е водил с колата до спешното за да го свалят с инжекция.Но сега горе-долу го контролирам и взимам мерки още като стане 150-90.При мен започва с главоболие(това е горната граница) и така разбирам,че нещо не е наред и го меря.А долната граница е за сърцето.За него взимам бета блок.

Няма нищо ново за това кадри от 5 еп.

Скрит текст:
При нас е доста студено сутринта ...4 гр. и включих климатика.

Желая ви приятна събота!

# 617
Добро утро прекрасни
Днес успях да ви приготвя кафе с есенни мотиви Coffee

Злати съжалявам, че няма и преразкази...Мамашите съвсем ни оставиха в невидение...

Тази година ще сменят ли отново времето...Някъде четох, че ще го сменят на 31.10.. Ама нали бяха казали, че миналата година е за последно...Ако го сменят, сериалите ще започват от 19.00 часа, което не е много удобно...

Нови снимки с Хатидже....

Тя май е най-активна в социалните мрежи....

При нас днес е студено и духовито...

Пожелавам ви прекрасен почивен ден само с положителни емоции Heart

# 618
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за поднесеното есенно кафе! Two HeartsВ този сайт правят преразкази на
новите епизоди и на др.сериали.Явно нашия не се обсъжда толкова и може да се спрели!

Но преводите макар и бавно продължават....
На този сайт са превеждали друг сериал,но вече има финал и започнаха да превеждат нашия.

Пускам линкове отново на 1 еп.
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239064%2F5e1bcd95 … l_wall_-213104681

и на 2-ри
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239066%2Fbd69dd03 … l_wall_-213104681

снощи са пуснали и на 3-ти
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239068%2F610b2604 … l_wall_-213104681!

3 еп. е качен и на този сайт...
https://turkru.tv/eta-devushka-3-seriya3.html#subtitry_turkcetur

Приятна и спокойна неделя!

ПП да допълня,че ще сменяме времето ...на 29.10./събота/ с/у ...30.10./неделя/ казаха че няма,но нищо не се реши....Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 10:20 от Zlatina3

# 619
Ехо....спите ли вече....
Аз не можах да заспя и се ровя в нета....
Злати - супер е, че вече е преведен и трети епизод...Здраве и живот утре ще го започна от първия....
Скрит текст:
Ще трябва да ходя на село за 2-3 дни да зазимявам, но незная кога точно ще стане. Утре няма да е...Зависи кога ще сложат стъклото на колата на моята дружка, защото имам да вземам разни неща и да съчетая задачите...

Така и не разбрах какво става със сериала в който участва Хатидже. Беше с нисък рейтинг, но явно продължава, защото днес е пуснала нови снимки във фейса...

Тук е с метресата на съпруга си...Но се появява май нов мъж....Може би ще я утешава....

Значи в тази събота ще сменят времето...Жалко...

# 620
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за новите снимки с Хатидже от сериала й! HugНе съм срещнала инфо да го спират!
И аз започнах отначало да гледам сериала с руски субт.,че имам пропуски от онлайн озвучката.

Снощи докато гледах онлайн с руска озвучка сериала ''Присъда'' по к.Д, видях че на рекламите пуснаха новия фрагман за 6 еп. на ''Това момиче''.Днес го открих в ЮТуб.!

https://youtu.be/RUm-EG98pD8

с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-6-seriya.html#frag_1_(subtitry)

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 621
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
В момента не гледам сериали, но ви чета и се информирам....

Ани, бързо да минава....Времето е много променливо и човек лесно настива...

# 622
Здравейте момичета Hug
Днес не ми беше ден...Лошото е, че е първия ден от седмицата, но да се надяваме, че утре ще бъде по-добре от днес...
Злати благодаря за фрагмана Hug
Три пъти го гледах на турски, като се мъчих да разбера нещо...и след това видях, че го има с руски субтитри...
В началото в Зейнеп имаше надежда...увереност...Но Озан със своите догадки развали ентусиазма на Зейнеп, за което изяде шамар....Браво на Зейнеп....няма да позволи никой да се заиграва с баща й...Още не мога да разбера каква е ролята на Ситаре - от добрите ли е, от лошите или гледа себе си....
Много ми стана жал за Кадир...Той е толкова чиста душа, а всички се нахвърлят върху него...Не разбрах кой и защо беше направил безпорядъка в къщата....

Гости дано при вас да има подобрение. Разбирам те...Когато човек си има грижи, няма желание за развлечения...Изпитала съм го....

Украинките отдавна не са пускали снимки от сериала...
Йозджан ни поздравява от Баку - утре вечер ще има концерт там...

Да е спорна и успешна новата седмица и да ни донесе радости

# 623
Здравейте,момичета!

Гости Hug...Ани Hug,дано да сте добре. Hands PrayВ живота какво ли не не очаква!

Аз наминавам набързо...
Скрит текст:
Очаквам синът да ни вземе с колата.Ще посетим моя роден край.Има годишнина от смъртта на майка ми - 17 г. и ще отидем на гробищата.Ще се видя със сестра ми и съпруга й.По-големи са от мен.

Нова публикация от Еркан 💫
Вечерта беше много прекрасна, срещнах нови приятели
Млади много добри момчета

Новите снимки за 6 еп.

и озета на руски ез.,тъй като нямам време за превод...
Скрит текст:
🔻ОЗЕТ: Озан потрясен, когда узнает, что Кадир, которого он считал обычным пьяницей, является умственно отсталым отцом Зейнеп👀😱 Зейнеп находится в состоянии шока, обнаружив странное знакомство этих двоих😳 Ветер перемирия, дующий между ними под влиянием Кадира, уступает место жестокой буре с невероятным обвинением Озана в адрес Зейнеп🌪⚡ После бури, свидетелем которой стала и Ситаре, Зейнеп понимает, что в своей новой жизни, которая меняется, ей предстоит защищать отца от совсем других опасностей🤦🏻‍♀

С другой стороны, ее жизнь начинает быстро меняться после создания новой учетной записи в социальных сетях👌🏻 Это изменение очень выгодно для Ситаре, ведь оно пробуждает амбициозность и конкурентоспособность Озана🤪👍🏻 Ситаре и Озан встречаются лицом к лицу и ссора между ними, начавшаяся из-за Зейнеп, перерастает в еще больший кризис из-за семьи Озана👥🤬

В то время, как Озан оказывается в центре большого семейного кризиса из-за жесткого шага Ситаре, семью Зейнеп настигнет неожиданная катастрофа💥😱 Пока Кадир связывает всю семью своей чистой любовью, Ситаре, повысившая ставки за Зейнеп, переворачивает все чаши весов с ног на голову🔥

Желая ви слънчев есенен ден!

# 624
Здравейте прекрасни Hug
Когато човек бърза и греши...Написах си поста и без  да искам го изтрих...
Бързам защото на обяд заминавам на село...
Скрит текст:
Трябва вече да зазимявам, а днес и утре времето е хубаво и бързам да свърша тази работа....Отново ще пропусна епизода...Смятам да се прибера в четвъртък по обяд....

Злати благодаря за снимките и озета...Харесвам Озан и Зейнеп, но в момента връзката не се получава...Надявам се ако продължи излъчването на сериала да има любов и романтика Heart
Надявам се да има някакво лечение и на Кадир...Нали турските доктори са магьосници и може да го излекуват, макар, че е минало много време....Надеждата умира последна....

Ако някой е закъснял с кафето като мен, да го изпием в компанията на Хатидже...

Така и не разбрах тя с дълга коса ли е или с къса....

Желая ви прекрасен есенен ден и да бъдем здрави

# 625
Добро утро на Димитровден!

Честит празник и благословен нов ден! Нека бъдем изпълнени с вяра и положителни
 мисли.Честито на всички именици с пожелания за здраве, късмет и сполука! Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Ани Hug
Скрит текст:
Бързо да свършиш работата на село за да се прибиреш!

Днес е денят за 6 еп. на ''Това момиче''.Довечера ще погледна новия епизод!
Снощи продължих с гледането на 2 еп.,но не го довърших.
Скрит текст:
Бях се изморила от пътуването и обикалянето на близките на гробището,освен на родителите ми.Видях се със съседи,където живеех преди много години и със сестра ми и мъжа й.Къщата нали я продадохме е обновена и собственика я дава за гости,заради планинския климат.В момента живеят командировани,които проверяват по пътя за границата на много места.И нас спряха-искат лични карти и проверяват багажника на колата.

зад кадър

Еркан скоро ще бъде гост в шоу програмата "ŞarkılarBiziSöyler" на канал #kanald
видеа зад кулисите на програмата...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241024%2Fec … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241022%2Fbf … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241023%2Fb7 … pl_wall_-58520450

Вече има превод на 4 еп. с руски субт.!Благодаря на екипа,който се зае с превода! Flowers Hibiscus
качен в Туркру.тв.
https://turkru.tv/eta-devushka-4-seriya.html#subtitry_turkcetur

и друг линк в групата,където го превеждат:
https://vk.com/feed?q=%23%D0%AD%D1%82%D0%B0%D0%94%D0%B5%D0%B2%D1 … st_-213104681_197

Желая ви хубав есенен ден!

# 626
Привет Hug
Злати, не можах да си свърша работата. Когато сме зависими от други хора е така. Оставам и утре.
Радвам се, че вече има превод на 4 епизод.
Надявам се тази вечер да е имало повече зрители. Миналата седмица имаше доста битовизми. Бабчето много добре ги представя. Изглежда като истинско.
Попаднаха ми едни снимки, но мисля, че са зад кадър.

А тези незнам от къде са

Лека нощ

# 627
Здравейте,момичета!

Да стоплим утрото с горещо кафе, мила дума и усмивка! CoffeeFlowers Maple Leaf

Ани Hug, така е първите две снимки,които си пуснала са зад кадър от 6 еп..Аз пусах една вчера в сутрешния си пост.За другите две не знам, може да са от заснемането на филм преди време.

Снощи гледах онлайн на турски ез.,но говора ми беше намален.Не знам какво стана,но май Ситаре се отказа от Озан и започна да лансира Зейнеп.Може би съдружниците не са съгласни за него.Нимет се опита да се обеси в задната стая,където живееха Зейнеп и баща й,когато ги изгонихаКадир я спаси.На Зейнеп й купиха красиви рокли и принадлежности.Февзи се ядоса и разхвърли всичко.Като разбра Ситаре заведе Зейнеп в нова къща и й даде ключа.Озан ги следеше и видя всичко!

Пуснали са закритите руски онлайн озвучки на 5 еп. от преди седмица...сетиха се..
https://turkru.tv/eta-devushka-5-seriya.html#onlayn_ozvuchka

и на новия 6 епизод от снощи
https://turkru.tv/eta-devushka-6-seriya.html#onlayn_ozvuchka

Излезе рейтинга на 6 еп..Покачил се е в Тотала(вече е над 4,00) и в АВ...В АВС малко е паднал.

на всички 6 сериала от снощи...
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 7.76% (+0.38)

7. #ТаДевушка - 4.03% (+0.30)

8. #ЖизньСегодня - 3.57% (+0.43)

11. #ВКонцеНочи - 3.17% (-0.17)

14. #Ловушка - 2.72% (+0.25)

15. #СказкаФеи - 2.50% (+0.20)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 5.41% (+0.35)

5. #Ловушка - 3.32% (+0.53)

7. #ВКонцеНочи - 3.15% (+0.19)

9. #ТаДевушка - 3.14% (+0.04)

8. #ЖизньСегодня - 3.15% (+0.27)

14. #СказкаФеи - 2.24% (+0.21)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 8.35% (+0.87)

5. #ЖизньСегодня - 4.04% (+0.12)

7. #ТаДевушка - 3.76% (-0.06)

8. #Ловушка - 3.65% (+0.55)

10. #ВКонцеНочи - 3.35% (+0.17)

15. #СказкаФеи - 2.30% (-0.11)

Желая ви лек и приятен ден!

# 628
Добра вечер:hugs:

Злати, хиляди благодарности за случилото се в снощния епизод, за рейтинга и видеата.
Добре е, че стигнаха 4-ка, но гледам в третия раздел са на трето място. До Нова година може да издържат - дано People Baby

Много ми е бавен нета. Дано да успея да публикувам. Да не просроча времето.

# 629
Здравейте,момичета!

Ани Hug,успяла си да пуснеш поста! Two Hearts

Вече съм изгледала три епизода с руски субт.,днес ми остава 4-ти!Другите още не са пуснати!

Кадри от финала.Ситаре дава ключа от новия дом на Зейнеп,а Озан ги гледа,тъй като ги проследи с колата си!

Да пусна нещо ново за Аслъ.Почиваше на Мармарис,преди началото
на спектаклите на ''Стъкло'' през ноември месец!Май се завърна!

🆕 от Аслъ

Скрит текст:

Желая ви приятен и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт