E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 305
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Среднощен привет Hug
Завърнах се...
Скрит текст:
Не ми остана време по-рано да се включа....Зълва ми ме ядоса отново....Беше се кротнала, но явно е имала спирачки от племенника и днес по телефона отново старата песен на нов глас.  Ей, проклет човек...ММ беше толкова кротък човек, ще кажеш, че не са брат и сестра.....

Злати браво на теб...Аз кога ще те стигна не знам....
Благодаря за снимките и уточненията към тях....
Зейнеп и Кадир по-скоро да се махат от този змиярник....Все се надявам да стане чудо и Кадир да се оправи...Зейнеп е силно момиче, но има нужда от подкрепа....

Украинките пишат, че в тази къща се е снимал и друг сериал...

В сериала "Скорпион" е била изгоряла....

Лека нощ и сладки сънища

# 631
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за снимката и инфото!Аз не съм го гледала този сериал.
Скрит текст:
И аз имам зълва,но не мога да се оплача.

Вчера пуснаха превода на 5 еп. с руски субт.!От гледаното до сега в 4 еп. се разбра,че майката на Зейнеп е жива,но не се знае къде е!Оставила я след раждането и е отгледала леля й!А как се е оженила за Кадир след като е малоумен и се държи като дете!Може да се разбере по-нататък!А Зейнеп избяга от годежа и отиде на тържеството при Озан и Ситаре,тъй като чу в тоалетната разговора м/у дъщерята на годеника(забравям им имената) и Нимет!Тя каза,че няма да има подпис  и само Зейнеп ще замине за Германия.Баща й и дядо й ще си останат в Т-я.За това момичето избяга и избра да се свърже с Озан!За Ситаре се разбра,че крие съпруга си тъй като е болен!Пуска снимки от света все едно,че той пътешества!

Ето линк за 5 еп. с руски субт.!Днес имам да гледам други сериали.Ще се опитам утре да я изгледам!
https://turkru.tv/eta-devushka-5-seriya-1.html#subtitry_turkcetur

Имаме 1 фрагман за 7 еп.
В ЮТуб на турски ез.

https://youtu.be/xAoLsIHJ4pc

и с руски субт.,става интересно..Simple Smile...но няма да пиша че окъснях...а имам излизане...
https://turkru.tv/eta-devushka-7-seriya.html#frag_1_(subtitry)

Забравям да отбележа,че продуцент на сериала е майката на Бурак Саяшар-Нилгюн Саяшар!
Аз съм гледала нейни следобедни сериали:''Прости ми'' и в момента ''Не ме оставяй'',но заставката е друга,не е като на ''Това момиче''.Но като прочетох името й и проверих в нета и се оказа,че и на сериала с Еркан!
Ето филмографията й:
https://www.imdb.com/name/nm1754670/

Днес в Турция има национален празник-Денят на републиката!
И за Аслъ има новини-нов любим и реклама...

Скрит текст:

И да не забравите за смяната на времето.Ще спим 1 час повече!

Желая ви приятна събота!

# 632
Добра вечер момичета Hug
Честит празник на Република Турция. Честит празник на нашите патрони, семействата им и партньорите в сериалите!

Злати изгледах фрагмана. Нещо неправилно ли си преведох, но ми се стори, че Ситаре дава на Зейнеп ключ от жилището, а тя да изостави баща си...Я ме светни......Какво не съм разбрала....
Благодаря за новините Hug За Нилгюн Саяшар съм чела, че е много пробивна в професията си. Да се надяваме, че ще направи всичко възможно нейния сериал да не бъде спрян. Дано Hands Pray

Спомени от един любим момент

До утре

# 633
Здравейте,момичета!

Днес се наспах повече по новото време!Оправих се и след закуска с кафето седнах да чета и пиша по темите!Но лаптопът реши да ми прави номера,блокира!Отне ми време докато го оправя  за да се рестартира!

Ани,правилно си разбрала за Зейнеп и баща й от превода на фрагмана!Но отделно Ситаре се запознава с Кадир!Вече е ясно, че тя има план в главата си как да спечели от това!Това се разбира от думите й към Мине(секретарката й) Но какво ще стане със Зейнеп? Готова ли е да се откаже от баща си заради мечтата си?

Еркан се е облякъл топло,пази бъбреците,че често боледува...

Поздравление от Еркан за празника им от вчера
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241029%2F24 … pl_wall_-58520450

Празнично забавление от Еркан за Деня на републиката на Турция 🇹🇷
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241030%2F25 … pl_wall_-58520450

Ето пуснатото и от Аслъ за празника,който беше вчера...
🆕 от Aслъ
Аслъ поздравява всички за Деня на републиката, който се празнува в Турция  🇹🇷

...също от нея по улиците на Истанбул...
Скрит текст:

....Пресата за новата й връзка..
Аслъ е забелязана в района на Левент. Репортери я попитаха за връзката й с Беркин Гьокбудак.
Тя отговори: „Да, да. Всичко върви добре, страхотно.”
Аслъ каза също, че се готви да се появи пред публиката с два различни проекта.

Приятна неделя ви желая!

# 634
Ехо

Злати значи правилно съм разбрала...Не вярвам Зейнеп да се откаже от баща си....Но ще видим как ще стане...Може би Озан ще се намеси....
Видях във фейса първото видео с поздрава на Еркан. Второто сега го изгледах - забавляват се....

Аслъ наистина изглежда щастлива....

Дано нещата да стигнат до брак. Макар, че той изглежда по-млад от нея...Но и Бурак е по-малък от Хатидже, въпреки нежеланието на майка му сключиха брак и изглеждат щастливи...

И снимки от сериала....

Забавен  уикенд

# 635
Здравейте,момичета!

Довиждане октомври!
Честито на празнуващите!

Ани Hug

Вчера успях да изгледам и 5 еп.с руски субт.!Най-накрая Озан разбра,че Кадир е баща на Зейнеп.Като го гледаше по видеата си мислеше,че е наркоман и се чудеше как постоянно се оказва около него!Разбра се,че Ситаре и Мине видяха на снимка Нимет и дъщерята на Хакъ с парите.Скроиха номер за да ги вземат.Изпратиха видео от кафето откъдето се вижда как Нимет дава пакета на дъщерята и  й го изпратиха на телефона от друг със скрит номер.Тя даде пакета на куриер ,а той на Мине.Озан ги взе от нея и ги върна Зейнеп.А тя мислеше,че са от Ситаре и подписа договора за връзка с Озан и за снимки за списание!
Ако до сряда пуснат и 6 еп. с руски превод ще съм на ясно с всичко!

нови с Йозджан от концерти в Анкара

кратки видеа от ТТ,аз нямам регистрация,но ги виждам...
само си пускате отстрани говора,ако не се чува като го пуснете
Öz 29.10.22
https://twitter.com/GreeceDnz/status/1586729683814699008
https://twitter.com/GreeceDnz/status/1586729785450954752

Приятен ден и лека седмица!

# 636
Привет

Злати браво Hands Plus1 Изгледала си и 5-ти епизод....Аз изгледах два и малко повече от третия.....
Малко ми е каша в главата, но разбрах, че интригата е между Зейнеп и Озан....А Ситаре за която питах дали е положителен или отрицателен герой...малко кучка си пада Joy Уж работи за Озан, но преследва собствения си интерес....
Не знам правилно ли съм разбрала, но зетя Ферит ли как се казваше доколкото разбрах е син на бабето...Да не би с Нимет да са брат и сестра....
Още когато гледах един епизод онлайн ми се стори, че брата на Озан е малко смотан....Май, че е шофьор на Озан....
Не ми харесва начина на живот на обикновените семейства при комшиите. цялата фамилия живее в един дом, както на времето е било и при нас....И нямат никакви тайни....Много кофти ми се стори, че зетя иска Зейнеп да доказва, че е чиста.....
Все още не мога да разбера....Кадир се е развивал нормално до 5 годишна възраст и след това развитието е спряло и той така си е останал...Някакъв вид заболяване ли е....Може би съм пропуснала нещо.....
Благодаря ти за разказаното за 5-ти епизод Hug

Снимки на Еркан извън сериала....

Така беше облечен когато празнуваха Деня на Републиката...

# 637
  • Плевен / София
Добро утро момичета,
Честит празник на будителите!

# 638
Здравейте,момичета!

Честит ни нов месец с пожелания за здраве и сбъднати мечти. Flowers Fallen LeafYellow HeartFlowers Maple LeafFlowers Blossom

1 ноември - Ден на народните будители!
    Честит празник!
BookFlowers TulipBooks

Ани Hug,благодаря за новите снимки и коментара.За питанията:
Зетят е Февзи и така е син е на бабето и брат на Нимет.Явно къщата е тяхна.На 2-я етаж живее Фатма(майката/бабето) и дъщерята.На 1-я семейството на Кадир с двете му деца-дъщеря Ипек и малкия син Мустафа.Прибрали са на съпругата му Тюркян- баща й ,брат й Кадир и дъщерята му Зейнеп.
Братът на Озан-Салих му е шофьор  и има връзка със секретарката на Ситаре-Мине!Но той май си хареса братовчедката на Зейнеп-Мине,след като я блъсна с колата.Тя си изпусна тел.,счупи се и той й купи нов!
За зетя,че иска преглед на Звйнеп дойде от майка му.Така мислят,че ако докажат че е чиста...Хакъ ще е вземе.Но дъртия има други намерения!
За Кадир Зейнеп беше казала,че баща и се е родил с увита пъпна връв около врата и е имало прекъсване на връзката с главния мозък за известно време за това и развитието му такова все едно е спряло на 5 год.!Аз така го разбрах!

Гости Hug,благодаря за кафенцето и новата снимка на Аслъ за корицата на ноемврийския 200-та брой на сп. InStyle !И аз я видях снощи във ВК и мислех да я пусна!

🆕 от Аслъ

Скрит текст:

от снощи пуснати...
Новите снимки за 7 еп. на ''Това момиче''

и озета:
( превод от руски ез.)
🔻 Зейнеп е на път да влезе в новия си живот пред вратата на къща, за която дори не е мечтала! Това обаче ще й струва скъпо!Ситаре прави точно същото предложение на Зейнеп, което направи преди много години на Озан! Най-накрая случилото се изправя лице в лице Ситаре и Кадир! Nature Zap

Запознанството с Кадир прави така, че образът на баща тиранин в съзнанието на Ситаре да бъде разрушен и сега тя има съвсем друга цел!
❓Ще успее ли Зейнеп, съкрушена от обещания за нов живот, да защити баща си? Или пророчеството на Озан за Кадир ще се сбъдне?

Докато Зейнеп е тествана с баща си, Озан плаща цената за скриването на истината за Кадир от Ситаре!Истината, с която трябва да се изправят години по-късно, е опустошителна не само за Озан, но и за други!

Животът обаче подготвя голяма изненада на Ситаре, която има план за всички, един стар враг от далеч възнамерява да промени живота не само на Ситара, но и на всички, особено на Зейнеп!

Интересен озет и малко объркан.Утре ще видим какво ще стане!

има и 2 фрагман също пуснат снощи...

https://youtu.be/NACKuq_EHTI

с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-7-seriya.html#frag_2_(subtitry)

Скрит текст:
Не съм гледала фрагмана за да коментирам.Докато подготвях поста ми се обади дъщерята на вайбъра.Болни са-първо внука,после внучката(добре че вчера и днес почиват) и накрая дъщерята.А ангини и висока температура.Всички с антибиотици.

Приятен слънчев ден!

# 639
Здравейте момичета
Да ни е честит новия месец - да бъде топъл и успешен Hands Pray

Честит Ден на будителите Дано да се появят нови будители и продажниците да си получат заслуженото....

Гости, Злати Честит празник Books

Злати сърдечни благодарности за уточненията, за фрагмана, снимките и преведения озет...
Замисъл на сюжета  е интересен, дано да успеем да го видим както са го замислили....
Ще има нов персонаж в епизода тази вечер...

Ето и финалистите за най-добър актьор за Златната пеперуда...

Злати

Скрит текст:
скорошно оздравяване на малките сладурчета и дъщеря ти...Така става. Децата носят вирусите и преминават през цялото семейство.
Вчера пропуснах да благодаря за снимките и инфото за Ози Hug

До довечера

# 640
# 641
Здравейте,момичета!

Ани Hug...Лу Hug

Днес е денят за 7 еп. на ''Това момиче''!

Пуснали са превода на руски ез. на 6 еп.!Днес ще се опитам да го изгледам.
Така довечера ще ми е по-лесно за гледане!
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239072%2F0474af2f … l_wall_-213104681

Качен и на сайта ТуркРу.ТВ — турецкие сериалы на русском языке
https://turkru.tv/eta-devushka-6-seriya.html#subtitry_turkcetur

Еркан Петеккая разказва през какво е преминал, преди да влезе в образа на Кадир.

на руски ез. е в скрит текст
Скрит текст:
Актер Эркан Петеккая, который всегда получал большую похвалу как за проекты, в которых он принимает участие, так и за персонажей, которых он играет, дает жизнь Кадиру, которого он называет «рисковым и очень трудным» в сериале «Эта девушка».

Ему было трудно сказать «да» Кадиру. Эркан сказал: «Это было немного сложно, потому что это очень трудная роль. Я много думал об этом с самого первого дня. Если я сыграю? А если не сыграю? но... Но я рискнул, потому что верил, что в конце концов мы сделаем это профессионально.»

«На самом деле это был большой риск. Но я не думаю, что это плохо. Будет еще лучше. Он совсем другой, у него очень сложный характер. Я многому учился для роли Кадира. Я проводил исследования, я не спал днями, неделями. Но я считаю, что выбрал правильный путь», - сказал он.

Ссылаясь на то, что история «Этой девушки» только началась, Эркан сказал: «Я не могу многого сказать об этой истории, но я могу сказать, что мы еще в самом начале. Наша история будет развиваться.», - сказал он.
линк откъдето е взето:
https://vk.com/@turkce_tur-erkan-petekkaya-rasskazal-o-tom-chere … -on-proshel-prezh

....За новият герой,който влиза в сериала....
Али Йонер се присъединява към актьорския състав и ще играе синът на г-н Ардъч/съпругът на Ситаре/
под името Дорук.Преди това той участва в сериалите "Скрих те в сърцето си"-в ролята на Мете(с участието
на Севда Ергинджи ,...аз го гледах това лято..само 7 еп.,беше с нисък рейтинг и го спряха) и в "Разузнаване"-
не съм го гледала.

Скрит текст:

Опасна игра играе Ситаре!Да видим какво ще стане след като се появи
синът на съруга й и разбере,че крие баща му болен в дома им!

Зейнеп със снимачната група

Имайте приятен ден!

# 642
Здравейте момичета Hug
Вчера съм се объркала...Мислех, че е сряда....
Злати благодаря за инфото Hug
Скрит текст:
Отчаяна съм...Днес ходих да си правя кръвни изследвания. Имах надеждата, че резултатите ще бъдат по-добри...Все пак почти 6 месеца пия лекарството, което ми изписа съдовия хирург. Цяло лято бях в движение. Месо почти не съм яла...и ако съм яла е било пилешко...но основно наблягах на постното...Днес като си направих изследванията в същата лаборатория в която ги правих и през май.....Всички резултати с изключение на кръвната захар са по-зле от преди.....Само кръвната ми захар е паднала, а останалите всички нагоре....

Тази вечер мисля да гледам епизода, макар, че не успях да изгледам останалите преведени епизоди. Пак ще питам Злати.

До по-късно.....

# 643
Добро утро,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Аз ям всякакво месо,с някои ограничения)да бъде печено или на скара,не пържено) и зеленчуци.Наблягам също на ядки-комбинация(бадеми,лешници и др.),вземам ги от специализиран павилион на ''Торнадо''(има в нашия комплекс наблизо),да не са солени,а сурово печени.Накисвам ги предварително във вода,за да не са твърди при консумация.Това го правя заради холестерола.Вчера четох,че са полезни най-много орехите от всички ядки!
Не знам какво ти е изписал съдовия хирург.Моя ми изписа само за лятото-Флебодия(600 мг)по едно на ден.И за мазане Венасилк по 2 пъти на ден,непрекъснато.Когато ходих септември,при прегледа ми го каза.Сега на пролет април месец отивам отново на преглед.

Снощи гледах епизода.Вече сме в едно часово време с Т-я.От 19 ч. започна повторението на стария епизод.И от 19,45 започна новия 7 еп.Видях началото,но после нещо ми заби лаптопа и трябваше да рестартирам.Видях началото,когато Ситаре предложи на Зейнеш новия дом и какво трябва да направи-тя отказа.Без баща си и дядо си няма да дойде да живее сама тук.И си тръгнаха.После..чак когато Ситаре беше в дома при Кадир.
Към края разбрах,когато Зейнеп отиде да върне пари на Озан в неговия дом тама бяха още семейството му.Тогава разбра,че Салих му е брат,мислела че му е шофьор,а близките пък не знаеха че работи за брат си.
Накрая когато Ситаре беше сама в дома си звънна дом.телефон и тя вдигна.Чу се песен,която беше пуснал сина на мъжа й.Видя се,че той ще живее в дом,който чисти лелята на Зейнеп,но беше наета от жена!Домът беше целия в прах и мебелите бяха покрити с чаршафи.Когато пристигна в дома Ситаре много се изненада и май се поизплаши тъй като той търсеше баща си,а тя крие че е болен.

Онлайн руската озвучка от снощи
https://turkru.tv/eta-devushka-7-seriya.html#onlayn_ozvuchka

рейтинга за 7 еп.

На всички 5 сериала от снощи.Явно е нямало нов епизод на ''Основанието Осман'' и
нашия сериали е първи в Тотала и АВС,а в АВ-на 3-то.Но все пак е нисък рейтинга!
Скрит текст:
❥Рейтинг за вчерашний вечер 🔝🔝🔝

▪TOTAL:

6. #ТаДевушка - 3.93% (-0.10)

11. #ЖизньСегодня - 3.14% (-0.43)

12. #СказкаФеи - 3.02% (+0.52)

13. #ВКонцеНочи - 2.84% (-0.33)

15. #Ловушка - 2.72% (б.и)

▪АВ:

6. #ВКонцеНочи - 3.37% (+0.22)

8. #Ловушка - 2.97% (-0.35)

9. #ТаДевушка - 2.85% (-0.29)

12. #ЖизньСегодня - 2.27% (-0.88)

15. #СказкаФеи - 2.04% (-0.20)

▪АВС:

7. #ТаДевушка - 3.79% (+0.03)

9. #Ловушка - 3.73% (+0.07)

10. #ЖизньСегодня - 3.57% (-0.47)

11. #ВКонцеНочи - 3.23% (-0.12)

12. #СказкаФеи - 3.02% (+0.77)

Хубав и успешен ден ви желая!

# 644
Здравейте девойки

Днес
Скрит текст:
почти цял ден бях в разход. Първо ходих при личната. Показах й изследванията, тя поиска да й припомня как се развиха нещата съдовия хирург....Каза ми, че след почти 6 месеца лечение, кръвта ми се е сгъстила. Каза, че е разочарована от специалиста. Попитах я кой специалист ще ми препоръча...Тя каза, че няма добър в Русе...Отново ми даде направление и отидох при същия....Чаках 2 часа и половина...Бях първа...Показах му изследванията старите и новите...споделих притеснението си...Той ми хвърли изследванията и каза, че те не означавали нищо...Може би очакваше, че аз ще ги събера, но не го направих, защото съм разпечатала повече бройки и той стана и ги събра. Каза ми, че лекарството, което ми е изписал не лекува, а ще забави развитието на стеснението...И ако искам да нямам проблем с крака  трябва да ми се направи операция......Пак започна да гледа изследванията и ме пита пия ли асперин протект. Аз му казах, че той през май ми е казал да не го пия и той ме пита как ще му докажа това и аз отговарих, че в амбулаторния лист и в рецептата не е записано асперин протект...Явно, че разбра, че не съм баба от село...попълни ми новия амбулаторен лист....вече на тръгване реши, да ме преглада на доплера.... поиска ми амбулаторния лист и разпечата нов....Млад лекар, но явно с изключително самочувствие....Много си е повярвал....и това е последното ми посещение при него. Следващия път ще търся специалист в София...Няма да си гърмя направленията....

Злати снощи гледах сериала първо до момента, когато Ситаре беше при кадир и си подадоха ръце да се сбогуват. Изведнъж започнаха някакви реклами и ги повтаряха повече от половин час...Започнах да търся на другомясто да гледам. Това ми отне много време...Загубила съм тренинг...Не си спомням кое след кое беше...Гледах Нимет с една яка...след това Ситаре и Озан....Те любовници ли са, защото тя го целуна...След това вкъщата на Ситаре, видях съпругът й...Озан и семейството му....И момента когато сина на съпруга на Ситаре пускаше музиката....и накрая когато двамата се срещнаха....Разбира се нищо не разбрах, защото гледах на турски...Не знаех къде да намеря озвучката.....

Благодаря за рейтинга и разказаното Hug

Общи условия

Активация на акаунт