E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
В голям град живееш,но явно нямате добри специалисти в някои области.То и при нас е така.

За сериалът...относно рекламите...да дълги са и повтарят непрекъснато сериалите,които излъчва к.Д!
Нимет е с яка,тъй като се опита да се обеси,аз бях писала.И сега посещава психолог,а отвън пред болницата я очакваше Ипек(племенницата й).Ситаре и Озан са любовници,дават ги още в 1-ви сезон.
Вече няма руска онлайн озвучка тъй като гледат малко при излъчването..Има я закрита със символично заплащане(не като другите),тъй като рускините много  искаха.Иначе аз щях да пусна линк!

💫💫 Интервю на Аслъ Енвер за 200-ия юбилеен брой на списание InStyle (ноември 2022 г.), част 1.
Много е дълго за копиране за това давам линк:
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_44788

Там дават линк за 2-та част на интервюто:
Часть 2 👉https://vk.com/wall-87501705_44789

и снимки от списанието,пускам само...няколко

Желая ви щастлив петък!

# 646
Добро утро

Кафето е готово Coffee

Злати благодаря за инфото Hug ще намина по-късно....

Днес е задушница

Скрит текст:

# 647
Здравейте,момичета!

Ани Hug

Еркан Петеккая и Сезин Акбашооулларъ
Години по-късно...

Скрит текст:

Спокоен почивен ден!

# 648
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес почитаме починалите си близки.
Скрит текст:
На 02,11, загубих моя татко....Преди три месеца отбелязахме 80 год. му юбилей, а днес вече го няма... Disappointed Relieved

Злати, тази снимка на Аслъ много ми хареса...

# 649
Здравейте,момичета!

Гости Hug, моите съболезнования!Да почива в мир баща ти! Hands Pray
Скрит текст:
Моят татко почина внезапно на 72 год.от инфаркт.На колкото и години да е починал наш близък е скъп.

....още една с Аслъ за сп.InStyle ...

Имаме превод с руски субт. на 7 еп.!Ще го изгледам следобяд.Така за сряда ще съм готова.
1 линк-https://turkru.tv/eta-devushka-7-seriya-1.html
2 линк-https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239076%2Fba95722b … l_wall_-213104681

Скрит текст:

нови снимки на Еркан с Дидем и приятел
Скрит текст:

Скрит текст:

Желая ви спокойна неделя!

# 650
Добро късно утро Hug
Имам
Скрит текст:
ученичка и окъснях...Правим ДДС-то. Оставих я да работи сама и ето ме....

Гости Hug Злати Hug

Гости
Скрит текст:
Моите съболезнования миличка Cry Да бъде светла паметта му Hands Pray Дръж се, защото трябва да бъдеш силна заради майка ти. Времето не лекува. Тъгата не си отива....но пък остават хубавите спомени.

Злати браво на рускините....Но на мен ми станаха много епизодите, които трябва да гледам....Днеспак няма да мога, защото момичето ще работи цял ден....
Благодаря за новите снимки на Аслъ. Голяма сладурана е. Снощи ми излезе във фейса, че в новия сериал ще си партнира с Адем от Невестата. Това е стара информация, но не разбрах сериала кога ще започне да се излъчва. Надявам се заради Аслъ да има български превод. По-лесно е.....

Нови снимки с Хатидже....

Приятен уикенд

# 651
  • Плевен / София
Злати, Ани, благодаря ви за съпричастието към болката ми....

# 652
Здравейте,момичета!

Мислете за хубавите неща в живота и се насладете на кафето си. Нека
 новият ден ни донесе радост, усмивки и сбъднати мечти!
CoffeeFlowers Maple Leaf

Ани Hug Гости Hug

Вчера не успях да изгледам целия 7-ми еп.!

Снощи пуснаха 1 фрагман за 8-ми еп.!

https://youtu.be/Y_qZ16EGn7M

Появата на Дорук обръща всичко с главата надолу!  Ще успее ли да стигне до дъното на истината за баща си?
 По всичко личи, че ще се запознае със Зейнеп и баща й!Така ще разбере,че баща му е в къщата!
 А Озан ще трябва да се стегне малко!  

Два превода на фрага с руски субт.
1-от групата TürkçeTur,която превежда епизодите
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239077%2F022ba484 … l_wall_-213104681

и от общата група във ВК,където качват новите снимки и превеждат озета на руски ез.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250850%2Ff2eef6b5038f … pl_wall_-46308288

Скрит текст:

Новостите за Аслъ в пресата са,че ще има годеж за Нова година  в Париж или Рим!
А също и,че Беркин ще наеме частен самолет за това!

Желая ви лека и успешна седмица!

# 653
Здравейте момичета Hug

Гости Hug Злати Hug

Гости
Скрит текст:
с форума си станахме по-близки и от роднини....Заедно посрещаме радостите и скърбите...Далече сме, не можем да си помогнем, но пък знаем, че като споделим болката си съчувствието е искрено....Дръж се. С теб сме миличка Hug

Злати благодаря за новостите...Изгледах фрагмана....Ситаре е много подла жена....Дано сина на съпруга й се справи с нея....да й покаже къде зимуват раците....
Май се размечтах Зейнеп да има връзка с него....Може би сценаристите ще създадат любовен триъгълник Озан-Зейнеп-Дорук.....Ще видим Зейнеп кого ще избере....

Лека вечер

PS Много се радвам за Аслъ.....дано наистина да се случи и да бъде обичана и щастлива HeartFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 23:34 от MAMA-AN

# 654
Добро утро,момичета!

Честит Архангеловден на всички!

Ани ,Честит имен ден,скъпа!
От сърце ти пожелавам най-много здраве,радост и
щастие с твоите близки и приятели! Heart EyesFlowers Four Leaf CloverKiss

Скрит текст:
Много от картинките с жълти рози,които харесах в нета,не ми разрешаваха да ги пусна! Simple Smile

Новите снимки за 8 епизод!

Скрит текст:

и озета:
Дорук, доведеният син на Ситаре, бързо навлиза в живота на Зейнеп и Озан. Докато Ситаре се бори да се отърве от заплахата на Дорук, Озан и Дорук постигат неочаквано сътрудничество. Озан отвръща на Ситаре. Озан вече е с Дорук срещу Ситаре, а до нея е всеотдайната Зейнеп.
Ситаре манипулирана Зейнеп и  я настройва срещу Дорук. Доверявайки се на Ситаре, Зейнеп е предпазлива към Дорук. Озан, който не се вслушва в предупрежденията на Ситаре за Дорук, се съгласява на тайна сделка с него без колебание.
Кадир става упорит да види "пътуващия човек", докато закусва със Ситаре. Когато отново среща Ситаре, той също й разказва какво е видял.
Ситаре взема едно от най-рискованите решения в живота си. Каквото и да прави обаче Ситаре, Кадир има нова изненада за нея.

Приятен ден ви желая!

# 655
Привет момичета

Злати благодаря за поздрава, пожеланията и цветята Hug

Ами да почерпя - не съм се приготвила много, защото съм работна....но пък почерпката е от сърце Heart

Да ви е сладко Hug

# 656
  • Плевен / София
Ани, честит имен ден! Пожелавам ти много здраве, защото е безценно.❤

# 657
Красива Хатидже Шендил

# 658
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за почерпката от вчера! Hug

Гости Hug,Азисия Hug

Днес е сряда,денят на ''Това момиче''!Очаква ни интересен епизод след появата на Дорук-синът на съпруга
на Ситаре!От озета се разбира,че той ще привлече Озан на своя страна,а Зейнеп е маниполирана от Ситаре.
А Кадир настоява,че е видял ''пътешественика''.Дали Дорук ще открие баща си затворен в стаята!

Скрит текст:

Скрит текст:

Приятен ден,въпреки че при нас е облачен и хладен!

# 659
Привет

Гости Hug благодаря за пожеланията и цветята - живи и здрави Hug

Азисия:hugs:  чудесни снимки на Хатидже Hug Радвам се, че има и други момичета които я харесват....

Злати Hug благодаря за споделеното за героите от сериала.  Ситаре е много манипулативна и хитра...Да видим каква ще бъде изненадата.....

До по-късно....

Злати да не се окаже, че тази кучка Ситаре е майката на Зейнеп???????
Зейнеп когато видя баща си и Ситаре, си спомни думите на дядо си...Той спомена Ситаре....

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:48 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт