E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 41 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Здравейте,момичета!

Лу Hug е наминала рано и ни е пуснала кафенцето!

Ани Hug,за добавения ти коментар от снощи.И аз си го помислих,но би трябвало да я познаят ако беше тя!По думите,които чух накрая,когато Зейнеп пристигаше първо Озан й каза:''Ако има разум да държи баща си далеч от тази жена'',тъй като той видя как беше завързан и със залепена уста мъжа й!А после Зейнеп си спомни думите на дядо си.Казвала се Ситаре(какво означавало името й).Но била лоша(според името й или от излъчването й).Да стои далеч от нея и баща си да държи по-далеч!

Онлайн озвучката на руски ез. от снощи.За нас е закрита,а рускините плащат
по специална тарифа/по-малко отколкото за др. сериали!
Не знам как преводачката се е съгласила?
https://turkru.tv/eta-devushka-8-seriya.html#onlayn_ozvuchka

След финала пуснаха 2 пъти реклами и спрях да гледам.Но са пуснали кратък/къс фрагман.

https://youtu.be/UN1qE09joC8

Ситаре очевидно се опитва да използва Кадир! Няма как да повярваме в добрите й намерения!
Добре, че до Кадир е баща му, който вижда истинското лице на "чаровницата".
Да видим дали ще може да спаси сина си от нейните ръце?

Превод на фрага с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250890%2F483e6e471a8e … pl_wall_-46308288

рейтингът,макар и с малко се е покачил в трите групи

на всички сериали от снощи
Скрит текст:
❥Рейтинг за вчерашний вечер 🔝🔝🔝

▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 8.57 (+0.81)

7. #ЭтаДевушка - 4.15% (+0.22)

11. #ВКонцеНочи - 2.71% (-0.13)

12. #СказкаФеи - 2.60% (-0.42)

14. #Ловушка - 2.39% (-0.33)

22. #ЖизньСегодня - 1.70% (-1.44)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 5.95 (+0.54)

4. #Ловушка - 3.18% (+0.21)

7. #ЭтаДевушка - 3.03% (+0.18)

9. #ВКонцеНочи - 2.74% (-0.63)

14. #СказкаФеи - 1.86% (-0.18)

21. #ЖизньСегодня - 1.38% (-0.89)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 8.26 (-0.09)

6. #ЭтаДевушка - 3.85% (+0.06)

9. #Ловушка - 3.35% (-0.37)

12. #ВКонцеНочи - 2.85% (-0.38)

13. #СказкаФеи - 2.72% (-0.30)

17. #ЖизньСегодня - 2.07% (-1.50)

Желая ви хубав есенен ден!

# 662
Здравейте. Два пъти писах и не можах да публикувам
На село съм. Уж ще имам майстор за покрива
Злати - супер. В топола вече са преминали четворката.
Благодаря за разказаното. Гледала съм друг сериал в който една от героините беше Ситаре  - подла жена също като нашата Ситаре. Може би името подсказва нещо.
Гледах едно видео с героинята на Хаги. Не й е хубав живота. Хвърля, крещи.

# 663
Здравейте,момичета!

Да започнем деня си заедно с чаша кафе и пожелание към всички за благополучие, здраве и щастие във всеки дом !Нека Св. Мина закриля и пази нашите семейства и благослови всяка жена! HeartFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Ани Hug,пак си заета!Намираш си работа! Wink
Скрит текст:
Ние за това продадохме родните си къщи.Постоянно искат ремонти и средства.А моята сестра и сестрата на ММ нямат толкова пари за големи ремонти.

Още един нов член на семейство Петеккая!

Скрит текст:

Според мен Кадир,въпреки че има проблеми в развитието си от раждането,започва да изпитва чувства към Ситаре!Но какви? Thinking И тя ще се възползва от това,но как?Ще видим в следващите епизоди!

🆕 от Аслъ...
От премиерата на втори сезон на пиесата "Стъкло" на 9.11. и 10.11.

Скрит текст:

Приятен петъчен ден!

# 664
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Имаме си булка Kissing Heart

# 665
Здравейте,момичета!

Очаквах пост за да съобщя новината,но Гости Hug вече е писала!

Много се радвам за Аслъ! Revolving Hearts Желая й семейно щастие
и дано скоро чуем и друга радостна новина,че е бременна!

🆕 от Aслъ
Най-красивата булка Flowers BouquetHeart

от ВК....
Аслъ се омъжи!!! Heart
Аслъ Енвер и Беркин Гьокбудак се ожениха днес!
Санер Аяр и Джихан Чалишкантюрк станаха свидетели на сватбата на двойка,
която съчета живота си с обикновена семейна церемония у дома.

Приятна вечер ви желая! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 666
Ле, ле, много се радвам за Аслъто, желая й цялото щастие и любов на света!

# 667
Здравейте момичета
Току що научих новината, че Аслъ се е омъжила. Много се радвам! Мислех, че ще има годеж, пък то вече имало сватба. Желая им много обич и щастие Heart Flowers Four Leaf Clover

# 668
Здравейте,момичета!

13 ноември е Световен ден на добротата!
Нека доброто е всеки ден с нас, а не само днес!
Не всеки може да бъде красив или богат, но всеки може да бъде добър...

Джаки Hug

Ани Hug,така бяха писали,че по Нова година Беркин Г. ще предложи на Аслъ!
Не знам какво е станало,но всички останаха изненадани вчера.

Аслъ вчера е била в тренда! Hands Plus1

📸 Сестрата на Аслъ - Анъл и приятелката й Нилай вчера на сватбата....

Скрит текст:

За сериала...има превод на 8 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-8-seriya.html#subtitry_turkcetur

Щастлив ден ви желая!

# 669
Привет Hug

Злати и аз така бях разбрала, че ще правят годеж, но по-до ББ ли, че са се оженили. От всички досегашни този младеж ми е най-симпатичен. Дано да са много щастливи и да се обичат.

Тази вечер ми се обади Сиси. Правила си е операция на двете очи. На компютъра работи без очила. Казах й, че Еркан има нов сериал и, че се излъчва по канал Д всяка сряда. Каза, че хващала канал Д на телевизора. Обеща да пише в темата.

Не ми харесва, че Кадир ще се сближи със Ситаре. Тази жена е много подла, а Кадир е с много чиста душа. А и Зейнеп май е много доверчива и позволява Ситаре да я манипулира.

Ще видим, може да не съм права.... Но като имам предвид думите на Озан......

# 670
Здравейте,момичета!

Ани, благодаря, че сподели за Сиси! Hug

Скрит текст:
ММ миналата седмица ходи на очен лекар.Каза ми,че вижда замъглено и му взех направлние от ЛЛ.След като го е пргледала очната лекарката е казала,че трябва да му сложат лещи и на двете очи.Запазила е час за една от клините в Б-с за 21 декемри.Явно има много като него.Следващата ще е януари/февруари другата година.Избрал е от по-скъпите лещи,ще видим като му дойде времето.

Снощи докато гледах онлайн сериала ''Присъда'',видях че пуснаха 2 фрагман за нашия сериал.Появява се майката на Зейнеп.Актрисата,която ще я играе е Рожда Демирер.Преди дни се появи инфо,но не успях да го пусна покрай снимките от сватбата на Аслъ!

ето и фрагмана:

https://youtu.be/uthJDbzw354

превод с руски субт.
1.от групата,която превежда сериала:
https://vk.com/turkce_tur?z=video-213104681_456239085%2Fa6435319 … l_wall_-213104681

2.от групата където качват новите снимки и озета на руски ез.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456250928%2F3692f389efd1 … pl_wall_-46308288

Докато Озан показва своята арогантност, Дорук започва да проявява съчувствие към Зейнеп! Да видим какво ще се случи?Кадир започва да изпитва симпатия към Ситаре!И тогава настъпва неочакван обрат!Появява се майката на Зейнеп!Рожда Демирер е красавица.Гледала съм я в сериали!

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 671

Щом са избързали, дали няма и друга по-хубава новина....някое бебче (а, дано)

# 672
  • Плевен / София

Щом са избързали, дали няма и друга по-хубава новина....някое бебче (а, дано)
Дай боже...
Здравейте момичета,

Дали е имало вечер на къната

# 673
Здравейте,момичета!

Новите снимки за 9 епизод

и озета:
Ситаре се предаде на Дорук пред лицето на възникващите факти. Дорук ще преобърне живота на Ситаре с изплуващите факти. Озан, който си сътрудничеше с Дорук, си стисна ръцете за мистериозна сделка и вече направи планове да предизвика Ситаре. Ходът на Ситаре ще бъде по-голям пред лицето на тези планове.
Чувствата на Озан към Зейнеп ще превърнат сътрудничеството му с Дорук в съревнование. С чувствата на Зейнеп към Озан, картите ще бъдат раздадени отново. Виждайки своя „Ангел“/Мелек насред тълпата на Капалъ чаршъ, Кадир преследва Мелек с всички сили, за да запознае дъщеря си с майка си.

(превода е от турски ез. чрез гугъл,тъй като не е излязъл руския превод)

....Ново за Еркан....
Благотворителност от Еркан за сираци и деца с ниски възможности той дари книги и всичко необходимо за учене!И също така благодари на фонда за това, че са открили такъв фонд и помагат на сираци.И още казва,
че ученето е най-важното нещо в живота на всеки човек.Само учението ще помогне да се противопоставим
 на всяко зло, само по този начин можем да защитим страната си.И наш дълг е да помогнем на такива деца
 да учат.

Всички снимки и видеоклип на линка.Нямам време да ги качвам,а и са много.
https://vk.com/erkanpetekkayafan?w=wall-58520450_39207

...и още....
Еркан Петеккая ще ремонтира две селски училища!
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_1466496
Скрит текст:
#DZMnews

💥💥💥Эркан Петеккая отремонтирует две сельские школы!

Накануне, актер Эркан Петеккая неожиданно посетил склад женской фан-группы Бешикташа «Çarşı Kadın» в Акатларе. Эркан Петеккая, занимавшийся упаковкой книг на складе, также сообщил, что взял на себя расходы по ремонту двух школ.

Группа «Çarşı Kadın» отправляет книги, канцтовары, обувь и пальто учащимся деревенских школ, находящихся в бедственном положении.

Эркан Петеккая также привез с собой 250 книг. Он собственноручно разделил книги на пакеты для отправки в сельские школы.

Актёр, который известен своей благотворительностью и постоянно заявляет, что не хочет, чтобы его помощь была услышана, сказал:

📍«В больших городах есть много школ, у которых даже нет помещений. Без образования ничего не бывает. Я в вашем распоряжении, когда это необходимо»

Джаки Hug...Гости Hug...

За Аслъ.мисля че всичко стана на бързо.Тя се снима за Дисни+,в реклама,фотосесия за списание.Започна и 2 сезон на преставлението ''Стъкло''.Не ми се вярва да е имало къна вечер.Иначе щеше да излязът снимки!

пресата

Вижте колко турски звезди, знаменитости, колеги от бивши проекти поздравиха Аслъ и съпруга й за законния
им брак в коментарите.Набързо видях на Хатидже Шендил,Дилара Аксуек,Еда Едже,Бурчин Т.,Седа Бакан,Шюкран Овалъ и др.
линк-https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_45264

Желая ви приятен вторник!

# 674
Сватбеният пост на Аслъ в Instagram за по-малко от ден беше харесан от повече от 1.1 милион души и събра около 17 хиляди коментара. Много известни хора, турски звезди, просто почитатели на таланта на Аслъ я поздравиха! Много красиви пожелания написаха на нея и Бъркин! Heart Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт