E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 40 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте
Влизах няколко пъти във форума, но не можех да вляза в темата.
Сега ви прочетох
Гости, Злати Джаки благодаря за новините
И аз си помислих, че след като сватбата стана набързо, може да има бебче. А дано People Baby

Злати благодаря за снимките и озета. Значи майката на Зейнеп се казва Мелек. Не е Ситаре.
Утре вечер ще я видим.
Утре здраве и живот се прибирам.

# 676
Здравейте, мили мой  момичета. Отдавна не съм  писала  в  нашата любима и романтична темичка. Еркан вече се снимал  в   нов  филм. Ще се опитам  да  го   гледам.
Забравих и  него вече 3  години.
Много ви моля, разчитам на вас да ми  помагате.
Забравила съм да пиша  в   темата.  Клавиатурата не съм,  защото още  работя  като гл. счетоводител  на   същото  място и със  същата  шефка, но в темата съм   забравила  много неща.
И актьорите съм   забравила. Гледам по БТВ вечер от 20 часа "Опасно изкушение",  но вече  ми  омръзна -  все едно и   също  от  4 години  насам.
Обичам ви  всичките  и не съм  ви  забравила  вас.
Приятна  вечер  и   много  усмивки.
Изпращам ви много  целувки и  романтично настроение.
С вас  съм.
Пенка.

# 677
Актрисата Рожда Демирер ще участва в Това момиче. Тя ще изпълнява ролята на Мелек.

# 678
Прекрасна  Хатидже

# 679
Здравейте,момичета!

Благодаря на всички за споделеното! HugFlowers Hibiscus

Сиси Hug,добре завърнала се в темата! Ако искаш да гледаш новия сериал с Еркан пускам ти линк с преода на руски език на всички епизоди!Натискаш на картинката с надписа на епизода и после където пише със субтитри!

Эта Девушка турецкий сериал
https://turkru.tv/eta-devushka-1/

Днес е денят за 9 еп. на ''Това момиче''.Очаква ни интересен епизод с появата на Мелек.

А така...ето,че Кадир ще се озове сред 2 жени! Wink

Аслъ...

За Йозджан срещнах следното инфо....

🆕 Очаква ни нов филм!
 Avşar Film подготвя нов филм с участието на Йозджан Дениз!Очакваме подробности за проекта!

Желая ви хубав ден!

# 680
За Йозджан срещнах следното инфо....

🆕 Очаква ни нов филм!
 Avşar Film подготвя нов филм с участието на Йозджан Дениз!Очакваме подробности за проекта!

Хайде да почва да снима Йозджан Дениз, че личната му сага ми дотежа....

# 681
Здравейте
Завърнах се, но малко окъснях. Отивам да търся къде да гледам епизода...
До по-късно....

# 682
Златинче, златното момиче, много ти благодаря. Моят телевизор  има  канал № 71 - това е канал "Д" на турската телевизия. В момента го гледам на турски като вас.
Ще ходя при рускините.
Онова момче, което превеждаше от турски на руски от Азейбарджан  - беше в Баку, има ли го още? То превеждаше  бързо. Забравих му името.
Има време за всичко.
Още веднъж  много ви благодаря.
Ако някоя  дама  знае  нещо  за  Диди Кралева, моля да пише.
Предварително ви благодаря.
Обичам ви.
Чао.
Сиси.

# 683
Здравейте,момичета!

Джаки Hug...Ани HugHug

Сиси Hug,за питането от снощи:
Сега не се превежда както преди.Има си групи с няколко рускини за превод.Първо превеждат в открит достъп няколко епизод 3-4-5 и ние можем да ги гледаме,тъй като има линкове.После озвучката става платена и е в закрит достъп.Рускините си плащата и гледат вечерта.А ние,който иска гледа на др. ден ако са я пуснали открита.Ако не очакваме превод със субт. или двугласна озвучка след няколко дни.Този превод също е платен.Рускините плащат и ако се съберат парите първо го пускат на тях,а после и на нас!

Имаме пусната онлайн руска озвучка на 9 еп.от снощи:
https://turkru.tv/eta-devushka-9-seriya-1.html#onlayn_ozvuchka

1 фрагман за 10 еп.

https://youtu.be/H_9KfEHSXE4

Страстите се нажежават! Nature FireИзглежда, че Дорук започва да се влюбва в Зейнеп! И тя, очевидно,
също не е безразлична към него!И тогава на Озан-Мерт започва да му светва! Да видим какво
 ще излезе от този триъгълник! Sweat Smile

превод на 1 фрагман на 10 еп. с руски субт.

https://turkru.tv/eta-devushka-10-seriya.html#frag_1_(subtitry)
и от др. група превод
https://vk.com/feed?q=%23%D0%AD%D1%82%D0%B0%D0%94%D0%B5%D0%B2%D1 … st_-213104681_416

рейтинга за сега върви добре...още малко да се покачи в АВ(важна е за рекламодателите) и АВС

На всички 5 сериала от снощи.Бяха 6,но един преместиха във вторник(на Неслихан и Кадир)
Втори сме в трите групи след историческия ''Основанието Осман)
Скрит текст:
📊 Рейтинги сериалов за вчерашний день:

📌 Total:

1. #ОснованиеОсман - 8.52 (-0.05) ⬇

8. #ЭтаДевушка - 4.25 (+0.10) ⬆

11. #СказкаФеи - 3.25 (+0.65) ⬆

14. #Ловушка - 2.15 (-0.24) ⬇

21. #ЖизньСегодня - 1.76 (+0.06) ⬆

📌 AB:

2. #ОснованиеОсман - 5.24 (-0.71) ⬇

7. #ЭтаДевушка - 3.58 (+0.55)⬆

11. #СказкаФеи - 2.49 (+0.63)⬆

12. #Ловушка - 2.36 (-0.82) ⬇

20. #ЖизньСегодня - 1.49 (+0.11) ⬆

📌 ABC:

2. #ОснованиеОсман - 7.36 (-0.90) ⬇

8. #ЭтаДевушка - 3.69 (-0.16) ⬇

10. #Ловушка - 3.34 (-0.01) ⬇

11. #СказкаФеи - 3.23 (+0.51) ⬆

13. #ЖизньСегодня - 2.42 (+0.35) ⬆

Желая ви лек и приятен ден!

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 10:25 от Zlatina3

# 684
  • Плевен / София
Зравейте момичета,
Сиси, радвам се, че отново се появи в темата..... Grinning

# 685
Здравейте,момичета!

Nature Dizzy InStyle Türkiye: Nature Dizzy
„Празнуваме нашия 200-ти брой с нашите момичета от корицата!
Коя от нашите корици с участието на Аслъ Енвер е любимата ви?“

Скрит текст:
ноември 2016 г.

април 2017 г.

ноември 2022 г.

🎭 От официалния акаунт на театралната постановка "Стъкло"
На 13 и 20 декември ще се проведат следващите представления на „Стъкло“.

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241538%2F05e2f … pl_wall_-87501705

Йозджан със сина си Кузей...Blue Heart

Приятен есенен ден!

# 686
Здравейте момичета Hug

Скрит текст:
Първо си счупих  очилата....резервните са на село, така че останах в необрано лозе...Тръгнах да отида на оптиката да си направя нови очила и крака ми блокира преди да стигна на спирката и се върнах...Вчера идва моята приятелка, взе очилата и са направили нови....но ми ги донесе едва тази вечер....
Второ крака ми никак не е добре...дори в къщи ми прави проблеми...Нямам никакви болки, нямам никакъв признак, кога ще ми се случи да нямам никакво усещане на крака - все едно, че го няма. нещата са тревожни и вече паднах духом...дори не ми се говори с никого....а пък и като нямах очила нито мога да вляза някъде, нито нищо.... В понеделник отивам при личната лекарка да видим вече на какъв специалист ще ме праща...Може би ще се наложи да ходя в София, защото тук нещата с докторите са плачевни....

Гости, Злати благодаря за новините Hug Бавно, рейтинга се покачва...А дано да не го прекъснат...
Сиси ми подсказа, че хващала канал Д и когато пуснаха рекламите, там където гледах епизода нещо стана...и аз намерих на моя телевизор канал Д и там гледах....но докато направя това изпуснах много....
Стана ми интересно, какво каза бащата на Кадир, когато видя, че Ситаре е там.....

Хубава вечер Hug

# 687
Здравейте,момичета!

Ани Hug Hug,
Скрит текст:
Не падай духом!Така е,когато нещо те боли и не ти помагат лекарите.Ами ако се наложи отивай в София или в някой близък град ако има специалист.Понякога трябва и час да се запази предварително и тогава да отидеш.Ние ако се наложи плащахме,защото с направление чакаш близо месец.В петък следобед водих ММ в частната очна клиника,за да му определят подходящата леща за едното око.Ще бъде комбинирана,а операцията е безкръвна/лазерна.Насрочена е чак за 21.12.!След това,след един месец ще правят и на др.око.Диабетът засегна и очите,а и има наследствено от свекървата.И на нея слагаха лещи преди години,когато беше жива.

Мелек

Нова статия от "Канал Д" ...взели са интервю с Еркан и Дилин.
https://vk.com/@turkce_tur-lubov-v-glavnoi-roli-statya-ot-kanald

Известният блогър Токио беше попитан кога ще започнат снимките на сериала на Аслъ?
Той отговори, че ситуацията малко се е променила.
Изглежда има някакъв проблем с ''Казвам се Фарах''. Очакваме още по-ясна информация.

Скрит текст:

Желая ви приятна неделя!

# 688
Аслъ Енвер е бременна.
Преди малко го видях на стори в профила на Бирсен Алтънташ.

# 689
Здравейте момичета Confused

Злати, Мимче и аз преди малко научих, че Аслъ е бебена.....

Както беше писала Джаки може би затова са избързали със сватбата....

Ами да им е честито на младоженците...Отдавна Аслъ мечтае да стане майка...Няма време...Колкото по-рано толкова по-добре....

Злати
Скрит текст:
Права си, че не трябва да падам духом, но....самотата и неизвестността водят до там...С такава надежда започнах лечението, изпълних всички препоръки на докторите...Цяло лято стоях на село, за да се движа и да помагам на лекарството да имам подобрение....Бяхме поизоставили къщата, с помощта на приятелката и съпруга й си създадох прилични условия за престоя ми....сприятелих се с останалите без стопанка котенца...Поддържах тревните площи, цветята и лозите....Осмислих си престоя, дори ми беше много хубаво....Но нещата с крака ми станаха по-сложни от преди...Явно, че проблема е някъде другаде, не това, което лекувам...Колкото и да ми е неприятно, утре отново тръгвам по доктори...Поне да ми открият заболяването, да имам диагноза и каквото е необходимо и зависи от мен ще го направя....
Днес малко се посъвзех...Наложих си да прибера цветята и го направих...Отне ми цял ден с многократни кратки почивки, но свърших работата...Утре ще видим какви ще ги свърша....но няма да стане само с едно ходене.....
Погледнете си телефоните, може би Ози търси някоя от нас...

Лека нощ

Добро утро

Докато си пия кафето, видях нещо свързано с Аслъ....

Аслъ Енвер се готвеше да играе роля в римейка  със заглавие "Benim Ad ım Farah" от 03 Медя за FOX. Тя напусна сериала, защото очаква бебе. Така се търси нова актриса за главната роля на сериала, който ще бъде режисиран от Recai Karagöz.

Днес е денят на християнското семейство - желая здраве и блогополучие на всичко вас и семействата ви Heart

Скрит текст:

Хубав ден и успешна нова седмица Hug

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 08:08 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт