E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 40 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за пуснатия анализ за довечера! Hug

Нова снимка от официалния акаунт на пиесата "Стъкло".
Премиерата е на  22 март. Билетите са в продажба за 9 април.
💫 Красива Лора с бездънна визия 💫

...пусната вчера следобед...

Приятен ден и лека седмица!

# 91
Злати благодаря за инфото за Аслъ и снимките с Ози Hug

Току що видяно във фейса....

Цитат
Турската преса съобщава, че 49-годишният Йозджан Дениз е предложил брак на своята любима Самар Дадгар, която е с 23 години по-млада от него.
Самар Дагдар показа годежния си пръстен

https://www.facebook.com/TurskiSerialiOficialnaStranica/photos/a … 3212076292446730/

Ох... как ли анне Кадрие ще приеме новата снаха....ще де рледаде ли

# 92
Здравейтеее!

Ани Hug,ами каквото и да каже майка му,след като Йозджан е решил!  Simple Smile

...Нови пуснати снощи в Контакта...
...радват се на снега...Nature Snowflake

надпис:''Винаги бъдете щастливи''

надпис:''Най-красивата любов''

Желая ви приятен ден!

# 93
Привет Hug

Пак окъснях.....
Скрит текст:
Готвих си спаначена сура - стана много хубава пъстроцветна и вкусна.....

Злати благодаря за новите снимки на Ози и компания....
Какво стана със сериала, където щеше да бъде режисьор....

Набързо анонса за епизода тази вечер....

Дженк ще подаде оставка от борда на директорите....

Фериде няма да я приеме и ще помисли, че Дженк се е отказал....

Сумру пристига и казва на Дженк, че Серап й е дала 5% за мълчанието й....

Дженк пътува към болницата и се ядосва на майка си, че е постъпила така с него и е дала 5% на Сумру. Дженк не се чувства добре.

Подробности какво и как ще се случи ще видим след малко...

Приятна вечер

# 94
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 95
Здравейте,момичета!

Едно от важните неща е умението да започваме
с вяра новия ден, да се изпълваме с хубави мисли
и не изоставяме мечтите си.И да не се предаваме.

Ани Hug...Гости Hug

Още снимки от гала-премиерата на филма "Продължавай да живееш" за Netflix ...с Аслъ и Каан..

Скрит текст:

Желая ви спокоен ден!

# 96
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Видяно в друга тема в която коментираме Присъда....
Надявам се Алекс да не  сърди, че го споделям с вас....
Снимки от "Продължавай да живееш" с Каан Урганджъоулу и Аслъ Енвер

# 97
Хубав следобяд момичета Hug

Гости, Злати хубави послания за днешния облачен ден Hug

Прекрасна Аслъ

Довечера в Не пускай ръката ми ще има развръзка...

Кадир иска да разкаже на Азра за здравословните проблеми на Дженк, но както видяхме се появява Мелис и той не успява да го направи. Доктор Дефне се обажда на Кадир и му казва, че с Дженк се случва нещо....
Кадир намира Дженк, който не е в съзнание и се обажда на Дафне...Тя нарежда веднага да се подготви операционната....Благодарение на Кадир, Дженк своевременно е закаран в болницата.

Серап пита Фериде, дали Дженк й е простил...Фериде я съветва да каже на Дженк за 5-те процента, за да не го научава от друг...Серап казва, че не може да го направи, защото Дженк няма да й прости...И двете не знаят, че Сумру вече му каза....

Хюлия ще зададе неудобни въпроси на Сумру, които няма да й харесат....

Дано денят ви да е бил хубав и да са ви се случили само приятни неща

# 98
Здравейте,момичета!

Гости Hug...Ани Hug,благодаря за снимките и анонса.

Нови снимки пуснати вчера следобед във ВК...

...също от вчера следобед...
Малък репортаж от Аслъ снощи след гала-премиерата на филма „Продължаваш да живееш“ / „В добри ръце“ / „Sen Yashamaya Bak“, в който тя потвърждава връзката си с Йондер Йозтархан.

https://youtu.be/7zwz0cKbz4g

....репортажът с руски субт.,но е от Контакта...
Интервью с Аслы 16 мар. 2022 г с русскими субтитрами
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456242901%2F6dfce … pl_wall_-87501705

Желая ви хубав ден,макар и дъждовен! Nature Sweat DropsFlowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 99
Добра вечер момичета Hug
Днес имах много работа и не можах да пусна анонса за епизода тази вечер...Но той пък беше малко скучен....
Снощи се подразних....много подценяват зрителите....Аневризъм в мозъка и изписване след 2 часа престой в болничното легло...Имам лични впечатления точно от такава процедура и знам как стоят нещата....Както и да е....Филм да става....

Злати благодаря за новостите, които си ни донесла....Много се надявам да излезе филма с превод, за да може и тези които не знаем езика да го гледаме Hands Pray

Фейса е пълен с други новини и не намерих нищо за нашите патрони.....

Имам въпроса за два сериала, които Злати и Гости са гледали...

Скрит текст:
1. От моята приятелка: Шахика има ли нещо общо с присъствието на Лейля. От къде измисли историята, че е сестра на Джанер. Изобщо каква е причината да се появи. От
От кратки публикации във фейса разбрах, че тя бяга от съпруга си, но той ще я открие. Че не е лейля, а е Айше...Но в крайна сметка съществува ли наистина Лейля, която е сестра на Джанер и Ендер.

Другия въпрос е мой за  Мехди, Зейнеп и Бенал - много е дълго заглавието на сериала...
Бенал ще раздели ли Мехди и Зейнеп....Сигурно няма да ви се понрави, но Бенал много ме дразни /меко казано/

Приятна вечер Hug

# 100
Здравейте,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и позитивен деня! CoffeePurple Heart

Ани Hug,в темата за Каан,която чета заради сериала ''Присъда'',писаха че ще го преведат.Има момиче,което знае турски ез.! Гости Hug беше пуснала нейния пост със новите снимки и преди това едно видео.

За питането...
Скрит текст:
1.Не си спомням,но май им е сестра от един баща.Имат еднаква фамилия Челеби.Лейля/Айше действа с Шахика.Не знам докъде са стигнали.Тя ще излъже,че е бременна от Халит.Йълдъз ще разбере и ще избърза да приеме предложението на Надир да се ожени за него.Ендер ще я разубеди и тя ще върне пръстена.Кратко е участиети на Тувана Туркяй /Лейла(Айше).Халит ще изгуби богатството си след една инвестиция в Африка.
2.И тук не знам докъде са стигнали,тъй като не го гледам по ДФ!Зейнеп и Мехди ще се разведат.Мехди ще се ожени  по-късно за Бенал след като роди, заради детето.Нух ще се ожени за Джемиле.

Желая ви хубав слънчев,макар и студен ден!

# 101
Здравейте момичета

Днес наминавам по-навреме....

Злати благодаря за споделеното във връзка с въпросите ми.....
Скрит текст:
С приятелката ми обсъждахме дали Шехика има връзка с появата на Лейля. Аз мислех, че е намесена,приятелката ми имаше съмнения. Шахика нямало да причини проблеми на брат си, защото явно, че Кая е хлътнал по Лейля....Довечера ще й се обадя да й разкажа....

Какво да очакваме тази вечер в Не пускай ръката ми....
Цялото семейство Челен и Азра и Мерт са на вечеря. Арда и Мелис тогава разбират, че Дженк е подал оставка...Дженк пита майка си има ли още тайни...Серап казва, че няма....Тогава Дженк казва за 5-те процента, които Серап е дала на Сумру....

Дженк не вярва, че Сумру ще върне акциите....Серап е убедена, че ще ги върне...Имали договор....

Дженк става от масата...Арда и Мелис също....Дженк предлага на Азра да се оженят на следващия ден...

Азра му отказва, защото знае, че това ще нарани много леля Фериде.

Азра и Дженк се скарват и той отива да се разходи, където среща д-р Дефне, която му казва, че Азра е права.

Серап не може да се примири, че цялото семейство е против нея и решава да отиде да живее при майка си. Фериде се опитва да я спре, като казва, че ще уреди всичко...

Сумру не се появява в компанията да върне акциите и Фериде отива при нея....Сумру поставя условие - иска един от ресторантите на г-жа Фериде.....

Подробности ще видим довечера....

Хубав остатък от деня и дано утрешния ден да е по-добър от днешния...Hands Pray

# 102
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

https://www.vbox7.com/play:cbd6618e73

# 103
Предиобеден привет!

Благодаря за пуснатото в темата! HugTwo Hearts

От доста време нямахме нова снимка с Еркан!И ето появила се е пусната на 17 март във ВК!

Желая ви спокойна събота!

# 104
Привет в съботната вечер

Гости Hug Злати Hug благодаря за споделеното Hug

Нямам никакви новини. Липсва ми възможността да влизам при мамашите...Те знаят всичко Blush

Намерих една нова снимка на Аслъ с Каан. Добре стоят като двойка....

Някой гледал ли е сериала "Песента на живота". В него отново си партнират Ахмет Мюмтаз Тайлан - Кемал бей  и Серай Гьозлер - Гюлшен / сега я гледаме в Не пускай ръката ми/ от "Любов назаем". Струва ли си да го гледам....

Приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт