E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 40 628
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте девойки

И природата се обърка....Вместо пролет, стана студено и снежно....

Злати Hug Гости Hug

Злати да, на друг компютър съм. И аз си мислех да си направя нова регистрация, ама дали няма да ми откажат като посоча същия имейл и телефон

Гости благодаря за видеото. Да се надяваме, че ще преведат и филма Hands Pray

Довечера отново ще се срещнем с героите от Не пускай ръката ми.

Дженк и Азра са по-щастливи от всякога HeartFlowers Four Leaf Clover

Но щастието им ще бъде помрачено....
Д-р Дефне се обажда на Дженк и му казва, че се налага да му направят спешна операция. Има аневризма в мозъка, която заплашва живота му. Дженк не иска никой от роднините му да знае за проблема....

Серап предупреждава Азра,  че годежът не е променил чувствата ѝ към нея. ....

Мелис търси Кадир, но той е изчезнал.

Фериде получава добри новини от лекаря си за здравословното състояние.

Сумру не спира с наглостта си. Тя кани Фериде да им стане свидетел на сватбата с Азми....

Хубав остатък от деня и успешна нова седмица

# 76
Здравейте,момичета!

Честит празник, мили приятелки! HeartFlowers Rose
Бъдете нежни, красиви и благословени!
Бъдете здрави, обичани и щастливи!
Носете с гордост името ЖЕНА!

Гости,благодаря за фрагмана! Hug

Ани,благодаря за анонсите от ''Не пускай ръката ми''.Hug

Notes
Скрит текст:

Приятно изкарване на празника!

# 77
Честит 8-ми март мили момичета

Бъдете здрави, щастливи и обичани Flowers Four Leaf CloverSparkling Heart

Злати честит празник на теб и твоите момичета Flowers Hibiscus

Довечера предстои хубав епизод - ще има развитие....

Азми е разочарован от Сумру....Той й напомня, че Серап няма да й остави акциите...Сумру му отговоря, че не се знае......

Сумру продължава да настройва Серап срещу Азра....А мелис е принудена от Арда да му признае всичко за Кадир....

Дженк отива при Сумру с предложение да изкупи акциите на които Сумру е собственик....

Сумру се обажда на Серап и й казва за предложението на Дженк....

Серап отива при Сумру, а Сумру ѝ казва, че повече не може да търпи обидите на Дженк и ще му каже кой е собственика, защото тя за това нищо не получавала, а виж какво е станало искала да направи добро, а всичко се е струпало на нейната глава. Серап я моли да не го прави.

Дженк крие от всички болестта си....

Джансу е обидена на майка си, че не й е казала, че ще се омъжва за Азми и отива да живее при Хюлия и Месут....

Хубава празнична вечер дами

# 78
Здравейте,момичета!

Ани Hug,очаквам следващия анонс за довечера! Two Hearts

пишат,че снимката е нова... на Аслъ с фен...
но има коментар,че в Т-я са отменили маските....
така,че може да е правена преди дни и сега да е пусната....

Желая ви хубав,макар и студен мартенски ден!

# 79
Добро утро прекрасни

Злати вчера не успях да напиша анонда за снощния епизод.....Имах служебни ангажименти с годишното приключване и ДДС-то.....
Видяхме приятелството на Сумру....Трите процента, които Серап й предлага са смешни за Сумру....Парите са  смисъла на живота.....

Кадир разбира, че на Дженк му предстои операция, за която  той има вина. Объркано момче....До това  води желанието за отмъщение....Той е адвокат и би трябвало да провери фактите, но това не се случи воден от желанието за мъст....

По-късно ще напиша анонса за епизода довечера, че имам ангажименти.

Приятен и спокоен ден

# 80
Здравейте,девойки!

Ани Hug

нова от Аслъ...пусната рано сутринта...

...а тази е от снощи...
📸 Нова снимка зад кадър от снимките на "Погледни живота". Остават 12 дни до премиерата.

Желая ви безпроблемен ден!

# 81
Злати благодаря за новите снимки на Аслъ Hug

Не ми остана време да напиша анонса на Не пускай ръката ми...Но не пропускайте епизода, ще се случат интересни неща....

Ацми играе двойна игра....Издава на Фериде, че Серап ще даде 3% от акциите на Сумру....В същото време изпраща анонимно съобщение на Дженк да отиде при Сумру и ще разбере кой е истинския собственик на акциите....

След опитите на Фериде да прикрие кой е собственика на акциите, сумру казва на Дженк, че собственика е майка му....

Дженк пита майка си това истина ли е, а Серап мълчи....Дженк пита баба си, дали е знаела и е скрила от него...

Подробности ще разберем след малко...Приятно гледане Hug

.

# 82
  • Плевен / София
Здавейте момичета,
Ани, тя Сумру всичко за "добро" го правела...ти да видиш....

Прочетох в интернет, че на 8 март са оправдали Озджан Дениз за "побоя" на Фейза....

# 83
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за анонса! Hug

Гости Hug

за Йозджан и аз срещнах инфо на турски ез. и статии,но покрай инфото за Аслъ на почивка
 и участието й в театъра...съм пропуснала да го пиша в темата...

статиите в пресата...
https://barkoturk.com/yasam/ozcan-deniz-eski-esi-feyza-aktani-da … vada-beraat-etti/
https://www.odakhaber.com/haber/9532034/unlu-sarkici-ozcan-deniz … yordu-karar-cikti
http://teammy.com/2022/03/08/29547/

Хубав и усмихнат ден!

# 84
Здравейте момичета Hug
Неудобно ми е да се оплаквам....
Скрит текст:
Не знам от боледуването ли е...или от егн-то....но не е същото както бях преди да се разболея...Всички казват, че трябва време...дано да е така Hands Pray

Гости Hug Злати Hug благодаря ца инфото....

Четох във фейса, че Йозджан искрено прощавал на Фейза.....Мисля, че е имало публикация в пресата, защото на снимката имаше писания....

Тази вечер Фериде ще насмете Серап.....Но последната е убедена, че това, което е направила е правилно. И че Фериде е виновна за всичко....

Арда също разбира какво е направила майка му. Възмутен е и я напада....

Мелис и Арда решават, че в тази ситуация трябва да са с Дженк, и отиват при Азра.

Кадир научава от лекаря на Дженк за състоянието и ще се опита да убеди Дженк да се оперира....

След малко ще видим подробности......

Приятна и спокойна вечер Hug

# 85
Здравейте,момичета!

Ани Hug,Серап повтаря едно и също.Тя винаги е правата.
Не помисли,че с действията си наранява цялото семейство!

Намерих песента от сериала с бг.превод...

https://www.vbox7.com/play:3d45a85766

Имайте щастлива събота!

# 86
Ехо...казвам го тихичко, да не ви събудя....
Честит Тодоров ден на патерици Да са живи и здрави имениците и всички които празнуват на този ден....HeartFlowers Rose

Злати - когато гледахме сериала онлайн, имаше един период в началото, когато защитавах Серап - струваше ми се малко глуповатичка...Но тя се оказа много долно същество....Жена, на която всичко й е идвало на готово и няма представа от реалния свят....Остави се да бъде манипулирана от Азми и Сумру и от глупостта си все вървеше против семейството....Завиждам на търпението на Фериде....

Във фейсбук ми се появи снимка на Айча Варлъер...

И текст....

Очаквайте скоро!! Това е кадър от моя актьорски шоурил. Детектив Велез

Лека и спокойна нощ момичета

# 87
Здравейте,момичета!

Ани Hug,интересен ми е какъв ще е края на Серап,Сумру и Азми? Simple Smile
Скрит текст:
Явно си имала безсънна нощ!Може да е от изкарания Ковид.Снахата нали го прекара преди една година,имаше същия проблем доста месеци.Туба есента,когато се снимаше за ''Другото аз'',също го изкара и беше писала за проблема...и още я мъчи понякога.

Еркан е пуснал две видеа от снежен Истанбул!Навън са...вика на Дидем...хайде ашкъм...да идва...
...няма пуснати снимки и не открих на др.места...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240919%2F31 … pl_wall_-58520450

а на др.видео....
Еркан снима и вика на някой си Октай...а после измества камерата и виждаме Дидем е паднала в снега! Simple Smile
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240920%2F78 … pl_wall_-58520450

....Вчера репетицията на пиесата „Стъкло“ е била посетена от Çağ Çalışkur/Чаа Чалъшкур (режисьор на предишното представление на Аслъ „Лично“) заедно с актьора Серкан Алтунорак.
Серкан е написал, че са дошли на репетицията на "Стъкло" въпреки снеговалежите и отбелязва в акунта всички актьори и режисьора, участващи в представлението.
А Чаа е написала, че скоро ще дойде още един ден, пълен с изкуство.
....ПП ...да допълня,че Чаа Чалъшкур е дъщерята на Ипек Билгин!

Желая ви спокойна,слънчева,макар и студена неделя!

# 88
  • Плевен / София

# 89
Добро утро прекрасни

Злати, Гости благодаря за споделеното Hug

Злати
Скрит текст:
Тези които са проболедували от вируса казват, че проблемите продължават от 3 до 6 месеца....Всеки ден е различно....Обаждат се различни проблеми ........Няма как трябва да се нагодя и да преживея случващото се....

Вчера имах проблеми с интернета. Снощи се оправи, но не срещнах никакви новини за нашите патрони.

Какво ще гледаме довечера в Не пускай ръката ми....

Серап осъзнава, че е останал сама, за което сама си е виновна, и изглежда, че преживява нервен срив.

Серап започва да почиства сребърните предмети....Фериде й казва, че няма да може да ги почисти и ще ги занесат при специалист....Серап е разстроена, че нищо не може да прави. До каквото се докосне, всичко разваля....

Дженк обещава на докторката, че на другия ден ще отиде на изследвания...

Серап се чуди, кой е изпратил съобщението на Дженк....Съмнява се, че Сумру е планирала всичко...

Фериде отива при Азми и му казва да си събира нещата и да се маха от компанията заради съобщението което е изпратил на Дженк. Азми обещава на Фериде, че ще й върне 5-те процента, които Сумру е задържала за себе си.....

Повече подробности ще видим довечера.....

Спокоен ден и спорна седмица момичета

Общи условия

Активация на акаунт