E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~207

• 40 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честита Баба Марта...

# 61
Здравейте момичета
Честита Баба Марта всички да сме живи, да сме здрави и да има мир на Земята Hands Pray

Да ни е честит новия месец Март Flowers Hibiscus

Злати, Гости и аз видях новите снимки, които сте сложили с Ози и Кузей....
Има още една снимка

Винаги съм си мислила, че всяко дете трябва да живее с двамата си родители. Но за момчетата е наложително във възпитанието му да присъства бащата - не съм го измислила аз, така казват по-умни от мен хора и съм напълно съгласна....

Какво ще се случи довечера в епизода на Не пускай ръката ми....

Азми лека-полека започва да се отдалечава от Сумру. Азми и Сумру са на гости на Хюлия и Месут. Сумру се хвали, че те двамата с Азми притежават 40% от Челен груп. Месут й възразява, че Челен са сплотен семейство и Сумру да не си точи зъбите...Кумру изненадва дори и Азми, като казва, че и те с Азми скоро ще бъдат семейство. Хюлия е изненадана и пита дали Джансу знае, Сумру отговоря, че това е тайна, за първи път го е казала на тях...

Дженк претърпява тежка и сложна операция...Пристигат полицаи в болницата и казват на семейството, че Дженк не е бил сам в колата....Мелис звъни на Кадир. Полицаите, които са близо до колата чуват телефонния звън и така намират Кадир...

Донасят вещите на Дженк и Серап намира годежния пръстен...Ще видим реакцията на Серап и какво ще стане с пръстена...

В болницата пристигат Сумру и Азми....Серап споделя, че Дженк е искал да се сгоди с Азра...Серап започва да плюе Азра и Серап я изгонва....

Кадир също е в болницата в реанимация...
Лекаря на Дженк казва на семейството да са готови за всичко през следващите 24 часа...

На другия ден Дженк се събужда и пита Азра Ще се омъжиш ли за мен Heart

Хубава вечер Hug

# 62
Добро утро!
С чаша пролетно настроение и доза вяра, че хубавото предстои започва деня.
      Нека мислите ни бъдат позитивни и надеждата да ни крепи!

Гости Hug,Ани Hug,благодаря за снимките и разказаното от поредния епизод на ''Не пускай ръката ми''.

пуснати сутринта във ВК
🆕 от Аслъ....

Статии за Йозджан,Самар и отношението на майка му,на турски език са...

https://gazetemagazin.com/ozcan-deniz-ve-samar-dadgardan-kol-kola-poz/

https://magazinozet.com/ozcan-deniz-den-samar-dadgar-ile-kol-kola-poz-283

Приятен,макар и студен да е деня!

# 63
Здравейте момичета

Надявам се да ви намирам в добро здраве и настроение Hug

Злати прекрасно пролетно кафе и пожелание Hands Plus1

Мама Кадрие не одобрява връзката на Ози със Самар, но не вярвам, че ще промени нещо....Такива сме ние майките - тревожим се за децата си, дори когато те вече са станали родители.....

Както ще видим и Серап В Не пускай ръката ми,  с неудовлетворение ще приема избора на сина си....Не, че е права, напротив, но скоро ще я видим, че и тя с цялото семейство ще отиде да иска ръката на Азра....

А какво ще се случи довечера....

Семейството на Дженк са много щастливи, че той е дошъл в съзнание и вече е вън от опасност.....Серап ще се извини на сина си, че го е огорчила....Мелис е в реанимацията и през стъклото разплакана гледа Кадир, който е в безсъзнание. Според лекарите състоянието му е стабилно....Лекуващия лекар казва, че Дженк е добре и може да си ходи в къщи....

Сумру се опитва да настрои Джансу против Дженк, но не й се получава. Джансу предупреждава майка си, че един ден ще остане сама, защото  тези, които са до нея сега са, защото имат полза, включително и Азми.......
Сумру става все по-агресивна към Азми, който е все по-притеснен от действията й....

Хюлия предупреждава Месут много да внимава  с Азми, да не им създаде проблеми...
Казва, че Азра и Дженк сигурно ще се оженят, защото Серап май е приела връзката им.

Хубава вечер и приятно гледане на епизода Hug

# 64
Здравейте,момичета! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Честит празник-3 март!
Да бъдем здрави и благословени, изпълнени с вяра
    в доброто и с гордост в сърцата, че сме Българи!
     Щастлив празничен ден на всички!
Green HeartHeart

Nature DizzyДнес е годишнината на  "Истанбулска невеста" Nature Dizzy
   На днешния ден преди 5 години, на 3 март 2017 г., се състоя премиерата на
известния сериал "Истанбулска невеста",с участието на Йозджан Дениз и Аслъ Енвер.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 09:58 от Zlatina3

# 65
Здравейте прекрасни Hug
Честит Национален Празник

Знаете и друг път съм споделяла, че на този ден малко ме е срам, че станах фен на турските сериали...Но някои са добри, дори много добри и като сюжет и като актьорска игра, та с това малко оправдавам срама си....

Злати ни напомни, че на днешния ден беше премиерата на Невестата. За мен той е един от много добрите сериали. Нямам претенции да съм гледала много, но има и големи бози....Но Невестата за мен е на чело.....

Случайно или не, днес попаднах на видео, когато Сюрея пя в ресторанта, а Фарук беше застанал в страни и слушаше....нежния меден глас....Това беше в първи епизод, който беше много силен Hands Plus1 Злати е сложила клипа с част от песента...

https://www.youtube.com/watch?v=OdfJokSd8vg

Благодаря на Бризчето за клиповете и субтитрите Hug

Не съм гледала в програмата дали ще има епизод тази вечер на Не пускай ръката ми....

Кратък анонс....

Серап не е съгласна с брака на Дженк и Азра и се надява всичко да се размине...
Мелис посещава Кадир в болницата с надеждата, че ще имат втори шанс, но Кадир е категоричен...Ще се появи нова героиня - лекарка, която ще утешава Мелис...По-късно Дженк ще се запознае с нея...

Дженк също посещава Кадир в болницата и го предупреждава да стои по-далече от семейството му...

Дженк получава световъртежи и главоболие и отива при лекуващия си лекар на консултация. Там се запознава с младата лекарка...Безобиден ли е проблема на Дженк, или има нещо по-сериозно, ще разберем в следващите епизоди...

Приятна вечер и дано да имаме епизод Hands Pray

# 66
Здравейте,момичета!

Ани Hug,ДФ си излъчват сериалите и в празничните дни,без събота и неделя.Тогава имат повече романтични филми и повтарят по два епизода от 16 ч. и 18 ч., някои сериали,излъчвани и преди.

Желая ви успешен ден!

# 67
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 68
Здравейте момичета Hug
Днес много окъснях...Не можах да сложа анонса на Не пускай ръката ми, но вие сте видяли какво се случи в епизода....
Малко ми дойде в повече шеф Феркат...Пълнеж от където и да го погледнем....
При Дженк нещата стават сложни....Доктор Дефне ще създаде проблеми....но и това ще премине....
Сумру нямам настроение да я коментирам....нито пък двуличната Серап.....

Злати, Гости благодаря за споделеното Hug

Попадна ми една снимка на Айча - не знам дали е нова...

Прочетох, че Алина Боз няма да си партнира с Чаатай Улусой  в новия сериал  "Нагиздено плашило" за който бяха писали....

В сериала влиза Салих Бадемджи....

Можете да видите повече тук:

http://www.-spam251-/2022/03/blog-post_19.html?fbclid=IwAR1TdxVE … uNFTXR6TsY8H-sr1A

Лека и спокойна нощ

# 69
Здравейте,момичета!

Гости Hug

Ани Hug,благодаря за инфото!На линка,който си дала няма нищо!Пише,че ...има проблеми с намирането на този сайт...
Във ВК прочетох,че Алина Боз е отказала да играе.На нейно място са предложили Есра Билгич!Аз я гледах в ''Рамо'' с Мурат Йълдъръм!

Салих Бадемджи на корицата на сп. Vogue Man!

Приятна събота ви желая!

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 10:23 от Zlatina3

# 70
Привет Hug
Пак окъснях....
Днес не ми беше ден...макар, че беше слънчево и приятно....

Злати съжалявам, че линка не се отваря...Не знам защо е станало така....Друг път ще копирам текста....
Доколкото разбрах, Алина Боз се е отказала сама...А Есра Билгич вече е била част от актьорския състав...

Спокойна нощ и сладки сънища

# 71
Здравейте,момичета!

Днес е Сирни Заговезни и ден за прошка!
Простете ми и нека ви бъде простено! Heart
И да си хапнете халва довечера! Simple Smile

Ани Hug...
При нас вчера беше слънчево и излязох по обяд.Но днес е облачно и хладно!

Ново...пуснато снощи във ВК...
Първа обща снимка на Аслъ и Йондер.
Двойката е на почивка в Алачатъ.Намира се близо до Измир.
(снимката не е чиста,предполагам някой ги е снимал в ресторанта на бързо)

За Еркан няма нови снимки.Рускините писаха ,че си почивал на яхтата.
Ето клипче от яхтата с Еркан и малко куче...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240918%2F33 … pl_wall_-58520450

Желая ви приятна неделя! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 72
Здравейте момичета Hug
Днес е много специален ден - Пръшки! Човешко е да сгрешим, Божествено е да простим!

Прошка искам, прошка давам
Понякога и аз ранявам!
Ръка приятелска подавам и
за грешките си се извинявам!
Човешко е в живота да сгрешиш,
безгрешни хора няма на Земята.
Прекрасно е да можеш да простиш,
със прошката пречистваме душата.
Че днес е важен празник зная аз,
ръката ми за прошка поемете.
Простих на себе си,на всички вас,
за грешките ми,моля ви…простете!

Искам прошка от всички вас! Ако с нещо съм обидила или засегнала някой, моля да ми простите Hands Pray

Злати няма за какво да ти прощавам, но традицията повелява да кажем простено да ти е Hands Pray

Благодаря за инфото за Аслъ и възлюбения й. Дано да са щастливи и да се обичат наистина HeartFlowers Four Leaf Clover

Аз все още не мога да влизам в контакта. Може би няма и да мога.

Хубава празнична вечер и си простете с любимите хора

# 73
Здравейте,момичета!

При нас няма сняг,но на места доста поваля!Като гледах вчера следобед мачът от София.
А във Враца се наложи да го отложат!За това ви предлагам кафенцето на снега! Wink

Ани Hug,май беше писала,но не си спомням, защо не можеш да влизаш в контакта?
На друг компютър ли си?Не може ли да си направиш нова регистрация?

Пуснато рано сутринта във ВК...
Публикация от Еркан със слогана 👇
Моето красиво семейство Heart

Нова снимка от официалния акаунт на пиесата "Стъкло". Остават 16 дни до премиерата!
🖤 ​​Аманда 🖤

и от ИН...Сюрея и Фарук...

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 74
  • Плевен / София

Фраг от новият филм на Аслъ с Каан...

https://www.youtube.com/watch?v=YuBbzFcf4ek
с превод на български език благодарение на Алекс
https://ok.ru/video/3251378129600

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 11:42 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт