Смешки от форума 38

• 86 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Темата е за упражнения за по-добро зрение Flushed Mask

Цитат на: link=topic=1467176.msg45076038#msg45076038 date=1658470756
Пробвайте с Норбеков и числата на Грабовой. Освен това Лили Димкова има чудесни съвети за грижата за очи. Четох, че възрастна жена се отървала от пердето с капване на урина по метода на Малахов, но как точно става и дали не е преварена, не знам. В книгата му би трябвало да пише.

# 646
Много медицинска станала тази тема. Аз да дам друг наклон: В темата "Въпроси всякакви за СО" последните 4 -5 страници пада голям майтап. Не са 1 и 2, че да цитирам. Но ще се опитам да намеря началото. Ето от тук започва(отговол №4279):

"...Само че след този разговор аз разбрах че тя обожава да ходи на дискотеки ( не беше преднамерено, случайно се научих от сигурен източник).

Това нормално ли е за жена, която не изпитва секс. желания, да ходи по такива забавления? Знам, че звучи сексиско - но аз познавам все дами с такива нежелания, за които е кошмар да отидат на места, където хормоните хвърчат във въздуха...."

И тези хвърчащи в дискотеките хормони предизвикаха доста забавни коментари.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:25 от 512

# 647
И такива деца имало, безкрайни Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Само тази радост ми остана, да чета пикантерии докато приспивам детето безкрайно

# 648
Цитат
Ожулих колата, помощ как да кажа на МП 😬😤😭
Цитат
Направи мусака и лягай гола в нея.

# 649
  • Бургас
Аз миналата седмица счупих бронята. Де да знаех по-рано за тези добри практики...

# 650
Авторката пуснала мъжа си на ергенски парти

..  някой в тази тема ми каза да го ПУСНА спокойно и реших да ползвам думата.
Като слушах историите снощи чак съжалявам, че не го надписах - да се знае кой, от къде е и на кого да го върнат.

# 651
Някой не чете между редовете. Или удобно е изпуснал контекста.

# 652
Смешката е в "че не го надписах - да се знае кой, от къде е и на кого да го върнат." а не в "пускам" и дискусията около й, за това и не я пренесох тук.
P. S. Извинявам се, че съм пропуснала да изтрия автора, винаги внимавам и го правя, как съм го допуснала не знам.

# 653
Аз миналата седмица счупих бронята. Де да знаех по-рано за тези добри практики...
Френската сий френска, няма нужда да се трошат брони, мигачи, фарове, джанти... Но пък след "инцидент" има повече старание.
На една жена като и погледнеш поразиите по колата и ти става ясно що са и охлузени колената.

# 654
Абуто, айде като сте толкова прозорлив за женските колена, да чуем мъжкия им еквивалент.

# 655
Ужас! Пък ние въобще нямаме кола.😱

# 656
Абуто, айде като сте толкова прозорлив за женските колена, да чуем мъжкия им еквивалент.
Антибиотици. Кожна бактериална инфекция на специфично място.
Ако питате за ожулвания - много неприятно ожулване на лактите от мокетена подова постелка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
  • Велики Преслав
Ааа, ако можа е гей това за колената сигурно важи пак 🤣🤣🤣.

# 658
Цитат
Мен най-много ме впечатлява, че използва "ожулих колата" вместо "тя се ожули".

# 659
Не, Mr. Smith, друго питах, в контекста на: жената строшила колата--->ще трябва да ужулва колената. Ако ме разбирате  Wink
Цитат
Мен най-много ме впечатлява, че използва "ожулих колата" вместо "тя се ожули".
Да, очебийна липса на подход Joy

Общи условия

Активация на акаунт