Смешки от форума 38

• 86 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Велики Преслав
А как иска да го помнят и да има голям интерес, като най-новата му песен е на 20 години и кусур. Кичка е по-известна с нови песни и много от Вип Брадър, с онова нейно окЯей, дето казва при скандалите. Голямо парадиране беше с този английски, ама тя толкова лошо го казваше, че не мога да го напиша грешно.

# 616
Панайотов, все чувам с това момче, което говори с морето... Какво толкова харесват на песента, не ми е ясно.
Кичка има по-голямото ми уважение, защото съм била на нейн концерт с родителите ми и съм я виждала лично ( покрай лични срещи с родителите ми).
Да, не мога да кажа нейни песни, защото не са ме привличали, но като характер мога да кажа, че е много земен и топъл човек. Не съм я гледала във Брадъра, ама то предаването не си заслужава вниманието ми...

# 617
"Понеже се споменава заведения за риба, ще бъде от полза, тези хора които са починали, да споделят информация."

От темата за Приморско стигам до извода, че то е подходящо място за среща/разговори с "починали". Да си знаете!

# 618
  • Сф
"Понеже се споменава заведения за риба, ще бъде от полза, тези хора които са починали, да споделят информация."

От темата за Приморско стигам до извода, че то е подходящо място за среща/разговори с "починали". Да си знаете!
Ми да, то даже си има лаф " на дъното при рибите".

# 619
  • София

Вече втори случай в Приморско....явно има нещо паранормално.
Ще предупредя сина ми, че починалите може да търсят контакт, защото ще ходи там на лагер

# 620
Цитат
6 вида кашкавал имаме хладилника!😂Пазаруваме и мм взима още 4!!!Жената от щанда ни пита дали сме заедно и й отговорих, че за съжаление сме! 🤣

# 621
  • Бургас
Пууу, да и́ завиди човек 😄 С 10 вида кашкавал и съпруг с чувство за хумор.
Продавачката не предложила ли да я освободи от него, щом е за съжаление? 😄

# 622
Подозирам, че не е посмяла. Съфорумката не си поплюва и не знам къде щеше да се окаже продавачката при следващата размяна на реплики.🤣🤣

# 623
Разсмя ме темата със заглавие "Как се пуска тема?"
От 2013 е темата, но и до днес активна, струва си да се хвърли един поглед.

# 624
  • Бургас
Като сме на 2013, да покажа и аз тема, която никога няма да забравя 😄 Като някои от участничките, си бях помислила, че става дума за кахърна госпожа с младежки вид 😄
https://m.bg-mamma.com/?topic=705014

# 625
Цитат
Моят котарак реши, че тези космати чехли са новото му гадже, наклеца ги порядъчно...

# 626
  • София
При мен "новото гадже" на котарака е мой пуловер от мохер. Изрови си от гардеробната и си го разнася из къщи. Хем е кастриран на 5 м (сега на 4 г.).

# 627
Това мнение, и особено подточка втора. Ако жена и мъж се влюбят, но живеят в различни населени места, и ако мъжът пътува към жената да се виждат, това ще убие любовта и към него. Обратното е ОК, жената може да пътува към мъжа.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1464012.msg45027947&utm_source=bg-mamma.com&utm_medium=shortlink#msg45027947

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 10:23 от Phloxx

# 628
Поредният майтап на автокоректора:

"Иначе каката преди 3 седмици в 9ти клас за първи път я оставихме сама за уикенд даже. Но едната вечер покани приятелка, а другата сра при приятелка."

# 629
  • Велики Преслав
🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Сигурно ли е, че е грешка. Има много директни потребители в мамата. Може да е имало чревни проблеми момичето 🤣

Общи условия

Активация на акаунт