Професионални серии за коса- тема 154

• 66 147
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • Марс
Термото на olioseta е бюджетно, но е крем, а не спрей.

# 286
Чудесно! Обаче не мога да дам 40-60 лева за спрей за коса. Надали няма читави по-евтини 🤔
Не съм ползвала посочените два вида. Флуидът на Напура е бюджетна и много добра термозащита, друг вариант е термикът на Олиосета.

# 287
Аз ползвам Олиосета термо крем и съм доволна,бюджетен идеален вариант е за мен,смятам и филъра им да взема на някоя промоция.

# 288
  • Някъде по Дунава
Давам и моят глас за термото на Напура.

# 289
Спреят Дисциплин също е много хубава термозащита и в Нотино може да се намери за около 30лв

# 290
  • София
От термозащитите които до сега съм използвала поне за моята коса Напура е страхотна!Косата ми се изправя изключително лесно, стои супер здрава и ухае чудно Simple Smile Крема на Олиосета също ми допада.

# 291
  • София
Чудесно! Обаче не мога да дам 40-60 лева за спрей за коса. Надали няма читави по-евтини 🤔

С кода идва на 35
https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-izglazhdassho-i-podkhr … ko-za-sukha-kosa/

Ползвала съм показаните не ми допадат

# 292
Още един глас за термото на Напура. Много икономично. Косата ми стои права до следващото измиване ( тънка, чуплива, изсушена само с четка и сешоар).

# 293
Момичета, този продукт ли имате предвид?

# 294
Момичета, този продукт ли имате предвид?

Да. Това е.

# 295
https://www.emag.bg/terapija-za-kosa-matrix-mega-sleek-iron-smoo … art_product_title
Страхотен е, ползвам го преди преса 👌🏻
/само тогава и на суха коса/
Лек, не лепне, не слепва, супер попадение, а преди него имах спрей Дисиплин на Керастаз и за мен този на Матрикс е по-добър.
На мокра коса слагам кремообразно Термо, бюджетно и хубаво е това на Олиосета, както вече са писали.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:32 от Mamma_knows_best

# 296
+1 за термо крема на Олиосета , както и за филъра.

# 297
Термото на Олиосета го взех заради мненията тук, но не го ползвам. Направо ми става лошо от аромата му. Ужасен е поне според мен.

# 298
Колко сме различни и колко различно действат продуктите! Много пъти форумни любимци са се оказвали тотални разочарования. Дано уцелите подходящото за вас. Ако говорим за любимо, моето е Кератин Термика. Просто косата става разкош, а аромата е ❤
Сега се точа на новото за боядисана коса. Някой пробвал ли го е?

# 299
  • София
Nectar термика искаш да кажеш?
И на мен то ми е най-любимо.
Като ми свърши усещам освзаемо защо.
Имам и блондинското и генезис, но те ми идват слаби.

И аз много искам отзиви за новото.
Иначе не издържах и поръчах шампоана за фина коса от новата серия Керастаз.

Странно ми е че този за плътна коса се води хидратиращ, а този за тънка подхранващ.

Защо такова разграничение?

Общи условия

Активация на акаунт