Професионални серии за коса- тема 154

• 66 141
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, бихте ли ми дали съвет за марка боя, която добре покрива бели коси и не се отмива на 2рото измиване на косата. Ползвала съм повече от половината профи бои, но положението е сходно.... Боядисвам се с 6ци, като искам да постигна студен кестеняв цвят, но до сега винаги цвета прилича на 4ка и все пак май вече по-важно за мен е да покрива добре бели коси, отколкото какъв цвят ще се получи

# 271
За бели коси не знам, защото нямам все още, но много ми харесва Phyto. Косата се усеща като след къна - супер плътна и леко твърда, което при мен си е търсен ефект.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 22:39 от MarilynM

# 272
Здравейте! Нова съм във форума и не съм чела много по темата и затова пиша тук. Можете ли да ми препоръчате безсулфатни шампоани за мазна и изтощена коса с тънък косъм

# 273
Discipline  нa Kerastase e безсулфатен, на мен ми харесва , както и термозащитата от серията.

# 274
Добавям Орайт с кофеин. Разкошен шампоан.

# 275
  • София
Отстрелях едни травели на Генезис от бютимол, излизат 33 лв с намалението. И без това не съм тествала серията и отдавна се чудя, въпреки, че имах интерес към Б, а в комплекта е М.

# 276
Аз се чудих цял уикенд на шампоан и маска от новата серия за боядисана коса на Керастаз, но не посмях, защото не знам нищо за тях.

# 277
  • София
Дами, моля за помощ. На моята 11 годишна дъщеря започна да й се омазнява по - бързо скалпа и да се лющи, появиха се прашулинки. Не съм убедена, че е пърхот, още повече, че никога в семейството не сме имали този проблем. Смених детските шампоани с меки неагресивни, безсулфатни шампоани /напоследък я мия с Алтерна, бамбук за суха коса/, но проблемът се задълбочава, не помогна и маската за скалп на Mediceuticals. По дължините винаги й слагам маска за коса и олио след измиване. Та съм в чуденка какво да използвам-шампоан за чувствителен скалп ли, или такъв насочен срещу лечение на пърхот/макар че, не ми се ще/ или някакъв тоник за скалп за вкарам. Моля, помагайте.

Това прилича на изсушаване на скалпа. Понеже е дете, ни можете да подхождаш с продукти, които са подходящи за нас. Можеш да й намазваш скалпа с чисто алое около час преди измиване на косата. Пробвай да й миеш косата с този шампоан и балсам 2 в 1 на Джон Мастърс Органикс, който е заздравяващ скалпа и действа антибактериално. И е с достатъчно чисти съставки за дете. https://www.arlen.bg/product/5005/shampoan-i-balsam-pri-probleme … tioner-236ml.html
Ако ти се струва недостатъчно като балсам - винаги можеш да добавиш маска след него.
За известно време да не стяга цялата коса на опашка, а ако й пречи отпред за я хваща с една шнолка, но не стегнато. И да проверяваш дали отмива добре косата от шампоана, както са те посъветвали.

# 278
Момичета, понеже в бютимол има 30% намаление на Joico бихте ли ме посъветвали коя хидратираща серия да избера Joico Moisture Recovery или Joico Hydra Splash. Каква е разликата между двете? Коя е по-подходяща за тънка, изсветлена и чуплива коса, както и балсам или маска е по-удачният избор в случая?

# 279
Аз пък исках да попитам за добра протеинова серия на Джойко.

# 280
  • Пловдив
Някакъв код ли има в Бюти мол?

Редактирам се: Видях, че е имало 25% на Керастаз до вчера.

# 281
Бихте ли ме посъветвали коя от двете термозащити за избера. Коя наистина добре се грижи за косата и я прави красива?

# 282
Термиците на Керастаз.

# 283
Чудесно! Обаче не мога да дам 40-60 лева за спрей за коса. Надали няма читави по-евтини 🤔

# 284
Аз пък исках да попитам за добра протеинова серия на Джойко.
Много ми допада серията K-pak. Имам шампоан и балсам. Идва ми сякаш по-мек от Терапист на Кетастаз.

Общи условия

Активация на акаунт