Професионални серии за коса- тема 154

• 66 134
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Официалните вносители наистина продават на по-ниски цени от тия в сайта на съответната марка. И за Мириам Кеведо важи, и за Ливинг пруф, сигурно и за други.

# 256
Съгласна съм с вас, често преглеждам сайта на Oway и ми се стори, че наистина има увеличение. Цените са по-високи отколкото в Арлен. И преди не бяха евтини, но сега са вече направо луксозни като за натурална козметика ... Confused

# 257
А видяхте ли колко струва сега боята им..?😔

# 258
Ми да си ги държат непродадени,пазарът е огромен и все ще се намери еквивалент или друг любим продукт,не е като да няма,заринати са сайтовете и все излизат нови производители.
В рибата,ако не е някое намаление,нямат пипане повечето неща,вече Керастаз не ми се вижда толкова скъпа спрямо увеличенията като цяло.

# 259
Здравейте, момичета!
Правили ли сте си терапия Omniplex в салон и какви са впечатленията ви от нея?

# 260
Не страдам за капките на Oway, тъй като за моята коса не правят нищо, а и пипетата е изключително неудобна.
Magnolia можеш ли да споделиш линка за отстъпка и тук, тъй като не ползвам Фейсбук.

# 261
22free е кода на Магнолия за Медавита.

# 262
  • София
Magnolia можеш ли да споделиш линка за отстъпка и тук, тъй като не ползвам Фейсбук.
Виждам, че са ме изпреварили и са го пуснали.
Да го повторя и аз 22free е кода.

# 263
Отдавна не съм взимала някаква нова серия за коса. Използвам си складираните запаси и гледам да не влизам в темата. Grinning Сега поръчах новата серия за боядисана коса на Керастас с намалението от 25%. Много разчитам да ми допадне Термика, че досега не съм срещнала такъв, които "да е моя".

# 264
Magnolia, този серум за косопад на Медавита, дали би помогнал за сгъстяване на косата?

# 265
Има ли някой, който е пробвал някой от двата шампоана и маската/балсама от новата серия Chroma на Kerastase?
И ако да, можете ли да ги сравните с Genesis или блондинската линия, или Nutritive?

# 266
  • София
Magnolia, този серум за косопад на Медавита, дали би помогнал за сгъстяване на косата?

Ако имаш предвид да събуди спящи фоликули , не съм сигурна, че може да го направи.
Но, ако повече от нормалното коса е преминала от Анаген в Телоген фаза и постепенно пада - да, ще доведе до сгъстяване, защото действа много добре на скалпа, спира косопада, провокира много бързо растеж на косъма от космения фоликул, от който косъмът е паднал и така прави косата по-гъста и плътна.

# 267
Дами, моля за помощ. На моята 11 годишна дъщеря започна да й се омазнява по - бързо скалпа и да се лющи, появиха се прашулинки. Не съм убедена, че е пърхот, още повече, че никога в семейството не сме имали този проблем. Смених детските шампоани с меки неагресивни, безсулфатни шампоани /напоследък я мия с Алтерна, бамбук за суха коса/, но проблемът се задълбочава, не помогна и маската за скалп на Mediceuticals. По дължините винаги й слагам маска за коса и олио след измиване. Та съм в чуденка какво да използвам-шампоан за чувствителен скалп ли, или такъв насочен срещу лечение на пърхот/макар че, не ми се ще/ или някакъв тоник за скалп за вкарам. Моля, помагайте.

# 268
Дами, моля за помощ. На моята 11 годишна дъщеря започна да й се омазнява по - бързо скалпа и да се лющи, появиха се прашулинки. Не съм убедена, че е пърхот, още повече, че никога в семейството не сме имали този проблем. Смених детските шампоани с меки неагресивни, безсулфатни шампоани /напоследък я мия с Алтерна, бамбук за суха коса/, но проблемът се задълбочава, не помогна и маската за скалп на Mediceuticals. По дължините винаги й слагам маска за коса и олио след измиване. Та съм в чуденка какво да използвам-шампоан за чувствителен скалп ли, или такъв насочен срещу лечение на пърхот/макар че, не ми се ще/ или някакъв тоник за скалп за вкарам. Моля, помагайте.

Освен лющене има ли сърбеж , ако е себорея не е необходимо да го имате в семейството. Всеки е предразположен към това, просто нещо го отключва. Най-добре я заведете на дерматолог.

# 269
  • София
galena1206 моята е с подобен проблем. При нея се оказа, че не изплаква добре шампоана + мие косата на топка на главата + 95% от времето е с вързана коса. Всичко това  в комбинация според мен води до тези “прашулинки” 🙃. Тествай някой от Ш на Филип Кингсли, има малки опаковки 🙃.

Общи условия

Активация на акаунт