Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е масло от авокадо и какви са неговите предимства за косата?
Какви са разликите в нуждите на косата въз основа на цвета й - руса или тъмна?
Какви са протоколите за боядисване и грижа за боядисана коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е масло от авокадо и какви са неговите предимства за косата?
-
Какви са разликите в нуждите на косата въз основа на цвета й - руса или тъмна?
-
Какви са протоколите за боядисване и грижа за боядисана коса?
-
Какви са препоръките за боядисване и поддръжка на боядисана коса, както и за подготовка и последваща грижа за косата преди и след боядисване?
-
Какви са препоръките за грижа за косата с бързо омазняващи се корени?

)
Преди Афоджи - задължително протеинов шампоан или шампоан с некиселинно ниво - такова с 5.5-6.5 РН. Филип Кингсли за обем е добре
и сега съм направила група към нея, за да мога там да давам конкретни съвети и да пиша повече зя неща които ви интересуват.
) и си купих един любопитен за мен продукт - серум за ексфолиране на лице И скалп. Защо е любопитен? Ако сте чели последното ми писание - то е за серум, който е предимно за лице, но и действа страхотно на скалпа. Аз съм на принципа, че една част от продуктите за лице, спокойно могат да се използват за скалп, било като ежедневна грижа, било като преуош или като терапия след къпане.