Професионални серии за коса- тема 154

• 66 132
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз съм използвала маската с леща, а от мостра и тази за хидратация. Харесват ми, от маската с леща бях очарована и все се каня да си я подновя в пълен размер.
Може ло снимка или линк? Каква е тази леща няма да се ориентирам Smile

# 241
  • В Космоса
.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 10:04 от Акаша

# 242

Ето това е серията. Балсам било, не маска, извинявам се.

# 243
Някоя от Вас използвала ли е серията Pro Longer на L'Oreal? Косата ми в последните месеци е под всякаква критика - сухи дължини и стърчи навсякъде - седи една пършива 😅.. не мога да кажа, че е фриз.. Чакам от makeup bg шампоан, балсам pro longer и коприна на biosilk с ванилия. Та.. отклоних се от темата - Pro Longer става ли за тънка, руса и изтощена коса, която никога не е виждала боя, къна, преса от месеци и изглежда все едно съм я горила с ютия?

# 244
Про лонгър няма да оправи косата ти по описанието, което си дала..
По-скоро си избери серия за изтощена, накъсана коса.

# 245
За балсама на Лореал от серията Митик ойл, който може да се ползва като преуош, някой с отзиви?

# 246
За балсама на Лореал от серията Митик ойл, който може да се ползва като преуош, някой с отзиви?

По принцип в серията като преуош по инструкции се води термото, което си е 3 в 1.

Daisy_D,
Аз също съм доволна от davines.
Ползвам няколко серии и съм на мнение, че продуктите са  на високо ниво.
Косата ми вижда зор и има нужда от адекватна грижа, защото съм активен плувец и въобще я терориризам в доста екстремни условия.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 16:26 от Аня

# 247
Точно за термото питам, дали някой го е ползвал като преуош и дали е доволен?

# 248
AЗ каквото съм пробвaлa нa davines хaресвaм. Имат един много хубав финиш за блясък , маските им са добри , кристалите за коса-също.

# 249
Точно за термото питам, дали някой го е ползвал като преуош и дали е доволен?

Аз го ползвам като преуош и го харесвам, но е силен аромат, нощно време може и да не е добра идея. Лек е обаче крема и хидратиращ, не мисля че е подходящ за много третирана коса, която има нужда от сериозна грижа. Като за универсален продукт има моето ОК, ползвам го с удоволствие.

# 250
Писала съм и съм спала явно едновременно.
Кремът Mythic Oil е приятен, но като преуош е слабо изпълнение.

# 251
  • София
Писала съм и съм спала явно едновременно.
Кремът Mythic Oil е приятен, но като преуош е слабо изпълнение.

Не си, така като гледам на сайта си пише балсам

# 252
  • София
Ех, момичета, вече се чудя има ли смисъл да хвалим някой продукт, като след някой ден и му вдигнат цената Joy
Така беше с Напура преди години. Бяха на невероятно добра цена, имат наистина много добро качеството и аз тогава в началото на манията пробвах като луда нови продукти (но така човек разбира кое става и кое не, разбира се) и от Напура пробвах 90% от продуктите им Stuck Out Tongue Winking Eye
Съответно споделих мнението си за тях тук, други момичета ги пробвяха и харесаха и след 2 месеца Рибките вдигнаха изведнъж цената им. След отрицателни коментари на тяхната стена във фейса се обясняваха как доставчикът вдигнал цената (след вашето маниакално купуване) и те нямали избор, но пуснаха временен код или намалиха цените за някакъв период - колкото да си попълним нуждите.
Истината е, че Напура са много високо качество продукти за коса и макар да не са в лъскави опаковки като Керастаз, Шу Уемура, Алтерна и т.н. вършат за косата повече неща, отколкото много други скъпи марки. И наистина не знам от къде Рибката ги внасят и какви са им уговорките, но:
1. Цената, на която и те продават продуктите са много по-ниски, отколкото в Италия и другите европейски държави.
2. Не внасят целия асортимент. Напура имат огромен асортимент, в това число и бои, които са много добри. Но освен сериите, които познаваме тук, друго не се внася. Вече обмислям една поръчка от официалният им сайт. Макар, че са малко солени цените Confused

Вечер чета старите теми с искрено усърдие и си водя записки, но докато си събера в главата цялото инфо имам 2 въпроса за отговор да/не Smile (но ако има и обяснение, ще съм много щастлива)

- Преди 2-минутния реконструктор на Афоджи има смисъл да се използва само протеинов шампоан, така ли? (За да "отвори" косъма, тъй като хидратиращ шампоан би го затворил и тогава голям праз от реконструктора?) Например серията за обем на Филип Кингсли e ок?

- А след Еластисайзъра (ясно, няма да е ДПШ) може ли протеинов или само хидратиращ?
Дамата на предната страница писа за Genesis, но той.. не е нито едното, нито другото, най-много да е леко хидратиращ? Thinking

- И съответно: има ли смисъл в една рутина да се съчетае Еластисайзър и 2-минутен реконструктор и какъв шампоан избирам тогава? Sweat Smile

Разликата между протеинова серия и балансирана серия да разбирам, че се прави по-скоро на усещане от косата, а не на база четене на състав?

И за да не искам само: Давам - не търся нищо в замяна - Митик ойл на Лореал, довечера ще покажа снимка, но съм изразходила не повече от 1/4, даже вероятно и по-малко. Ако някоя мацка го харесва и иска да има запаси до пенсионна възраст, да пише Simple Smile)

Последно: В Арлен видях промоция 30% на 3 продукта от серията Moisture Recovery Simple Smile

Flowers Hibiscus Преди Афоджи - задължително протеинов шампоан или шампоан с некиселинно ниво - такова с 5.5-6.5 РН. Филип Кингсли за обем е добре

Flowers Hibiscus След Еластисайзър може всякакъв шампоан, в зависимост от нуждите на косата. Преди време тук бях писала много подробно защо може да се ползва протеинова серия, не само хидратираща, защото Еластисайзъра не е само хидратиращи съставки - има си и протеин и всичко зависи от нуждите на косата.

Flowers Hibiscus В една рутина Еластисайзър и след това Афоджи ще е интересен експеримент. Принципно правилното натрупване на протеин (протеин- хидратация, протеин-хидратация) е важно за косъма, та от такъв експеримент не виждам някакъв лош резултат да излезе, дори напротив. Но да кажа, че аз лично не съм го правила, само разсъждавам. Smiley

Flowers Hibiscus Това дали една серия е протеинова и дали ти я усещаш като протеинова са две различни неща. И това е така по две основни причини:
1. В състава има меки протеини и те действат като усещане кондициониращо (хидратиращо);
2. Косата ти има нужда от точно такъв протеин и затова при ползването на серията косата е плътна, жива и гладка. Ако протеин от този тип не е нужен сега на косата ти или косата има нужда от силна хидратация, най-вероятно косата след измиване ще бъде твърда и суха.

Момичета, както знаете на моята страница правя спорадично ревюта на продукти и разни мои си експерименти Blush и сега съм направила група към нея, за да мога там да давам конкретни съвети и да пиша повече зя неща които ви интересуват.
Та в този руд на мисли, подготвям статия за проблемен скалп (омазняване, сухота, сърбеж, пърхут, себорея, дерматит) и сухи дължини. Виждам, че доста момичета срещат проблеми точно с такава комбинация и там ще предложа подходящи продукти за грижа за проблемния скалп ( в зависимост от проблема) и за сухите дължини.
Ако има някой проблем, тема за косата, която искате да обсъдим, пишете ми съобщение на страницата или в групата си пуснете конкретно питане.
И още нещо да кажа - имам наличен код за -22% отстъпка от сайта на MEDAVITA който е активен до края на месец март за нас. Можете да го видите в групата и да го използвате колкото пъти искате. Аз не получавам нищо при използването му, дори се възползвах вече и си поднових една любима серия (бях я харесала от мостра и после ползвах мини комплект за да си за твърдя мнението, което остава също толкова добро Grinning)  и си купих един любопитен за мен продукт - серум за ексфолиране на лице И скалп. Защо е любопитен? Ако сте чели последното ми писание - то е за серум, който е предимно за лице, но и действа страхотно на скалпа. Аз съм на принципа, че една част от продуктите за лице, спокойно могат да се използват за скалп, било като ежедневна грижа, било като преуош или като терапия след къпане.
Така например в статията, която подготвям, ще пиша и за един невероятно хубав продукт за лице, който е чудесен и за скалп, особено след боядисване, а и не само.
Въобще дълга и интересна се очертава, та може би ще я разделя на 2-3 части за да е по-четима.

Ето какво си купих

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 01:59 от Мagnollia

# 253
-25% на Керастаз в beautymall до неделя.

# 254
Ех, момичета, вече се чудя има ли смисъл да хвалим някой продукт, като след някой ден и му вдигнат цената Joy ..... след 2 месеца Рибките вдигнаха изведнъж цената им. След отрицателни коментари на тяхната стена във фейса се обясняваха как доставчикът вдигнал цената (след вашето маниакално купуване) и те нямали избор,
Склонна съм да вярвам на Рибката и Арлен, че вдигането на цените става от вносителя. Точно след обсъждането тук в темите на продуктите на Oway и особено на капките ги вдигнаха. Първият път когато ги купих видях страхотен ефект, на второто бурканче ( едвам ми се откъснаха от портфейла тези пари ) обаче се чудех какво топлкова са ми харесали. Поне да си оправят скапания капкомер и врътката на капачката. Сега и hmilk-а ....
И още нещо да кажа - имам наличен код за -22% отстъпка от сайта на MEDAVITA който е активен до края на месец март за нас.
Въобще дълга и интересна се очертава, та може би ще я разделя на 2-3 части за да е по-четима.
Леле, аз чак сега виждам , че имали БГ сайт Simple Smile
Чакам с нетърпение статията !

Общи условия

Активация на акаунт