Професионални серии за коса- тема 154

• 66 125
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Еееее опасни хора.... Едно нещо да харесваме всички и те златно ще го направят...

# 226
Дано за тази цена да са оправили пипетата 😅
За мен са уникален продукт наистина, но бих повторила само на намаление + точки от други покупки. И много бързо свършва като че ли.
Очаквах да ми утежни мароканското олио за всеки тип коса. Ползвах на мокра и на суха коса, нямам никакво утежняване. Подозирам , че все пак пресата изтощава косата ми, въпреки че не изглежда така.
Преди пресата дори керастазкото олио ми правеше косата на клечки , т.е. била здрава.
На Joico K-pak серията Ш и М много ми харесаха на първо ползване, прекрасно ухаят. Маската даде плътност , не омекоти до лигавост , а това ми харесва. Мисля , че ще продължавам с продуктите на Joico оттук нататък.
Косата ми е чуплива и небоядисана.

# 227
  • Пловдив
Наистина е много добро. Обаче вероятно ще му търся алтернатива. То поне да беше 100 мл.

Ако има заместител, пишете Simple Smile

# 228
  • Пловдив
Някой беше писал по-назад за продукт на Insight, че може спокойно да замести капките.

Dreamer, ти на суха коса ли го слагаш всеки ден? Аз го ползвам само на влажна, т.е леко подсушена. По принцип моята коса не обича олио-финиши на суха и затова не съм пробвала с капките как ще ми се отрази.

# 229
Вероятно аз съм единствената, която много повече харесва маслото на Лалга. Серума но Oway ползвам от много години / много преди да беше чувал някой тук в темата за него /, но след Лалгата  вече не ми е топ-продукт .

# 230
  • Пловдив
Да, Лили, на суха коса. Всяка вечер нанасям и после реша косата, свивам на кок и така спя. Много добре ми се отразява, без на омазнява или утежнява по някакъв начин.
Имам и олио Лалга, нещо не ме впечатли, но ще му дам "шанс", може да не съм нажелила момент.

# 231
Macadamia
Може ли малко повече за олиото на Лалга ? Каква ти е косата и как я усещаш след него ?
Аз се двоумях между керастаз Олео релакс и това на Лалга, а накрая взех Марокан 🤔 не знам как стана това

# 232
Косата ми е изсветлена до ниво 10, къдрава, гъста, с тънък косъм ... Серума на Оway доста ми утежнява и я прави на клечки, докато Лалгата не ми я прави на клечки, мека и разплетена е, без фриз с добре дефинирани къдрици, но държа да подчертая, че от почти 4, 5 месеца използвам само маските на Лалга /възстановяващата, за къдрава коса и тази за обем - редувам ги/, а те са доста силни маски. Преди, когато използвах маските на Oway, серума не ми утежняваше толкова - по две пипети слагах.

# 233
Може би и аз ще пробвам Инсайд вариантът.

# 234
Някой може ли да сравни олиото Керастас Еликсир с новото блондинско олио? Новото по-леко, по-утежняващо ли е, приглажда повече/по-малко? По-гъсто или по-течно е?

# 235
  • София
Момичета, получих си и аз H milk-a най- послее , но ми убягват две неща и ще ви питам- 1. за преуош смесвахте ли го с масла, както еластисайзера или го ползвате чист?  2. Колко време горе долу стоите с него, за да има ефект? Аз попринцип гледам да е за колкото по-дълго мога и даже спя намазана, но в случая искам да го пробвам още сега  ии последно много ли ще дойде ако направя преуош с него и после го ползвам и като маска при измиването?  Някой правил ли го е така? Или пък преуош и после и малко като финиш (знам,че някои така го ползвахте) Мерсии много!

Аз го ползвам чист, без масла.
Стоя минимум 1час, най - често след боя. Досега не съм пробвала да спя с H Milk. И моят съвет е да го пробваш като маска първо. Поне аз тогава виждам най - голям ефект. Все пак е доста силна хидратация и ако се направи преуош и после маска най- вероятно ще утежни косата. Моята коса  е руса и не обича хидратация, но след млякото става гладка и хлъзгава.

Някой ползвал ли е това и може ли мнение :

# 236
Вечер чета старите теми с искрено усърдие и си водя записки, но докато си събера в главата цялото инфо имам 2 въпроса за отговор да/не Smile (но ако има и обяснение, ще съм много щастлива)

- Преди 2-минутния реконструктор на Афоджи има смисъл да се използва само протеинов шампоан, така ли? (За да "отвори" косъма, тъй като хидратиращ шампоан би го затворил и тогава голям праз от реконструктора?) Например серията за обем на Филип Кингсли e ок?

- А след Еластисайзъра (ясно, няма да е ДПШ) може ли протеинов или само хидратиращ?
Дамата на предната страница писа за Genesis, но той.. не е нито едното, нито другото, най-много да е леко хидратиращ? Thinking

- И съответно: има ли смисъл в една рутина да се съчетае Еластисайзър и 2-минутен реконструктор и какъв шампоан избирам тогава? Sweat Smile

Разликата между протеинова серия и балансирана серия да разбирам, че се прави по-скоро на усещане от косата, а не на база четене на състав?

И за да не искам само: Давам - не търся нищо в замяна - Митик ойл на Лореал, довечера ще покажа снимка, но съм изразходила не повече от 1/4, даже вероятно и по-малко. Ако някоя мацка го харесва и иска да има запаси до пенсионна възраст, да пише Simple Smile)

Последно: В Арлен видях промоция 30% на 3 продукта от серията Moisture Recovery Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 19:36 от bambinnah

# 237
  • Варна
Някой от вас да е ползвал Давинес като марка? Може ли отзиви?
 Фризьорката ми работи с тях и според нея са вълшебни.....
Препоръчва ми шампоан ,веге маска и масло за коса,че доста  към русото минах и косата ми има нужда от добра хидратация.

Ползвам и сметаната за коса на Милк шейк и не съм впечатлена..... нищо не прави освен ,че косата ми мирише на сметана.

Обмислям да си взема и крем за коса на МИ АМАНТЕ.

# 238
Аз съм използвала маската с леща, а от мостра и тази за хидратация. Харесват ми, от маската с леща бях очарована и все се каня да си я подновя в пълен размер.

# 239
  • Пловдив
Аз ползвам Давинес, серията nourishing.
Снощи ползвах цялата серия -  Ш, терапията, балсама и финиша. Още след терапията косата ми беше мека и разплетена, но продължих с балсам.
Ефекта е плътна и много бляскава коса, без сухота.
Много съм доволна. Да не смее човек да похвали нещо, че видиш ли утре цената му се вдигнала.

От мостра пробвах маската за блясък на OLIOSETA. Много хубав аромат, но ми беше недостатъчна, не ме спечели, за разлика от новата серия на Лакме, която си поръчах, след проба от мостра.

Общи условия

Активация на акаунт