Професионални серии за коса- тема 154

• 66 152
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък не харесвам Нектара термик. Не ми допада нито как ми влияе, нито аромата му. Обаче обожавам Цимента и Хронолоджиста.

# 301
Melisande, ето този:

Страхотен е!

# 302
Аз пък не харесвам Нектара термик. Не ми допада нито как ми влияе, нито аромата му. Обаче обожавам Цимента и Хронолоджиста.
Би ли направила сравнение между двата?

Използвала съм Дисциплин, а сега съм с Цимент. И двата ми харесват страшно много като Дисциплин ми харесва повече като аромат, с Цимент пък не ми отнема от обема.
Скоро ще ми трябва нова термозащита и се колебая между двата, които си споменала ти.
Благодаря!

# 303
Ох, имало и други, които не харесват Нектар-а, вече мислех, че аз съм сбъркана нещо... Relaxed

# 304
Цимента ми втърдява и е най- любимата ми миризма. Хронолоджиста е мек и приглажда, но не ми допада аромата толкова. Не би ти свършило работа вероятно моето сравнение, защото съм с много суха, изрусявана, много дълга и жадна коса.

# 305
  • Пловдив
Не си сбъркана. На моята коса термиците на Керастаз не са ок. Имала съм доста от тях. Нектара ми е слаб, Дисциплин не ми хареса, Цимента ми прави твърда косата, Хронолоджист не харесвам цялата серия. Екстеншънист исках да пробвам, но ако е протеин като Цимента, отново няма да е за мен.

# 306
И Напурата, и Циментът могат и на мокра, и на суха коса, нали? А Хронолоджист само на влажна, съответно не може да се използва преди преса, а само преди сешоар?

Мацките с много прави коси, имате ли различни стилизиращи продукти (вкл. и термозащита) преди къдрене?
Примерно ако Циментът втърдява, би бил добър избор, за да придаде някакъв grip и да помогне на косата да се задържи.

# 307
Момичета, добра комбинация ли е според вас шампоан Joico Defy Damage и балсам  Joico Moisture Recovery т.е след балансиран шампоан ( дано не бъркам, че  Joico Defy Damage е такъв)  мога ли да използвам хидратиращ продукт или трябва и балсама да е балансиран ? Знам, че след протеинов шампоан се използва всичко, но как стои въпроса с балансираните шампоани?

# 308
Живанк@, при мен тази комбинация сплесква косата, но аз съм си с тънка (дълга) коса, макар и сравнително гъста.
Въпрос: някой, който е ползвал четка с глигански косъм може ли да сподели мнение?

# 309
Живанк@, при мен тази комбинация сплесква косата, но аз съм си с тънка (дълга) коса, макар и сравнително гъста.
Въпрос: някой, който е ползвал четка с глигански косъм може ли да сподели мнение?

Благодаря много, и моята е тънка и се опасявам точно от сплескване

# 310
Аз имам такава кръгла на Оливия Гардън. Много си я харесвам! Справя се супер със сешоара и изобщо не уврежда и накъсва косата.
Нектар Терник е единствения продукт без измиване, който харесвам (като изключим тези тип олио/капки/кристали). Но пък не съм пробвала други на Керастаз. Искам да пробвам Цимент, защото обожавам серията Архитект и косата ми много обича протеин. Най- често ползвам протокол с протеин. Може би затова пък Нектара ми е добре, защото донякъде балансира протеина. Може с Цимент да прекаля с протеина или пък ще го обожавам, защото няма да отнема от обема🤔 Вие как мислите, момичета?

# 311
Цимента ми втърдява и е най- любимата ми миризма. Хронолоджиста е мек и приглажда, но не ми допада аромата толкова. Не би ти свършило работа вероятно моето сравнение, защото съм с много суха, изрусявана, много дълга и жадна коса.
Би ли казала, че Хронолоджиста е по-питателен от Нектара за суха и много жадна коса?

# 312
# 313
Момичета, Рибката хваща ли ви кода за 5% отстъпка? При мен приема само един - или за 5%, или LADY20.

# 314
Здравейте дами! Искам да ви изкажа впечатленията си от шампоана, балсама и спрей олиото на redken frizz dismiss. Леко рзочарована съм, но явно се дължи на това, че ми идват прекалено силни. С мазен корен съм, сухи краища, косата ми е финна, при самото измиване не усещам скалпа ми да е добре почистен, балсама като че ли нищо не прави, по-скоро спрей олиото, но то е много силно. Като цяло покупката ми е неуспешна и не бих повторила. Понякога още на втория ден се налага да си впръскам сух шампоан в корените, защото е леко омазнена, доста се изтормозявам вече с това миене на косата, защото след всяко измиване си правя издухване с кръглата четка и сешоара (с чуплива коса съм). Ползвала съм също така на marrocanoil moisture repair ш+б, същата работа като с редкен, нищо по-различно. Сега търся други шампоан и балсам, който да не ми омазнява скалпа и да не ми оставя сухи краищата, насочила съм се към керастаз, но ако имате и други предложения и подобна коса като моята ще очаквам вашите предложения. Търся също така и нещо което да придава блясък Innocent

Общи условия

Активация на акаунт