Професионални серии за коса- тема 154

• 66 168
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Освен, че вдигнаха цените на Oway, няма и отстъпки за 08.03. Капките ми свършват, исках да ги подновя, но явно ще взема еквивалента на Инсайт.

# 361
Аз исках Хмилк, но е 65лв🤦🏻♀ Прекалили са просто… А капките ги взех преди около месец за 43лв, сега и те са около 65лв. Инсайт имат ли еквивалент на други продукти на Оуей?

# 362
  • София

Да, аз пък на първо четене го свързах с олаплекс, защото пишеше, че изгражда скъсаните връзки при боядисване. А бонда на Keune обмислям да го пробвам скоро в салон, ако ми хареса чоже да си взема стъпката за домашна грижа и ще дам отзив.

Olia,  H milk 65 лв?! Уау.. Аз съвсем скоро си го взех беше си още на 55 лв. И пак ми се стори доста, въпреки, че си е бая голяма бутилката. Забравих да драсна и за него отзив. От първото ползване като преуош за няколко часа не съм нито супер впечатлена, нито разочарована 😃 косата ми буквална го изпиваше веднага, ноо все пак още ми е някак неутрален,не знам. Освен че миризмата грам не ми допадна, не видях и някакъв конкретен ефект като например по-загладена коса или нещо такова забелязващо се на външен вид, може би само се усещаше една идея по-мека. Предполагам ефекта е с натрупване. Но при тези цени не знам дала пак бих си го взела него или капките..

# 363
Lolo имай в предвид все пак че все пак основното му приложение е плекс в боята, след това може да се ползва като маска след боя. Това приложение с преуоша тук мисле че сме си го измислили. Пробвай да го смесваш с масла и да загрееш косата със сешоар под шапка, при мен добре действа така. Не прави чудеса, но помага. Аз предимно го ползвам при боядисване и чат-пат като финиш смесен с капките.
Потресена съм от цената 65 която са сложили на пустите капки, безсрамно е! Купувала съм Мойте преди 2 години за 32 лв!!!!! Без отстъпки!!!!! Няма да повторя на тази цена. Серума на Инсайт ми върши същата работа на много по-добра цена с хубав аромат и помпичка.  Смятам още неща на марката да поръчам скоро и ще споделям. За сега шампоана им против косопад ми допада много.

# 364
Аз бях пробвала преди мноогоо години няколко серии на Insight когато още бяха съвсем неизвестни. Мисля, че взех тази за суха и за увредена коса, другата не помня коя беше. И трите бяха хубави, но една от тях правеше косата ми кашмирено мека! За съжаление не помня коя точно е била...
Пак тогава си бях купила от Christian of Roma (със сто зора щото не съм фризьор.. нали..) хидратиращият шампоан и маска на o.way. Ами... по-добър резултат получаван от златния глис..
Не познавам други продукти на o.way и не мога да коментирам. Имам олиото на Insight, еквивалент на капките, и съм доволна от него.

# 365
Lolo имай в предвид все пак че все пак основното му приложение е плекс в боята, след това може да се ползва като маска след боя. Това приложение с преуоша тук мисле че сме си го измислили. Пробвай да го смесваш с масла и да загрееш косата със сешоар под шапка, при мен добре действа така. Не прави чудеса, но помага. Аз предимно го ползвам при боядисване и чат-пат като финиш смесен с капките.
Потресена съм от цената 65 която са сложили на пустите капки, безсрамно е! Купувала съм Мойте преди 2 години за 32 лв!!!!! Без отстъпки!!!!! Няма да повторя на тази цена. Серума на Инсайт ми върши същата работа на много по-добра цена с хубав аромат и помпичка.  Смятам още неща на марката да поръчам скоро и ще споделям. За сега шампоана им против косопад ми допада много.
Пийч, може ли линк за този серум моля. Flowers Tulip

# 366
  • София
PeachHoney, да, така е, наистина основната му функция си е плекс в боя, иначе го пробвах 2 пъти досега, веднъж като преуош нанесен на суха коса за през нощта, а вторият път пак преуош, но на мокра коса смесен с малко кокосово масло под шапка за 30 мин, но определено на мен не ми се отрази добре с маслото, стана мноого твърда и на клечки, докато първия път не беше така, когато го ползвах чист. А сложих и после при измиването като маска. Само като финиш не съм го пробвала още.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:53 от LoLo30

# 367
Е,това е брутално покачване на цената на млякото и капките О уей-ми,ще минем и без тях,не са животоспасяващи…

# 368
А за ползвам Hmilk  като запечатващ балсам и така ми върши най-добра работа. Харесвам нещата на Oway, но на тези цени вероятно ще преустановя  употреба. Освен серума, ще пробвам и някои други продукти на Инсайт.

# 369
  • София
Взех си маската за боядисана коса на Инсайт, и бих казала че съвсем не е лоша. Ползвах я само веднъж, ще пиша мнение след като съм я ползвала поне няколко пъти с различни финиши. Свършва ми маската Хроматик на Керастаз, и нямам друга за боядисана коса, пък не ми се взима пак Керастаз.

# 370
Здравейте! Ще съм благодарна на препоръка за термозащита. Суша косата си, а понякога я къдря с преса.

# 371
  • София
Мари72 последните 6-7 страници доста се говори за термозащити. Можеш да върнеш и поразгледаш. Напура се хвали 🙃.

# 372
Аз докато се чудя на Хмилк (55лв ми се струваха много), сега пък съвсем няма да го взема, освен ако не пуснат някакво осезаемо намаление. Си козметкс правят ли намаления? Аз там го следя. Много искам Олаплекс 1 и 2, но се надявам да разделя големия комплект с още три дами, дано го намалят за 8-ми март. И Хмилк го искам точно като Плекс, боядисвам ниво 6-7 и може би не ми е нужна тежката артилерия Олаплекс, но с тази цена на Хмилк по- добре Олаплекс да взема🤷🏻♀

# 373
Дами, с намалението на златна рибка, мисля да взема за проба шампоан  Kerastase GENESIS. До сега не съм използвала никакъв техен продукт. Какви са вашите впечетления?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт