Професионални серии за коса- тема 154

• 65 256
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Джоли, това е темата за косата, сладурке Joy

# 661
  • Варна
Мишчица Heart Разкошен цвят си е това! Честит да ти е!
Сега терапии до откат. Ампули Лалга,Напура кератин и ампулите и маската Клетка майка ако имаш с възстановяващ бустер. Олаплекс ако докопаш от някъде би било най-добре.
 И еластисайзър с масла за баланс.

# 662
Джоли, това е темата за косата, сладурке Joy

Благодаря! 🙏
Въобще не бях обърнала внимание. Нека модератор да позачисти ако сметне за нужно.

# 663
E,хубавата козметика за коса върви идеално и с красива идея за парфюм,Jollie🌷

# 664
  • София
Момичета някой да препоръча серия за чувствителен, лющеш се скалп? Нещо напоследък е така.. Загледах тази на ФК , някой изпробвал и доволен?

# 665
За чувствителен, лющещ се скалп поне 2 седмици безсиликонов шампоан, може и обикновен дмски. Но да е без силикони работи при мен. Също преуош на скалпа с масла + след това безсиликоновият шампоан и серумът на ординари за скалп (с пептиди, той е и с Аха и Пха киселини и има пилинг ефект, но много нежен...няма никога да усетите тези леки киселини в него, най-добре е да се ползва вечер). За разкош може и някой пилинг за скалп като този на Горджъс или Керастаските. Но и само с маслен преуош и безсиликонов шампоан при мен лъсва положението.

# 666
Здравейте, някой ползвал ли е директните пигменти на МилкШейк и най-вече за тониране на руса коса? Работят ли изобщо, тъй като съм ползвала няколко тониращи шампоана и балсама на различни марки и не вършат никаква работа при мен.
Колебая се дали да поръчам тези пигменти на МилкШейк и също кой: Сребрист цвят или виолетов цвят. Целя да поддържам много светло русо, като след боя. Изрусявам се всеки месец и първите две седмици след това косата е идеална, но от там нататък до следващото боядисване (горе долу след още две седмици) косата пожълтява и искам да ползвам нещо.

# 667
Хубави са пигментите на Милкшейк.
Избистрят цвета определено. Ползвала съм виолетовия, а в последствие, когато минах към брюнетки - cool brown мисля, че беше.

# 668
Хубави са пигментите на Милкшейк.
Избистрят цвета определено. Ползвала съм виолетовия, а в последствие, когато минах към брюнетки - cool brown мисля, че беше.
А виолетовия…много ли е виолетов?

# 669
Да, няколко капки в маската са достатъчни, да не станете с лилава коса😀
От опит казвам.

# 670
LoLo30, моят е точно такъв + добавка бързо омазняващ се. От скоро си мажа скалпа със сок от Алое Вера, стоя 3- 4 часа с него и след това измивам косата, правя го вече 7 поредни пъти и имам значително успокоение, препоръчвам да опиташ.

# 671
.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 18:47 от maq-mi

# 672
Да, няколко капки в маската са достатъчни, да не станете с лилава коса😀
От опит казвам.
Значи смесвате с маска? Аз щях директно да го намажа на косата си и кой знае какво щеше да стане. Благодаря.
Поръчах сребристия+Лилава маска от Филип Кингсли и мисля да ги смеся, да видим какво ще стане…

# 673
Момичета,може ли да ми препоръчате  балансиращ шампоан?В момента ползвам на Алфапарф синият за къдрици плюс маската.Хидратиращ мисля,че е.Косата ми е със сухи краища,на вторият ден е хвърчаща 🥲.Явно някъде бъркам. Събирам мнения и за професионален сешоар😄.По принцип рядко я изправям и суша 🤣.Ползвам и олиото на Алфапарф за къдрици.Може да го предозирам и за това така да ми се омазнява косата бързо.Благодаря❤ Като цяло се чудя и за крема  на Ми Аманте Simple Smile

# 674
  • София
Ivelionora, а какъв точно сок от алое вера използваш, купуваш го или си правиш сама?  Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт