Професионални серии за коса- тема 154

• 65 240
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Замислихте ме с тези директни пигменти на МШ, ще поръчам син и ще го смесвам с някоя от маските си.
Колко време го държите на косата си?
Между другото МШ имат и нови серии, за студени тонове на брюнетки, и за студени тонове на руса коса,
има ги налични, и в бг сайта на марката.
Вчера попитах за състава на едни продукти,все пак реших и ги поръчах.

Малко съжалих, ще пристигнат чак на 11 май.

# 676
  • София
благодаря за отговорите по-назад,  поръчах този комплект на ФК в крайна сметка.

Тези директни пигменти и аз много им се чудех преди, но не ги пробвах. Доколкото знам, най-добре се съчетават със сметаната им за коса най-вече, и по салоните където ги ползват правят точно такава смес със сметана , води се  ,,коктейл'' за коса Grinning .
Ето го  

Споделете после дали сте доволни  тези, които ще ги пробват Simple Smile

# 677
  • Пловдив
Момичета, нямам възможност да подготвя новата тема. Моля някой друг да се заеме.

# 678
Ivelionora, а какъв точно сок от алое вера използваш, купуваш го или си правиш сама?  Благодаря 😊
Използвам Алое Вера био сок 99,8% x330 мл Abopharma, купувам го от аптека, прилагам и снимка

# 679
Здравейте,момичета.Някоя от вас ползвала ли е конкретно тази четка?Поръчах и аз Parlux Alyon ,че с Дайсън aiwrap не мога да си загладя достатъчно добре косата,и сега си търся четка.Тази е на доста достъпна цена ,към 20 лв .Заглеждам и една на Лакме бамбукова с естествен косъм,някой ако пробвал и нея моля да сподели мнение.

# 680
Здравейте,момичета.Някоя от вас ползвала ли е конкретно тази четка?Поръчах и аз Parlux Alyon ,че с Дайсън aiwrap не мога да си загладя достатъчно добре косата,и сега си търся четка.Тази е на доста достъпна цена ,към 20 лв .Заглеждам и една на Лакме бамбукова с естествен косъм,някой ако пробвал и нея моля да сподели мнение.

Доволна ли сте от Парлукс? И кой модел поръчахте? 🙃.Благодаря

# 681

Очаквам го във Вторник.Parlux Alyon е и тепърва ще се упражнявам да си оформям косата със сешоар.Ще пиша за мнение като го пробвам,но тук четох страшно много положителни мнения за него и затова реших и аз да го пробвам.Simple Smile

# 682

Очаквам го във Вторник.Parlux Alyon е и тепърва ще се упражнявам да си оформям косата със сешоар.Ще пиша за мнение като го пробвам,но тук четох страшно много положителни мнения за него и затова реших и аз да го пробвам.Simple Smile

Супер-може ли на лични да ми пишете от къде го закупихте?Похвалиха ми и Valera Simple Smile И се колебая.А изправянето е лесно.Преди само със сешоар я правих. Моята фризьорка е с Парлукс-косата ми става блестяща.По тази причина и аз се чудя дали да не си взема. Simple Smile

# 683
Здравейте!

"Сърбят" ме ръцете да поръчам нещо,но не мога да реша какво... Може би някакъв балсам,тъй като синия на Джойко ми свърши. Ползвам основно маски,но когато нямам достатъчно време,слагам балсам и стоя няколко минути само. Маските обичам да държа повече на косата си и ме е яд като ги отмивам набързо.
Принцеске,по спомен с теб сме със сходни косици,които харесват едни и същи неща.
Момичета,прилагам снимка на това,с което разполагам,за да мога да комбинирам балсама с някой наличните ми шампоани.
Напоследък много харесвам Олиосета. Поръчах и олиото с арган,но щерката го отмъкна.

# 684
Не е професионален, но аз напоследък харесвам много балсама на Pantene от безсулфатната серия Rose Water. Шампоанът също е изненадващо добър. Май клонят към хидратация.
За протокола, аз Pantene мразя 😃, но на тези не може да им се отрече, че са много добри

# 685
  • Варна
Ани то и аз не съм много по балсамите и ги ползвам предимно лятото и когато бързам. Иначе мнохо харесвам блондинския на Керастаз,Генезис също. Много харесвам и Тоя за боядисана коса на Кингсли както и тоя от ежедневната серия за блондинки.
В момента съм на тема Медавита. Те балсами нямат,но всичките им маски са с PH от 3 до 4 и запечатват страхотно. До тук съм тествала Блондинската.нетониращата/,HUILE D’ETOILE ,тая за къдрава коса и  PRODIGE. Хубави продукти са,луксозни. Мисля си,че HUILE D’ETOILE ще ти хареса много.

# 686
ЗР нямат промоции, но аз все пак мисля да си взема нещо (имам пак идване до Пловдив Heart Eyes ). Чудя се за шампоаните на Napura, които са към капсулите Анаген и Стамиген.

Вие какъв балсам ползвате към тези шампоани? В ЗР или не предлагат, или по принцип марката не произвежда.

При мен единственото ново последния месец е олиото финиш на Nature Lab Tokyo "Perfect Shine Oil Mist", подарък е и ще го ползвам утре за втори път. Първия път не улучих "дозата" и косата ми беше малко сплескана.

Малко съжалих, ще пристигнат чак на 11 май.
Function of Beauty? Ползвах ги също, в моя случай трябваше нещо по-силно заради прекарания ковид. В състава ми направиха впечатление две от съставките (запомних ги тогава като сулфат и много силикон). Като цяло обаче не забелязах косата ми да е в лошо състояние, просто не спряха косопада и не ми върнаха блясъка. Миришат божествено и имат страхотни цветове.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:49 от Анонимен

# 687
Принцеса, блондинският на Керастаз ми е много любим, но имам маската и ми се иска нещо различно. Иначе...няма такъв аромат...
За Медавита не бях чувала. Сега погледнах сайта и изглеждат обещаващо продуктите.
Ще поръчам маската HUILE D’ETOILE  (може би малка за проба). С кой шампоан да я комбинирам и като цяло как я усеща твоята коса?

# 688
  • Варна
Балансирана с превес на хидратация е според мен и можеш да я ползваш с всеки шампоан. Усещането е като от блондинския балсам горе долу.

# 689
Балансирана с превес на хидратация е според мен и можеш да я ползваш с всеки шампоан. Усещането е като от блондинския балсам горе долу.

Благодаря! Ще се пробва и ще споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт