Отговори
# 15
Привет! Отдавна не съм се вествала в темата, но днес гледах заедно с вас.
Моята версия е, че Йомер ще се ожени за Кумру и ще отглежда детето на Чаатай.
Йомер е влюбен много в Кумру и ще й прости.
Чаатай пак ще е прецакания!

# 16
Дъга , благодаря за темата ! Страхотен дизайн !
Аз ще гледам ЗЯ направо утре в някой руски сайт . Нищо не им разбирам на тези турци .
Лека !

# 17
Първо да благодаря на Дъга за темата !
После да благодаря на всички за коментарите - така разбрах какво е станало  в епизода. Ендер утрепа рибите с тоалетите тази вечер - изведнъж заприлича на рокерка....и хвана Чаатай в капана. Навремето Алихан едвам се отърва от нея сега да видим този до кога ще я изтърпи. Така се зарадвах като прочетох ча я е отсвирил, ама явно не ....сега ще си носи кръста !
Лека и от мен !

# 18
Привет и благодарности за темата и от мен! Много забавно сте си изкарали тази вечер, аз нали съм назад и не съм наясно на 100%, но Кумру сигурна ли е, че е бременна от Чаатай - не може ли да е от Йомер, или неговата връзка с нея е била като тази с Фейза, само вечери и разговори? Laughing Горкият човек една свястна жена не си намери и той, но поне се въртят разни около него, за разлика от Емир и Джанер, които само се шматкат.

Ендер рокерка Laughing Laughing само от снимките ме напушва смях, това трябва да се гледа! Вторият тоалет е покъртителен, няма да ви казвам на каква ми прилича с него. Сбъдна си идеята да стане Куюджу, макар и не с бащата, а със сина. С Йълдъз си разменят мъжете като миришещи картинки.

Дано новото момче да има по-смислена роля, с коя ли ще се забърка, то останаха ли свободни жени, неслучайно Джанер и Емир все оплакват съдбата си. Laughing

Лека нощ и до скоро!

# 19
Добро утро,момичета!

Има неща, които не зависят от времето навън. ...
Хубавото настроение, кафето, добротата, любовта, човечността....
Бъдете позитивни и усмихнати!
Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

за Ябълката...
Макар и 5-ти сезон СЦ намират начин да ни развеселят. Grinning
Ендер изби рибата с рокерските тоалети!А и отново си взе млад съпруг!Отначало Чаатай й отказа.Но явно след като тя се срещна с Екин е променила мнението му.И накрая на епизода ги виждаме женени.Предполагам в следващия епизод ще ни дадат как се стигнало и до подписването!

Благодаря на всички,които се включиха снощи с коментари и мнения в темата. HugTwo Hearts
По едно време случайно забелязах,че на балкона имаше доста гледащи и четящи темата! Wink

Онлайн озвучката от снощи....
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-130-seriya.html

-Ние се оженихме!...

....рейтингът е паднал,
но като гледам и при останалите сериали е същото положения с малки изключения в някоя група...

Скрит текст:

''Затворник''
Снощи ни пуснаха 2 фрагман за 9 еп.
Фърат е планирал поредното бягство от затвора!Ще успее ли този път?

За Севда няма ново за това колажи на ЗейАл.Скоро ще се разделим с тях в ОИ/ЗЯ!

Желая ви приятен ден!

# 20
  • Варна
Здравейте.
Според мен Кумру ще стане по-блага, заради бременността.

# 21
Доаан винаги е с усмихнати очи , когото Йълдъзка му говори нещо 😃 Направо се развесели от плана и да сватосва кака Ендо.
А каката се усмихва насила и съска с брошка - змийче на ревера/ поне аз така го виждам/.

# 22
Доаан винаги е с усмихнати очи , когото Йълдъзка му говори нещо 😃 Направо се развесели от плана и да сватосва кака Ендо.

Харесва си я още отначало, а сега вече е и влюбен в нея. На мен ми харесва как винаги застава до нея и я подкрепя ( напр. във фоайето за приема), с каква нежност я гледаше как спи, седна на дивана да й се порадва.
Аз продължавам с моя сценарий - вероятно е Кумру да се съюзи с Йълдъз срещу Ендер, защото Чаатай може да иска да се разведе, на немската овчарка го е захапала и няма да го пусне.
И аз не разбирам каква роля му отреждат СЦ на новия младеж, освен Ендер да изневерява на Чаатай с него.
Хубав ден!

# 23
Йълдъз заслужава най после някой , който да я обича Heart
А Ендера да получи млад мъж ,че и да му изневерява с друг млад - айде бе , стига толкова Stuck Out Tongue Winking Eye Flushed
Мисля ,че Викингът е за Кумру , дано се влюби в него и да се кротне .

# 24
Йълдъз наистина заслужава да я обичат - нека да и се случи и повярва на Доан !
Скумрията нищо не би я успокоило - тя си ехидна жена, която иска всичко да става както тя го иска. Без значение кого ще смачка по пътя си. 
Ще чакам бг превода - не ми се гледа епизода няколко пъти.
Хубав ден от мен !

# 25
Йълдъз заслужава най после някой , който да я обича Heart
А Ендера да получи млад мъж ,че и да му изневерява с друг млад - айде бе , стига толкова Stuck Out Tongue Winking Eye Flushed

До сега виждаме, че каквото си науми Ендер и го постига, не се отказа от Чаатай след като той й отказа и намери начин той да е в безизходица, за да сключи брак с нея. Според мен още не е разгърнала целия си потенциал по превземане на млади мъже 😁😉

# 26
Здравейте
Дъга благодаря за новата тема Прекрасна

Според Бирсен Онур водил преговори да рекламира марка напитки
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/mahkumun-savci-firatindan-de … -kampanyasi/4644/

Видео за списанието на Исмаил Хасиоглу

https://www.instagram.com/p/CZrGIFiokGZ/

# 27
Нека рекламира Онур , все пак кариерата му е в апогея си , а и той е красив мъж ( ама с мустака не е Stuck Out Tongue Winking Eye )
Аз него си го представям да рекламира очила или часовници , не знам защо ... обаче стария Онур с брадата .
Той и Алихан първо и отказа на Ендера , та Чаатай ли ще откаже . Явно иm прави предложения,на които не могат да откажат Laughing , дон Вито с кръшна снага в пола Stuck Out Tongue Scream

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 12:25 от Phillipine

# 28
# 29
В самия край на еп.130 Кумру изтича нервно при Чаатай и започна да заеква ,че спешно трябва да се оженят .
Той видя ,че тя е разтревожена  , а тя видя куфарите . Тогава се появи Ендер и обяви ,че с Чаатай са сгодени и скоро ще се женят...
Явно  в еп.131 ще има много вълнения и интриги . В крайна сметка  Ендер може да остане на сухо .
Доаан  доста нервно отиде да си прибере жената , защото Чаатай нарочно я забави с някакви брошури за  "училище" . Хареса ми ,че той май наистина си я изревнува .

Общи условия

Активация на акаунт