Секс по график

• 17 010
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Точно това мислех да напиша, да го даде назаем.
Ще го оправим...🤣

# 91
  • Далечният изток
Гаджето на авторката ли бе? Сакън не!

# 92
Няма нищо странно в желанието за всеки ден, все пак са в розовия етап от връзката, млади са, предполагам, би трябвало от вратата да се награбват. Притеснителното е другото, че не се съобразява с желанията й и правят някакви неща насила изпросени. Ей това не ми се връзва.

# 93
  • София
Тя плаче, бе, хора!

# 94
Здравейте отново!
Благодаря на всеки от вас за коментарите ви.
Ако трябва да съм честна много добре разбирам на къде отиван нещата. Усещам ги със сърцето си.
Истината е, че още от самото начало нещата не бяха съвсем ок. Но се надявах с времето да се "натамъним". Опитвала съм се редовно да му давам секс. Ако 2-3 дена не правим, после всеки ден няколко дни. Но в началото не ми е тежало. Правила съм го когато съм го чувствала. Но от както ми каза, че иска всеки ден и почнахме да гледаме календара и да броим... ако е френска не се брои, ако не свърши не се брои... в един момент това започна да ме отвращава.
Не смятам, че е правилно.
И другото. Нека е поука за всички. След като охкаше и пъшкаше при отказ в началото си казах. Е, какво толкова. Ще се настроя. Той страда. И когато по време на секс правеше неща, които не ми допадат...му казвах...по няколко пъти. И ги прави, защото му харесват. В началото се бунтувах. Спирах секса даже. Той не ме разбираше. И пак настояваше... Дори се опитваше да ми каже, че трябва да се науча да ги харесвам...  И аз отстъпвах, пренебрегвах себе си. Голяма грешка...
Та... отплеснах се малко. Изводът е, че правенето на любов е взаимен процес.  И най-тъжното. Аз не мога да се гушна в него ей така, само за гушкане. И това е винаги. Даже и целувка. Трябва да следва секс. Иначе се мръщи. А, толкова имам нужда от нежност...
Не знам хора, искам да спася тази връзка. Но се чувствам безсилна. Той не разбира защо се чувтвам зле. Иска да пия билки да ми се върне "желанието". А, не разбира, че желанието зависи единствено от него. Ако той ме слуша и ме наблюдава, чудеса могат да станат. Но уви.
Според него проблемът е в мен.
Не знам къде е истината...

# 95
поне да плаче по бельо...по може да постигне нейното..

# 96
  • София

Ти току-що си каза истината...

# 97
Аз не виждам тук да има връзка за спасяване...

# 98
  • Тра-ла-ла
Не знам хора, искам да спася тази връзка.
Кое по-точно си струва да спасиш? ...освен себе си.

# 99
Авторке, не можеш цял живот да пренебрегваш своите потребности, заради нагона на човек, който дори не се съобразява с твоите желания.
Приеми истината и продължи.

# 100
Търси си друг, авторке! Някой със сексуални потребност като твоите. Или някой с еректилна дисфункция, че хич да не се мориш. Той не иска нищо от теб и ти не искаш нищо да му даваш. Пълна хармония.

# 101
FrauDanna, има хора, на които най-голямо удоволствие ще им достави да се изходят върху теб... ми честно, предпочитам да се боря с нечия еректилна дисфункция, пред това да се навивам на какво му дойде на акъла на някой, без право на протест. Че и да се чувствам виновна. Айде бе, как ли пък не.

Да си намери някоя, която ще му задоволява точно желанията, които иска, а не да насилва жените и да ги навива да пиели билки. Гнусна история.

# 102
остава авторката да си признае, кое я е накарало още в началото да прави компромиси с несходството помежду им и да играе театри в секса, които за момент не са ѝ пречили, но сега вече са световен проблем...

# 103
Много ясно, че има всякакви хора. Авторката защо седи при него, като не го понася сексуално? Отвлечена? Заключена? Или все пак има някакъв интерес?

# 104
  • Далечният изток
Е глупости, тя да не е казала, че не иска да прави секс?! Иска, но секс, който й харесва да прави. Сама си го казва, ако той я чуе поне веднъж какво и как го иска...
Няма да те чуе, авторке. Изобщо не го интересува, той си иска неговото. От опит го казвам.
Разделяй се с него, няма да се промени. Ще плачеш като мен за изминали 100 години в недоволство, да не кажа в отвращение...

Общи условия

Активация на акаунт