Секс по график

• 17 007
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Отвратително е това, авторке.
Приключвай, че как умело ти внушава това - онова, утре ще се намразиш.

# 106
Защото други неща са били по-силни и важни от това. В началото е била влюбена, сега страстите са се охладили и различията започват да изпъкват повече.
А и не всички връзки започват с тотална сексуална съвместимост, понякога се иска време и напасване, тук явно не се е случило изобщо.

# 107
значи според авторката няма гушкане, няма нежност и секса не го бива за 9 месеца отношения, но тя все още иска да ги спаси...пита се защо и какво точно спасява?

# 108
Като прочетох заглавието, направих асоциация с бебеправене и проблем със забременяването, а то..
На някой му се искало, но не знае как да си поиска..Авторката пък съвсем объркана..Прави секс без желание и в подчинение за да задържи нещо, което мисли за любов.
Още по-зле.. на няма и година от "връзката"..

Момиче ако продължиш в този дух, съвсем ще се отвратиш от секс и близост. Опитали сте, не ви се получава. Прекратете го.

# 109
Авторке, за да върви една връзка, е нужно и двете страни да проявяват разбиране и добро желание. Ако не го получаваш от отсрещната страна, и на главата си да застанеш, няма да се получи. От описанието ми изглежда, че ти си направила нужното, опитала си да стигнете до компромис. Като той не скланя да направи неговата част, време е всеки да си ходи по пътя. Не съжалявай, помисли само, че такова незачитане на твоите желания скоро ще се прояви и във всяко друго отношение освен секса. 

Според мен все пак сексуалността търпи развитие и е  напълно възможно да започнем да харесваме неща, за които не сме си помисляли до този момент. Няма лошо да се правят експерименти  и не  мисля, че трябва да се приемат за голяма жертва. Това  обаче изисква доверие към партньора, взаимно предразполагане , търпение и човешки реакции, а не раздразнение, ако не стане на минутата.
Всъщност едно време, в началото, и аз реагирах по сходен начин - нещо ми стане леко неудобно и бам, прекратявам акта. След това с по-опитни партньори разбрах, че не е нужно, просто се наместваш, сменяш поза и каквото там трябва. Но се получава само ако и отсрещната страна реагира правилно и оказва подкрепа. Не става с цупене от който и да е.

# 110
  • София
Самозалъгва се, онзи ѝ внушава разни работи, билки да пие нам кво, влюбване и бам.
Съвсем навреме се е усетила, че имам приятелка оргазъм не знае ко е.

# 111
Авторке, въобще не сте един за друг.
Той има правото да иска секс. Всеки си има своите нужди.
Ти пък си в правото да не искаш. Имаш слабо либидо, не ти се прави толкова секс.
Иначе секс без съгласие знаеш какво се води по закона, нали?
Разделяйте се.

Ако някой прави в леглото нещо, което не ми харесва - шута и няма да ме види повече.

# 112
И когато по време на секс правеше неща, които не ми допадат...му казвах...по няколко пъти. И ги прави, защото му харесват.
Значи той те изнасилва, буквално ... а ти питаш как да спасиш връзката ... него ... света?!? Имаш нужда от психолог.

# 113
Без да съм чела цялата тема, но ми стана интересно какво точно те кара да правиш.

# 114
Знаете ли... от 24 часа място не мога да си намеря. И се чувствам нещастна. И тъжна. И не знам какво да правя. Ще бъда искрена. Последните ми 2 връзки преди него . Първата завърши точно така.  С отвращение. После срещнах друг. Изобщо не сме имали сексуални проблеми. Даже напротив. Но той извличаше най-доброто от мен. Наблюдаваше. Коригираше. Имаше съвсем различен подход. Разделихме се поради други причини.
И с този. Пак проблем. Не знам.  Аз ли съм виновна. Явно допускам да ме употребяват или така се чувствам. И това е проблем. Бъркам някъде.  На 36 съм. Без деца. Той на 38, също без деца. А, времето върви. Въпросният момък винаги се е държал добре с мен, никога не е отказвал разговор. Но сякаш не говорим на един език.
Защо искам да спася връзката...Защото когато той е задоволен е най- прекрасният мъж на света. Защото имаме сходни разбирания, идеи, идеали за живота. Освен този.
Много съм го мислила. За мен той не осъзнава. Наистина. Къде е проблема. Има си своите нужди. По неговите представи се справя добре с живота и обгрижването на любимия си човек. Говорим. С часове. И той не иска да се разделяме. Но не говорим на един език някак си.
Смятам себе си за интелигентен човек. Анализиращ, мислещ. Но, явно нещо ми убягва.
Един въпрос се заражда в мен. Ако двама човека си допадат и примерно не си допадат сексуално няма ли начин да се наместят нещата? Аз ли не го намирам?

# 115
Има начин, ако се слушат и чуват един друг. А той не чува.
Съгласна съм, че е възможно човек да захаресва неща, които преди това са му се стрували чужди. Но с правилният човек и подход.

# 116
  • Далечният изток
Препоръчвам на авторката темата за невъзможните хора, тук във форума.
Ще си отговориш на доста въпроси.

# 117
Ти определено имаш нужда от терапевт.
Да седиш и да те изнасилват почти, ама продължаваш да милееш за него е пълно безумие.
Ако на улицата те изнасилят имам чувството, че като приключи изнасилвача, ще го цункаш по бузката. Може и фейса да му поискаш.
Ми ако искаш търпи му простотиите, омъжи се за него. Роди деца, ако това ти е зор.
Но връзката ви ще се влошава, ще има и изневери.

Скрит текст:
Една позната веднъж ми разказа как уж сериозния и приятел е проникнал в нея анално, без да и каже и предупреди.
Той много пъти искал, тя твърдо отказвала и неведнъж му е казвала, че това не иска и никога няма да поиска и ако държи толкова да се чувства свободен да се разкара от живота и.
След като го е направил, тя прекратила акта и го е спукала от бой със стола и юмруци включила. После го е изхвърлила от дома си завинаги. Това една нормална жена счита за изнасилване. Естествено каза и че страшно я е заболяло, но предвид боя него го е боляло повече.
Видях какво му беше причинила. Целия в синки, цицина на главата, рани по бузите, подути очи. Явно и по тялото имаше, ходеше трудно. Та звъннах да питам какво е станало с приятелят и, че той смотолеви нещо и каза, че има работа.

Ако на една жена секса и е неприятен, явно мъжът не го бива.
Сега може и като теб да е, с по-ниско либидо.

# 118
Без да съм чела цялата тема, но ми стана интересно какво точно те кара да правиш.
Добре, ще ви кажа, защото искам да чуя вашето мнение. Например. Аз не обичам да ми правят френска любов. Просто не обичам. Но това не означава, че аз не правя. Ако видя, че на другия човек му харесва. Но въпросния човек обича, това му харесва, за да се възбуди. И става проблем. И трябва да се науча да ми харесва. Трябва ли? Или не обичам да ме целува като супер много се лигави с език, обичам с устни. Или не обичам да ме докосва на определени места, това ме дразни. Наречи го гъдел или каквото и да е. Или да ми го навре целия да не мога да дишам. Не обичам какво да направя. И всеки път му казвам, поне 2 пъти го предупреждавам. И пак го прави. Съжалявам, ако съм брутална, но не издържам вече...

# 119
Според мен, ако в секса сте несъвместими, няма начин да се задържите дълго.
Разбираш ли ,че  ти не му отговаряш на нуждите и в един момент той ще ги потърси другаде.
Не казвам, че неговите са нормални, в никакъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт