Секс по график

• 16 976
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Прочетох пак постовете на авторката. Чудя се как един мъж може да е мил, грижовен, да могат да разговарят с часове, но в интимностите да са сковани, да не се чуват и той да е насилник.
Не виждам как ще се нагодят. Ако ще и няколко терапии да проведат.
Целувката е началото, а тя не харесва как целува той.. Може ли постоянно да се контролираш и да целуваш с устни и да внимаваш да държиш езика си прибран. 
Явно взаимна страст няма в тази връзка, но е перспективен като мъж, човек за брак. Поне в очите на авторката.
Само ако може той да се съобразява с нещата, които не и харесват. Без целувки с език, без френски ласки, без да докосва тук и там..
След някоя година, съвсем досадно ще стане..
Не знам, защо си причинявате такава травма! Взаимно!

# 211
Как да няма значение, какво точно е правила? Разбира се, че има...!

Рожбе, няма значение какво е правила, а как. Ей тази тънкост вие, мъжете, не можете и не можете да я проумеете. Simple Smile
И там ви е голямата грешка.

# 212
Тънката разлика между това да се държи като готова да умре в ръцете ти, или като умряла вече.

# 213
  • СИ

Рожбе, няма значение какво е правила, а как. Ей тази тънкост вие, мъжете, не можете и не можете да я проумеете. Simple Smile

Как го е правила? Ха сега де... Как, като не знаем какво?      Wink

# 214
  • София

Как го е правила? Ха сега де... Как, като не знаем какво?      Wink
Трети ден не те огрява, за у вас не смея да питам…

# 215
# 216
  • СИ
Как го е правила? Ха сега де... Как, като не знаем какво?      Wink

... Трети ден не те огрява, за у вас не смея да питам …

Ми да...! Само разпалват интерес и после се покриват. Не се прави така...!    Stuck Out Tongue Closed Eyes

За у нас ли? То няма и за какво да се пита. Кротко съвместно съжителство. Чакам да се постопли малко.    Yum

# 217
сега пък времето ти пречи… Grinning

# 218
  • СИ
сега пък времето ти пречи… Grinning

Тц...! Не разбра. На мен не ми пречи.        Smile

# 219
  • София
Кой как го прави? Вярно ли това ти разпали любопитството?

# 220
Тоз мъж на авторката нали се прави на свръх потентен, с голеееми... потребности. Би трябвало да може да се справи с някои по-различни изисквания. Инструкцията я е получил. Ама като не ще! Не може да се помогне.
Друго е с някой с крехко либидо, там вече разбирам жената да се изправя на глава, ако трябва.

# 221
Б*си к'ъв е тоз секс без да се целувате и докосвате. Не говоря за екстремални желания като а*ален или други такива, ама... То на човек да му спихне желанието докато се чуди какво може и какво не може да прави.

# 222
Б*си к'ъв е тоз секс без да се целувате и докосвате. Не говоря за екстремални желания като а*ален или други такива, ама... То на човек да му спихне желанието докато се чуди какво може и какво не може да прави.

Кой пък е казал без да се целуват и докосват? Едно е да се целуваш, друго да те олигават все едно те е полазил огромен охюв Simple Smile Едно е да те докосват друго да те мачкотят  ... За теб аналния е екстремален, за друг хич не е. Тъй че, няма значение б*си секса - точно това се прави за да хареса на двамата, другото е безмислено мъчение и компромиси.

# 223
И аз тва се замислих, кво му е екстремното на аналния, като е доста практикуван. За целувките, на нея не и харесва как се целува той, което е малко странно. Или наистина го прави много зле (имам предвид някв гадно лигавене или има кофти дъх) или просто не го харесва и не я привлича достатъчно.

# 224
Не знам как се целува въпросния, сигурно съм имала късмет да не ме лигавят, ама се чудя що си я причиняват тази мъка и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт