Секс по график

• 16 967
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
И аз тва се замислих, кво му е екстремното на аналния, като е доста практикуван. За целувките, на нея не и харесва как се целува той, което е малко странно. Или наистина го прави много зле (имам предвид някв гадно лигавене или има кофти дъх) или просто не го харесва и не я привлича достатъчно.

То и много хора бият жените си, какво му е екстремното. Пет юмрука, два ритника, нищо работа.
И изнасилванията редовно се правят. Нормално е.
Краде се, убива се. Нищо лошо викаш.
Може би трябва малко да помислиш, че отсрещната страна изпитва болка.
Сега ако вече не ти пука кой как се чувства е друга работа.

# 226
Абе то не е въпрос аналният дали е екстремен или не, дали целуването е лигавене, или не. Докато се разглеждат така нещата, на парче, няма да се оправят. Авторката твърди, че младежът е мил, внимателен и т.н., но очевидно връзката им не е достатъчно таман, за да се желаят взаимно и да са отворени за всякакви неща в секса.
И аз преди имах един дълъг списък - това не обичам, онова абсурд, то и сексът е малко скучна работа, не знам за кво е целото напъване Joy После смених партньора и списъкът се зачеркна от само себе си Grinning

# 227
Авторката се покри. Темата е от 8ми, значи поне три пъти е имало секс. Да каже има ли подобрение? Ефект нещо от темата й..

# 228
Мда, графикът е, за да се спазва. Няма не искам, няма недей.
Предполагам, че ще пише авторката.

# 229
ЕЕЕ КАК ДА НЯМА - СЛЕД ТОЛКОВА СЪВЕТИ ВЕЧЕ НЕМОЖЕ ДА СТАНЕ Simple Smile
ВИВА  БГ МАМА

# 230
  • Далечният изток
И що трябва да викаш?!
Нещо се развълнува ли?

# 231
Айде, айде, и ти пишеш в бг-мама-та. Ние поне сме мами.

# 232
  • Най-красивата страна
Авторке,сипвай му бром в кафето или в манджата ...и няма да иска секс всеки ден..хах...

# 233
то тя няма против секса, но не с него явно... Neutral Face

# 234
Мда, графикът е, за да се спазва. Няма не искам, няма недей.
Предполагам, че ще пише авторката.

Няма не искам, няма недей, ако откаже става злодей Joy

# 235
Не смятам, че някоя би стояла с мъж, който й отказва, едвам се навива, не ще да я целува или подобни, тъй че въобще не разбирам той защо стои.
Ама и нея не я разбирам защо се мъчи. То щом не е проблема само в честотата, а и е неприятно...

# 236
Винаги съм твърдяла,че няма жена, която да няма желание за разни неща, а мъж ,който не знае как да го предизвика.

# 237
  • СИ
Винаги съм твърдяла,че няма жена, която да няма желание за разни неща, а мъж ,който не знае как да го предизвика.

Това сътветно го твърдят асексуалните по природа. За тяхно успокоение. Не, че не искали... Ама не с тоя, не сега, не така, не онака и не незнам си как... Само тровят живота на другия до тях. Стандартно положение.

# 238
  • София
В това съм съгласна с Кончето.
Но не едни се мъчат на тоя фронт.....с години.

# 239
Скрит текст:
И аз тва се замислих, кво му е екстремното на аналния, като е доста практикуван. За целувките, на нея не и харесва как се целува той, което е малко странно. Или наистина го прави много зле (имам предвид някв гадно лигавене или има кофти дъх) или просто не го харесва и не я привлича достатъчно.

То и много хора бият жените си, какво му е екстремното. Пет юмрука, два ритника, нищо работа.
И изнасилванията редовно се правят. Нормално е.
Краде се, убива се. Нищо лошо викаш.
Може би трябва малко да помислиш, че отсрещната страна изпитва болка.
Сега ако вече не ти пука кой как се чувства е друга работа.

Боли, не боли (не знам, от тази страна на х... не съм бил), много жени сами си искат такъв секс. А и съдейки по това, което съм виждал, много голям процент от жените може да им хареса ако са с правилната нагласа и мъжът знае как да действа. Само не разбрах обаче, каква точно е връзката тук с изнасилвания, боища и 5-те туката, че и кражбите и убийствата?

Общи условия

Активация на акаунт